След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 105

• 30 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 45

Руми!  wavey wavey

Добре дошла!  Hug Надявям се, че изкара страхотно.Невероятно беше нали?Голяма красота!Гледам и фотки си ни пуснала! #Crazy #Crazy
Скрит текст:
Руми, когато пристигнеш ще чакам да ми се обадиш и да се разберем с Таня.

Ени!  Hug

# 46
# 47
# 48
# 49
Здравейте момичета!

Кеии благодаря за новата тема!

Руми добре се завърнала, хубави снимки си ни донесла.
Хриси много ми стана приятно с живото включаване. Гледам как махат хората в момента  и е толкова вълнуващо все едно ги снимам

# 50
Руми чак сега видях снимките ,много са хубави  smile3521.Хапна ли локум и баклава smile3521 .Времето е било хубаво ,разгледали сте добре всички забележителности  smile3521.Ооох как ми се приходи и на мен пак там  smile3521

# 51
Руми, добре си се завърнала!  Hug Очакваме освен снимки и разказчета!  Grinning

Таня, страхотни красоти с  Нургюл! Невероятна е!  Hug И много нестандартана!

# 52
  Руми, хошгялдин! Чакам те на наша територия и със снимков материал, иначе не се приема. Joy Надявам се, да не се разминем този път. Praynig

Още малко красоти Heart Eyes

# 53

Танче!  newsm10  bu ne güzellik
 Хубаво си ни е момичето. #Crazy #CrazyКакто казваше Саваш-влюбена, ядосана, замаяна харесваме я всякак.

# 54
 Хриси, момичета прекрасно, момчето - дваж Heart Eyes Heart Eyes Тандем... сюпер! Simple Smile Май повече такова чудо няма да се види. Cry

# 55

Танче, вярно, страхотен тандем бяха.Ами то как да е иначе, че колко време ни държат в света на ЛиН. Joy Joy Joy JoyИ умиране има, а отърване няма. Joy Joy Joy JoyАаа и нали си знаеш, че и ти си голяма виновница да ни завърташ палавите главици с готините си клипчета. #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 56
Ох, момичета, тези вечер направо станах луда  #Crazy #Crazy #Crazy В един момент гледах "7 часа разлика" по Бтв, говорех по телефона, в същото време и по скайпа, четях и пишех тук и при мълчаливците и направо в един момента не занех какво точно правя! Луда работа  Mr. Green

Таня, Хриси, наистина ни е хубаво момичето! Толкова красоти сте наслагали, че много бързо се успокоих.

Аз пък за равновесие да сложа малко Мурат - много е полезно преди заспиване! Всички ще сънуваме Мурат!  Joy

Ама не мога да се въздържа да започна първо с това

# 57
# 58
# 59
  Алекс, не си още шашърдъ Joy Joy Joy Има да ме гониш още много. При мен обикновено ТВ работи за декор, отговарям на скайпа, следя ФБ - няколко страници, качвам нещо някъде си, на друго редя букви или нещо подобно, следя темите, а по говорене на тел, аз го правя 8 часа на ден, 22 дни в месеца, 12 месеца в годината, 34 години, без да се брои мобилен, домашен и скайп Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт