Бъдещи мами над 35, сбирайте се отвред. За късмет! - Тема 35

• 28 099
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • В градината...
И аз от снощи съм с Ц, както се и очакваше де.
А иначе за дворчето - ние си го имаме вече, само дато още е затрупано със строителни материали. А вчера бях при нашите на село - и на двора не се седеше от жега...

# 691
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро на всички Simple Smile

Май дворчето е най добре да е в планината  Simple Smile за да има ефект.

Да сложа една понеделнишка, късна закуска  Mr. Green

# 692
Перу, как върви подготовката за сватбата? Направихте ли вече проба на роклята?

Ели, благодаря за закуската Simple Smile)

# 693
  • В градината...
Дари, за петък беше пробата, но не беше готова шивачката, та останахме за днес. Покрай ремонта нямахме много веме за сватбата, но се заехме вече. Намерихме музиканти за 180лв. - хем пеят, хем DJ. Избрахме си първи семеен танц - тангото от "Усещане за жена". Ако се справим, ще шашнем всички. По принцип първите танци са все едни банални блусове, гороря за Бг. Ама като чукнах в youtube "първи сватбен танц" и ми излязоха супер идеи. В момента издирвам една детска учителка по класически танци, да ни научи на някоя и друга стъпка. С две думи - мислим да правим шоу. Освен това - бракосъчетаването ще е в градината на ресторанта, който се намира в гора. Мислим да се появим на рокерски мотор под звуците на някакво хард парче /точно същият ден започва мото събор в местността, където ще сме и смятаме да подкупим с едно шише домашна кайсиева ракия някой притежател на такъв мотор/. После да тръгнем по пътеката към арката под звуците на Шопен http://www.youtube.com/watch?v=5Iy9hMMvEWQ&feature=related

# 694
Перу звучат доста добре идеите ти Simple Smile, чак взех си представям тангото, като си спомних филма  Peace

# 695
ох, Перу, как ме разсмя в жегата!
Значи от сега са записвам, че искам видео от вашата сватба Simple Smile))) само със снимки няма да минеш

# 696
  • София
Дари, за петък беше пробата, но не беше готова шивачката, та останахме за днес. Покрай ремонта нямахме много веме за сватбата, но се заехме вече. Намерихме музиканти за 180лв. - хем пеят, хем DJ. Избрахме си първи семеен танц - тангото от "Усещане за жена". Ако се справим, ще шашнем всички. По принцип първите танци са все едни банални блусове, гороря за Бг. Ама като чукнах в youtube "първи сватбен танц" и ми излязоха супер идеи. В момента издирвам една детска учителка по класически танци, да ни научи на някоя и друга стъпка. С две думи - мислим да правим шоу. Освен това - бракосъчетаването ще е в градината на ресторанта, който се намира в гора. Мислим да се появим на рокерски мотор под звуците на някакво хард парче /точно същият ден започва мото събор в местността, където ще сме и смятаме да подкупим с едно шише домашна кайсиева ракия някой притежател на такъв мотор/. После да тръгнем по пътеката към арката под звуците на Шопен http://www.youtube.com/watch?v=5Iy9hMMvEWQ&feature=related

Страхотни идеи! А за първия танц е жестоко - обичам този филми особено частта с тангото!

# 697
  • София
На мен пък вчера ми беше последния ден.
Но никак не съм обнадеждена и за този месец... Sad

# 698
Кати, защо така нямаш надежди за предстоящия месец, нищо не се знае все пак, понякога нещата се получават, когато изобщо не ги очакваш  Hug

# 699
Перу  Laughing яка сватба ще е  Peace
Момичета, дайте малко по-оптимистично  Hug Все и при нас ще се случи чудото, трябва само по-силно да вярваме  Praynig
Днес ми източиха кръвчицата за изследване на хормоните; чакам и от докторския офис най-сетне да ми се обадят с резултатите от СГ-та на мъжо.

# 700
Кати, не се настройвай така предварително, знаеш, че никога не се знае, а и няма причина точно пък този месец да не стане. Стискам палци  Hug

# 701
perunika   много ми харесва идеята,ще чакам с нетърпение да ни пуснеш някоя снимчица тайничко.Представих си го ще е много яко,винаги съм си мечтала за сватба на открито.Ние сме оставили за в бъдеще  идеята   църковния брак да е сред природата.

# 702
И аз искам видео от свадбата моляяяяя!Кати горе главата и никакви пораженчески настроения.Ще стане чудото само търпение и вяра му е цаката.Ох това коктейлче на двора бих пийнала с удоволствие.Сега и домашна лимонада с лед или потна биричка в този зной също може.При мен нищо ново.Още не съм правила тест защото около 15.07 НЕ ЧАКАМ никакви лели.Ако е речено да е станало чак след 30 .07 ще направя.Но вече мечтая за моренцето и плажа.Момичета  Hug Hug Hug  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 703
  • В градината...
За видеото не знам, няма да ни снимат 15 часа, че  после кой луд ще ги гледа тези безконечни записи. Най-много няколко клипчета да имаме. А и на ММ брат му е оператор, та ще оправи нещата.

# 704
Добро утро  Hug

Перу то като ги има най - веселите и важни моменти е достатъчно, ама ти тангото снимай да гледаме  newsm53

Я да сервирам нещо на бързо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт