Бъдещи мами над 35, сбирайте се отвред. За късмет! - Тема 35

• 28 098
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Добро утро! Пу, динката, за мене!

# 706
Сокче Simple Smile))

Момичета, такава лятна буря се изви днес в София ... направо не мога да повярвам след жегите тия дни.

Перу, аз пък искам видео с мотора Simple Smile))

Кати, ти що така? И ние заради жегите даже не си представяхме обикновено гушкане, да не говорим за по-съществени движения, ама на - виж, че разхлади. Значи има мегдан Simple Smile))

Блонди, още колко остана?

# 707
И какво, аз със диабета да си взема от бисквитките, така ли?  Twisted Evil Laughing

Дари, още 20-ти дни. Заплюла съм я на 17-ти, ама ще видим нейното мнение какво ще е  Grinning

Нашето видео от 8 часа го направихме на два, иначе наистина е досадно. Ама още не сме го изгледали, а догодина ще станат 10 години  Crazy

# 708
Блонди, аз ще съм на плажа тогава, но не ми пречи от там да ти стискам палци Simple Smile) за когато си реши госпожицата Simple Smile)))

А те, бисквитките са диетичи, не виждаш ли Wink

# 709
Момичета, лоши новини от СГ-та на мъжо  Cry
Количество добре, обаче леко заспали  newsm27 доки вика не се движат или много слабо  Cry
Не знам каква може да е причината за това, но доки каза, че може и с мъжки фактор да се окажем. Предполагам това се установява със сигурност след поне още една СГ. Не знам, не питах, криво ми е  Cry

# 710
  • Истински се вижда само със сърцето.
Фики  Hug, а защо не пуснете и в друга лаборатория, тук нещо май доста ви бавиха с резултата, не знам, ама може пък и да са сбъркали, аз лично бих направила изследване и на друго място.

# 711
Фики, в репродуктивна клиника ли правиха изследването или в обикновена лаборатория? Такова изследване излиза за около две седмици, не повече. И сега какво? Кога ще направите нова и къде? Доки как така нищо не казва? Нещо много несериозно ми се струва цялата работа там  Thinking

# 712
СГ-та я правихме в лаборатория към една болница, не беше специална клиника. СГ-та я назначи моята гинеколожка. Резултата се бави точно 3 седмици. Не знам дали е била разширена или обикновена СГ.
Преди да занесем резултата ни казаха до 30 мин мъж ми да е занесъл бурканчето с материала до тях. Е, да, ама то било към 32-35 мин. когато той е предал войниците, те са го взели, не знам това от какво значение е и дали е важно за резултатите. И друго изискване беше да държи бурканчето на телесна температура, това също не знам дали е било изпълнено.
Доки нещо ми смутолеви вчера, че подвижността трябва да е минимум 45% или нещо такова, на мъж ми била 32%. И един друг показател ми спомена, пак беше с 10 единици под желания минимум. Изисках да ми изпрати резултатите, но още ги няма (уж по факса щеще да ги прати).
Док предлага за сега да изчакаме резултатите от моите хормонални изследвания (до края на седмицата трябва да са готови) и след като имаме по-ясна представа как са при мен нещата, сигурно ще ни насочи към репродуктивен специалист.
Вчера казах на мъж ми, че ще му забъркам сместта с мед, орехи, прелен прашец и пшеничен зародиш и той се съгласи да си хапва от него. Той и мъж ми лекинко се притесни от резултатите и най-вече иска да знае каква може да е причината да са така заспали войниците му. Поне от количество я докарва  Laughing

# 713
Душичка,в зависимост от паричките ще разбереш какъв тип е СГ,по принцип в обикновените лаболатории правят само обикновена,защото разширената изисква специална техника.Според мен направо пуснете още една СГ в специализирана клиника.Има значение времето за приемане на материала както и въздаржанието на мъжа преди това.И при на с се беше получило леко сдпад в подвижността и док обясни,че в нашия случай не е фатално(така или иначе е инвитри),и че показателите варират и е нормално.А ние в същия месец ядохме и двамата това с меда  Shocked +  сусам в сместа(дават го за мъжки фактор,ама и аз лапах).Вече чуя ли за доктори веднага съветвам да се търси и второ мнение.Ти как беше с тръбите,че нещо съм забравила  newsm78  не се отчайвай,начини има,въпроса е да следваме мечтата си  Hug

# 714
Ами с тръбите не знам как съм. Това ще е следващата стъпка - преди даже друга СГ да прави мъжа ми - аз ще направя една цветна снимка.
А иначе плащането не знам дали ще е критерий за това какъв вид е била СГ-та, защото с моята застраховка плащам $25 аз и всичко друго се покрива от застраховката - това за всички видове лабораторни изследвания. Сега видях, че общата сума на изследването е $209. Ама това нищо не ми говори  newsm78
Въздържането беше 4 дена, мисля че е добре. И аз знам, че показателите варират, дано следващия път да са поне в граници нещата.

# 715
Ами с тръбите не знам как съм. Това ще е следващата стъпка - преди даже друга СГ да прави мъжа ми - аз ще направя една цветна снимка.
А иначе плащането не знам дали ще е критерий за това какъв вид е била СГ-та, защото с моята застраховка плащам $25 аз и всичко друго се покрива от застраховката - това за всички видове лабораторни изследвания. Сега видях, че общата сума на изследването е $209. Ама това нищо не ми говори  newsm78
Въздържането беше 4 дена, мисля че е добре. И аз знам, че показателите варират, дано следващия път да са поне в граници нещата.
   сега погледнах,че не си в БГ,относно цените на СГ(40 лева обикновена,220-разширена,в моята клиника е толкова),И направо прави ЦС,изключително важно е( от опит ти го казвам).и после всичко ще си дойде на мястото,сигурна съм,че всичко ще е наред.  Hug

# 716
  • В градината...
Фики, естествено, че работата не е за отчайване  Peace Да ви пратят на репродуктивен специалист, в друга лаборатория и нещата ще си дойдат на място  Praynig

# 717
Момичета, благодаря ви за подкрепата   bouquet
Не сме се отчаяли, пък и както казва мъж ми, нали имаме едно дете, обеща и второ да направи  Laughing

Пуснах следните хормони вчера: FSH, LH, insulin resistance, fasting insulin, и за щитовидната.
Следващата стъпка ще е цветната снимка.

# 718
Сумата, която цитираш, май клони да е разширена СГ (поне съдя как е тук)  Thinking Въздържанието трябва да е мин 5 дни, 4 са малко. 35мин също са много, защото и докато я приемат, докато започнат да я обработват минават още повече, на нас ни казаха макс до 20мин да е доставено. Общо взето значи може и да нямате кой знае какви проблеми значи.
Виж и тръбите и лека-полека нещата ще си дойдат на мястото  Hug

# 719
  • В градината...
Блонд, ами ние, след като сме правили обикновена СГ , значи ли, че не ни е коректен резултатът иможе да имаме проблем  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт