Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 717
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Много сте коментирали Мукадесита, но и аз да си кажа. Тая жена няма да се озапти. Много злоба и завист в нея, вече не се крие и всички го забелязват. На вечерта на къната едва се сдържаше и накрая не издържа и се включи в танца на жените. Набута се в центъра, където трябваше да е само ФГ, сякаш искаше да я избута и да заеме нейното място в цялото събитие. Има няколко харктерни маниера, които прави много успешно и в някои от клипчетата са сполучливо предадени - това подръпване на деколтето, сякаш иска още да го отвори, зер малко е зейнало, тръскането на косата и завъртането от кръста надолу. Неповторима е, мнооого колоритен образ. Ако не беше толкова зла, щеше да е симпатична. Но с този остър и хаплив език е отблъскваща, аз лично не я харесвам като типаж. Иначе свалям шапка на актрисата.

Много прочувствени думи бяха казани от Фахредин бей и от Рахми, докосват ти сърцето и ти просълзяват очите. Силни сцени, изиграни перфектно от всички. Забравяш, че гледаш филм и се вживяваш изцяло. Поне с мен беше така снощи.

# 136
  • Разград

# 137
  • В Града на Липите
Имам една молба. От снощи свалям сериала от Мастерса, обаче там ги няма епизодите от 62 до 68-ми.
Ако може да ме насочите, от къде да си ги изтегля. Видях линка на първа страница, но там са на части, а аз ги предпочитам цели.
Благодаря предварително.

DAMON, мнението ти се разминава с нашето защото за разлика от теб ние не третираме Керим като насилник. А като човек с голяма вина, която изкупва всеки Божи ден. Осъзната вина, да подчертая.
Няма безгрешни хора, а истински стойностните са тези, които осъзнават вината си и опитват да я поправят, а не си заравят главата в пясъка.
Каузата на филма от моя гледна точка е, че каквото и да ти се случи трябва да намериш сили да се пребориш и да се опиташ да бъдеш щастлив. Защото живота може да ти поднесе много изненади, във всеки един момент. И както един ден си на дъното, на следващия си на върха и обратно.
Всъщност това не е единствената кауза, но няма смисъл да се впускам в обяснения. Нищили сме ги многократно.
Не мислех да ти отговарям, но в края на краищата всеки си има своя гледна точка и мнение. И аз не винаги съм права, макар че рядко си го признавам  Joy  Joy  Joy

Dimony  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 22:46 от hrissi_sz

# 138
# 139
  • Разград

# 140
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set

# 141
Добра вечер дами !
Дано празнуващите днес са били с любимите си хора и са отбелязали подобаващо празника ! На все още празнуващите - наздраве !

Виждам и най-вече чета, че темите които обсъждате са достатъчно сериозни. Всяка една от вас има собствена теория за предстоящите събития.
Аз бих казала само това - каквото и да предложат сценаристките като развитие - предстоящо, нека бъде реално и достоверно / не ми се гледат нито  "напарфюмирани" ,нито "нагласени екшън" сцени /.
Искам да ми покажат скромния и обикновен живот, за който мечтае Фатмагюл; всяко семейство да живее своя си живот, така както желае / Кадир и Мерием; Рахми, Мукадес  и децата /, тези които сториха зло и умишлено излъгаха и вредиха да си получат заслуженото. Достатъчно драма изгледахме - опитахме от всичко. Искам си надеждата, искам си добротата, искам си любовта - във всичките и измерения / споделена, възродяваща, опрощаваща, родителска /.
Днес в малкото ми свободно време четох рускините - този път са на вълна обсъждане сватбените танци - някои изказаха леко недоверие в танцувалните способности на Керим / разбирайте естествено Енгин /, защото танца който ще играе бил доста труден и сложен. За танца на Рахми - проблем нямало - бил доста лесен. А обсъждаха и евентуално "най-очакваната кончина" / звучи направо зловещо / на безсмъртния М. и евентуалното му "трето присъствие" в най-интимните моменти на сладурите. Няма как ще има да показват сълзливата му физиономия пак.
И понеже и аз се въвлякох да пиша по сериозно - нещо което пак днес открих. Песента от къна партито - явно доста популярна / изпълнена в най-различни аранжименти / има я и в гръцки вариант, но най-изумяващото е - забележете пък как я играят /  - аз на това му казвам  обикновено нашенско " Право хоро"
Скрит текст:

# 142

Благодаря  bouquet за линковете. И аз правя като hrissi_sz, решила съм да си го запазя този сериал за да си го гледам като ми се прииска. Heart Eyes

# 143
  • Разград

# 144
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен.
Марианка, Благодаря за новата тема!!!

Започвам да пиша след пост 134, но не съм прочела последните 3-4 поста. Да ама и празникът ще си отиде и ... Ще забравя какво исках да ви кажа по темата.

Честит Гергьовден!!!!
Честит имен ден на Gery, GFilipova, Goni, Cruela!!!
Прегръдки и целувки от душица и сърце!!!

Благодаря ви за написаното днес!!! Много интересни неща сте разисквали!!! С почти всички съм съгласна, но постовете на ValentinaP се покриват напълно с моето мнение. Nelka, много си аргументирана, както винаги!!! Прогнозата на Детелинка, за 74 епизод ми се вижда най-реална.
Аз си мисля, че сватбата трябваше да се покаже точно в този ѝ вид с всички обичаи. Точно така правят хората както тях. Имаше нужда от сватба, не само защото го заслужават любимците ни, но и защото на практика бракът не е консумиран. Те наистина сега се женят!!!
И нещо за ритуалите - Като бях  малка си спомням, че ме водиха на  сватба в едно село. Пристигнехме от предния ден и имаше много работа, за да се подреди двора. По оградата се слагаха също такива тъкани бели платна, а на пейките тъкани черги. Закичваха се и цветя на оградата. На портата имаше венец.
За Хаджер -  Не знам от къде беше този израз - но той ми изплува  сега - Всички предишни грехове на една жена се заличават, след като роди дете!!!
За Мукаддес - Мисля, че Кадир има с какво още да я притисне, освен за писмата. Спомням си как разпитваше още преди първото дело какво да говори и какво ще се случи с нея, ако даде показания пред съда. /Нали тогава беше "отвлечена"/с онова недоразумение - бащата на Мурат./  На второто дело ги изпя едни напред-назад. И сега си мисля, че съдът може и на нея да определи някаква макар и лека присъда.
Извинете ме за тези ми интерпретации, но искам сериозно да попитам юристите - Мукаддес  може ли да бъде осъдена по делото на ФГ?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.

# 145
  • Разград

# 146
Момичета, на мен лично изобщо не ми харесва, че на нито една от многото снимки докато снимат сватбата Берен и Енгин изобщо не се гледат, няма ги усмихнати един до друг. Между тези сладури има наистина някакво напрежение и от последните снимки това доста си личи. Изглеждат така все едно им е тъпо един до друг и нямат какво да си продумат. Отпуснати и без никакво желание да общуват. Разбирам, че са изморени, но имам чувството, че не е само това причината. Прекалено са дистанцирани. Жалко! (Аз ако трябва да се целувам с колега, каквото и да ми е на душата, ще гледам да го обръщам на майтап и да ми е весело, но може би аз съм по-различен характер от нашите сладурковци!)

# 147
  • Разград

# 148
Момичета, на мен лично изобщо не ми харесва, че на нито една от многото снимки докато снимат сватбата Берен и Енгин изобщо не се гледат, няма ги усмихнати един до друг. Между тези сладури има наистина някакво напрежение и от последните снимки това доста си личи. Изглеждат така все едно им е тъпо един до друг и нямат какво да си продумат. Отпуснати и без никакво желание да общуват. Разбирам, че са изморени, но имам чувството, че не е само това причината. Прекалено са дистанцирани. Жалко! (Аз ако трябва да се целувам с колега, каквото и да ми е на душата, ще гледам да го обръщам на майтап и да ми е весело, но може би аз съм по-различен характер от нашите сладурковци!)
На мен ми зиглеждат много уморени всички от тези снимки, явно е било много дълъг снимачен ден, било е топло и всички изглеждат уморени. Иначе и аз съм усещала, че има напрежение между тях, но не съм сигурна дали е така.

# 149
Привет !
Макар и да е късно вече, Честит имен ден на всички, които празнуват ! Желая от сърце много здраве, любов и късмет !

Относно Хаджер - тя предотврати и спести много неприятности на нашите герои и в моите очи тя е достойна за уважение !

Общи условия

Активация на акаунт