Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Момичета искам да ви попитам очаква ли се да излязат интервюта със актьорите като свършат снимките на сериала?  newsm78 Не знам каква е практиката при турските филми и сериали. В др страни обикновенно ги канят по предавания или има интервюта в пресата. Дано излезат имтервюта, много искам едно с Берен и Енгин, в което да разкажат за героите си и за съвместната им работа.

# 151
  • В Града на Липите
daizy_g, мисля че повечето тук се надяваме на това. При тази информационна затъмненост покрай сериала, за всички ни ще е интересно да разберем повече.
Дано да имаме този късмет.

Миранда, и аз доскоро се вълнувах, но напоследък вече ми е все едно какви са им отношенията в личния живот. Стига ми това, което ми показват на екрана. А и при условие, че Берен си има приятел, в когото изглежда доста влюбена, едва ли ще иска да го дразни с някаква демонстрация на по-близки отношения с Енгин, при условие, че Кенан прилича на маймуна до него. Лично мнение, не искам да обиждам човека, но направо ми се свиди тая хубава Берен. Може пък да е доста стойностен човек.
И на мен ми се струват изтощени, явно снимките доста са ги изморили. Слънце, танци, напрежение...

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 23:23 от hrissi_sz

# 152
Момичета, на мен лично изобщо не ми харесва, че на нито една от многото снимки докато снимат сватбата Берен и Енгин изобщо не се гледат, няма ги усмихнати един до друг. Между тези сладури има наистина някакво напрежение и от последните снимки това доста си личи. Изглеждат така все едно им е тъпо един до друг и нямат какво да си продумат. Отпуснати и без никакво желание да общуват. Разбирам, че са изморени, но имам чувството, че не е само това причината. Прекалено са дистанцирани. Жалко! (Аз ако трябва да се целувам с колега, каквото и да ми е на душата, ще гледам да го обръщам на майтап и да ми е весело, но може би аз съм по-различен характер от нашите сладурковци!)
На мен ми зиглеждат много уморени всички от тези снимки, явно е било много дълъг снимачен ден, било е топло и всички изглеждат уморени. Иначе и аз съм усещала, че има напрежение между тях, но не съм сигурна дали е така.

Според мен те са достатъчно добри професионалисти и колеги, които са си в приятелски отношения. Колкото и да ни се иска, не са длъжни да проектират чувствата във филма в реалния живот. Имало е и снимки, на които са засмени и явно се шегуват между заснемането. Не мисля, че трябва да се правят изводи за напрежение само от няколко снимки и само от един снимачен ден, който явно е  бил изморителен.
А и не се знае дали точно секунди преди снимката не са се поглеждали и говорили.

# 153
  • Стара Загора
Добър вечер  от мен момичета!И макар да наближава полунощ и празника да отминава,а може би за празнуващите купона е във вихъра си,аз искам  да поздравя всички именници и всички празнуващи днес-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
  Днес мн.ми липсвахте Hug Hug Hug!Сега ви изчетох и ви поздравявам-мн.смислени и хубави неща сте коментирали!
 А репортажите на Малчева и Фрийспирит ме разсмяха-браво момичета!

# 154
Момичета, на мен лично изобщо не ми харесва, че на нито една от многото снимки докато снимат сватбата Берен и Енгин изобщо не се гледат, няма ги усмихнати един до друг. Между тези сладури има наистина някакво напрежение и от последните снимки това доста си личи. Изглеждат така все едно им е тъпо един до друг и нямат какво да си продумат. Отпуснати и без никакво желание да общуват. Разбирам, че са изморени, но имам чувството, че не е само това причината. Прекалено са дистанцирани. Жалко! (Аз ако трябва да се целувам с колега, каквото и да ми е на душата, ще гледам да го обръщам на майтап и да ми е весело, но може би аз съм по-различен характер от нашите сладурковци!)
На мен ми зиглеждат много уморени всички от тези снимки, явно е било много дълъг снимачен ден, било е топло и всички изглеждат уморени. Иначе и аз съм усещала, че има напрежение между тях, но не съм сигурна дали е така.
Дори и да са най-изморените хора на света - как пък веднъж не се погледнаха на тези снимки. За първи път има толкова папарашки снимки от снимачната площадка и за мен те красноречиво говорят, че може би те са имали връзка и тя е приключила доста тъпо. Не ми обръщайте особено внимание - просто споделям мислите си на глас! (ако бяха само колеги, поне случайно щяха да се погледнат)

# 155
  • Разград

# 156
daizy_g, мисля че повечето тук се надяваме на това. При тази информационна затъмненост покрай сериала, за всички ни ще е интересно да разберем повече.

Миранда, и аз доскоро се вълнувах, но напоследък вече ми е все едно какви са им отношенията в личния живот. Стига ми това, което ми показват на екрана. А и при условие, че Берен си има приятел, в когото изглежда доста влюбена, едва ли ще иска да го дразни с някаква демонстрация на по-близки отношения с Енгин, при условие, че Кенан прилича на маймуна до него. Лично мнение, не искам да обиждам човека, но направо ми се свиди тая хубава Берен. Може пък да е доста стойностен човек.
И на мен ми се струват изтощени, явно снимките доста са ги изморили. Слънце, танци, напрежение...

Хриси, искрено ме разсмя с мнението ти, че Кенан би приличал на  маймуна до Енгин. Много точно определение според мен.  Joy. Кенан би изглеждал супер невзрачен до Енгин. Енгин с неговата височина , харизма и обаятелна усмивка просто ще го засенчи отвсякъде.  Simple Smile Simple Smile

# 157
Дори и да са най-изморените хора на света - как пък веднъж не се погледнаха на тези снимки. За първи път има толкова папарашки снимки от снимачната площадка и за мен те красноречиво говорят, че може би те са имали връзка и тя е приключила доста тъпо. Не ми обръщайте особено внимание - просто споделям мислите си на глас! (ако бяха само колеги, поне случайно щяха да се погледнат)

Нали после Кенан ще види снимките.Вие какво си въобразявате,че са толкова широко скроени хора?Особено тези епизоди,където знаете какво снимат.

# 158

Хриси, и за мен е без особено значение какви са им отношенията. Просто още веднъж се учудвам на таланта им да пресъздадат такива чувства на екрана. Уникални актьори! Аз ако погледна някого с такава любов, мисля, че ще го заобичам - най-малкото като приятел. Те не ми изглеждат близки изобщо.

# 159
  • В Града на Липите
daizy_g,  неудобно ми е, че го написах  Embarassed. Аз съм деликатен човек, но честно казано, това си е голата истина. Берен е много хубава и лъчезарна и някакси не приех връзката им от самото начало. Та сега малко иззлобях. Тя си знае защо е с него и защо го обича.

# 160
Как се казва актрисата,която играе Денис?

# 161
daizy_g,  неудобно ми е, че го написах  Embarassed. Аз съм деликатен човек, но честно казано, това си е голата истина. Берен е много хубава и лъчезарна и някакси не приех връзката им от самото начало. Та сега малко иззлобях. Тя си знае защо е с него и защо го обича.
И аз съм на същото мнение, не ми допадат като двойка. Наистина тя си знае, а и всеки има различен вкус за мъже. Има една приказка-"хубавите ябълки, прасетачта ги ядат" и съм се убедила, че е много вярна. Но иначе ние Кенан не гфо познаваме , може да е много свестен и да си допадат.  newsm78

# 162
Според мен не е много в час, Берен  Joy  Кенан ми прилича на обратен. Има такава визия поне. Според мен Берен го харесва заради гласа му и имат известна прилика в чертите на лицето и височината (и двамата не са високи). Явно Берен се харесва и иска децата й да имат нейната физика и гласа на Кенан. Но това със сигурност е поредният мъж до Берен. Поне аз така мисля.

# 163
  • Разград

# 164
  • София
Привет! wavey
Аз вече най-сетне съм си вкъщи и блажено се наслаждавам на спокойствието си като ви чета.
Малко съм назад,но за да не изпусна деня:
Честит имен ден и на теб,Круела!Бъди жива и здрава bouquet  bouquet  bouquet!

Момичета,в момента ви чета коментарите за Хаджер и бебенцето.Преди няколко дни някоя от вас отбеляза нещо,което не ми беше хрумвало/много се извинявам,че не се сещам кой точно го каза това/.Та,често си обсъждаме филма,как ще завърши,мислейки че ще ни дадат живота им след години.Обаче той се развива в сегашно време.Дали ще се превърне във филм с бъдещи събития??? newsm78
Заради подсказките,признавам си,много се обърках,какво точно да очаквам от последните серии.Моята фантазия,желания и страсти стигаха горе долу до брачната нощ и бърз разказ за щастливият им живот с три деца  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт