Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 698
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Engin Akyurek Universal Fans Club сподели връзка.
преди 3 часа
Turkcesi hemen asagida bulunuyor, metin'de.

This article describes how tremendously popular Engin Akyurek has become in the past two years. Starting out in Yabanci Damat, after winning a contest in Turkey, Engin Akyurek later went onto play in other shows, including Kara Yillan, and Bir Bulut Olsam, in which the character he played, Mustafa Bulut, became a sensation, and Engin Akyurek was able to showcase his wide range acting skills and amaze people with his talent.

But, in Fatmagulun Sucu Ne?, in which he plays against Beren Saat, who, interestingly enough was second in the contest that Engin placed first, he was able to introduce his character, Kerim Ilgaz, to the world. These two, together on this show, bring to life an impossible love. Engin Akyurek, in his role as Kerim Ilgaz, has been called, "the romantic Prince, a man of love, a man who lives his role, Prince of Emotions, and other compliments. He has fans around the world, who are incredibly dedicated to him and have created countless fan pages on social media sites.

статия в http://www.bilgiyasam.com/haber_detay.asp?haberID=1621

пак там в тоз фен клуб има някакви критики към сценаристките за грешни стъпки ама превода с гугъла е ужасен от турски

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 00:00 от Аnista

# 166
  • Стара Загора
Абе и на мен не ми допадат като двойка Берен и Кенан,но като си го харесва жената...да са живи и здрави!А за снимките около сватбата (74 еп) и аз мисля,че са мн.изтощени всички-от жега,от умора,но че не се поглеждат Енгин и Берен  не съм съгласна.
Ето на тия снимки напримерБерен се смее нещо на Енгин
тук той нещо се смее
А тука какво прави нашата убавица newsm78?И как я гледа Джени?

# 167
  • Разград
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set (2)

# 168
daizy_g, мисля че повечето тук се надяваме на това. При тази информационна затъмненост покрай сериала, за всички ни ще е интересно да разберем повече.
Дано да имаме този късмет.

Миранда, и аз доскоро се вълнувах, но напоследък вече ми е все едно какви са им отношенията в личния живот. Стига ми това, което ми показват на екрана. А и при условие, че Берен си има приятел, в когото изглежда доста влюбена, едва ли ще иска да го дразни с някаква демонстрация на по-близки отношения с Енгин, при условие, че Кенан прилича на маймуна до него. Лично мнение, не искам да обиждам човека, но направо ми се свиди тая хубава Берен. Може пък да е доста стойностен човек.
И на мен ми се струват изтощени, явно снимките доста са ги изморили. Слънце, танци, напрежение...

Хриси, и за мен е без особено значение какви са им отношенията. Просто още веднъж се учудвам на таланта им да пресъздадат такива чувства на екрана. Уникални актьори! Аз ако погледна някого с такава любов, мисля, че ще го заобичам - най-малкото като приятел. Те не ми изглеждат близки изобщо.

Но те се обичат, като приятели. Не може такава роля   да се изиграе от хора, които са в антагонизъм. За филма бяха писали , че не се дублира допълнително, а се снима всичко наведнъж и се записват гласовете в съответната ситуация.„За това се чува  и така наречения градски шум. Или пример с последната серия, кагато Фатма извика Керим да излиза бързо от къщата и той и отговори - гялдим. Много ясно се чу кък гласът му резонира в затвореното пространсто. В едно интервю Берен обясняваше точно това и казваше, че те репетират предварително сцените. И представяте ли си на снимането на сватбения ден колко репетиции са правили и по колко много дубъла са правили на сцена. Да си призная и най-любимият ми човек да седи до мен не бих нито го погледнала, нито се усмихнала, като трябва бързо да се релаксира за заснимането на следващата сцена, на която трябва да се усмихваш и да бъдеш щастлив.„Това е моето мнение  за това, че не се поглеждат зад кадър.

# 169
Мислила съм си каква е разликата между Берен и Енгин и др актьори по принцип. За мен и двамата са много интелигентни, учили са висше( и то сериозни специалности) и са свесни и сериозни хора. Точно по тези причини те не биха се главозамаяли от славата и не биха се вживяли в рлята на " звезди" . И двамата знаят колко струват, какви качества имат и какво могат да постигнат. Хресва ми, че на са от онези тип артисти, които просто са на гребена на вълната, получили са някаква популярност и смятат, че следователно са най-великите и талантливи на света. Както в Бг, така и в Търцип има подобен тип "звезди" Енгин и Берен са интелигентни и талантливи и имат качестава, необходими за успеха.  Simple Smile

# 170
Боровинка, снимките, които си постнала, мисля, че са в кадър. Освен ако не смяташ, че всички гости танцуват между заснемането на сцените, за да става купон  Joy Joy Joy
Няма значение наистина! Каквото и да е, все тая! Да са ни живи и здрави и Берен, и Енгин, и Кенан!!!

# 171
# 172
Fatmagülün Sucu Ne 74.Bölüm Set (2)

ВАНЯ

Невероятна си! Благодаря, че ни информираш за всичко и ни постваш интересни неща.

А това клипче е върхът. Ама тези момичета големи шпионки и папарачки. Как добре си снимат от съседната къща. Голямо удоволствие е да се види заснемането на серията. Особено играта на младоженците, която се вижда доста добре. Браво на тези сладурани, които са снимали.

# 173
daizy_g, мисля че повечето тук се надяваме на това. При тази информационна затъмненост покрай сериала, за всички ни ще е интересно да разберем повече.
Дано да имаме този късмет.

Миранда, и аз доскоро се вълнувах, но напоследък вече ми е все едно какви са им отношенията в личния живот. Стига ми това, което ми показват на екрана. А и при условие, че Берен си има приятел, в когото изглежда доста влюбена, едва ли ще иска да го дразни с някаква демонстрация на по-близки отношения с Енгин, при условие, че Кенан прилича на маймуна до него. Лично мнение, не искам да обиждам човека, но направо ми се свиди тая хубава Берен. Може пък да е доста стойностен човек.
И на мен ми се струват изтощени, явно снимките доста са ги изморили. Слънце, танци, напрежение...

Хриси, и за мен е без особено значение какви са им отношенията. Просто още веднъж се учудвам на таланта им да пресъздадат такива чувства на екрана. Уникални актьори! Аз ако погледна някого с такава любов, мисля, че ще го заобичам - най-малкото като приятел. Те не ми изглеждат близки изобщо.

Но те се обичат, като приятели. Не може такава роля   да се изиграе от хора, които са в антагонизъм. За филма бяха писали , че не се дублира допълнително, а се снима всичко наведнъж и се записват гласовете в съответната ситуация.„За това се чува  и така наречения градски шум. Или пример с последната серия, кагато Фатма извика Керим да излиза бързо от къщата и той и отговори - гялдим. Много ясно се чу кък гласът му резонира в затвореното пространсто. В едно интервю Берен обясняваше точно това и казваше, че те репетират предварително сцените. И представяте ли си на снимането на сватбения ден колко репетиции са правили и по колко много дубъла са правили на сцена. Да си призная и най-любимият ми човек да седи до мен не бих нито го погледнала, нито се усмихнала, като трябва бързо да се релаксира за заснимането на следващата сцена, на която трябва да се усмихваш и да бъдеш щастлив.„Това е моето мнение  за това, че не се поглеждат зад кадър.
Диманче, сигурно си права. Аз разсъждавам през моята гледна точка и затова стигнах до такива заключения. Аз като съм най-напрегната и изморена гледам да се разсмея на нещо, за да ми мине умората. Просто съм си такава, но сигурно другите не са като мен  Joy Joy Joy

# 174
  • Стара Загора
dimana-nova  Hugмного ми харесва как обясняваш отношенията между нашите любими герои!И с последният ти пост( 167) съм напълно съгласна.Колко ли е трудно да снимаш и повтаряш една и съща сцена,докато се получи,като добавим и жегата тия дни и колко народ има край тях,няма как да не изглеждат уморени.Ако има напрежение идва точно от това-тежкия работен ден.Но  аз съм убедена,че си се разбират,поддържат топли отношения,обичат се като приятели има си химия между тях,но и се стараят да не предизвикват клюки.
miranda78 Hug,не смятам че вс.гости танцуват между заснемането на сцените.Просто исках да ти покажа,че се усмихват и се гледат,не са само сериозни.А имаше от Бодрум една снимка,която пак мислехме,че е от кадър, така и не я дадоха,от хотела как се смеят двамата.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 00:19 от borovinka123

# 175
http://www.youtube.com/watch?v=3bsWn058tAc&feature=related
Това клипче е много зареждащо и свежо.  Simple Smile Simple Smile

# 176
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 9

# 177
MeriAm Pandarova-Kocaomer
Вчера и днес..прочетох няколко разказа на момичетата,които са направили новите снимки на снимачната площадка.Разказват,че Берен и Енгин са били в близки отношения,постоянно се смеели и говорели по време на почивките.Статиите из клюкарските издания,са пълна измислица на хора,които не ги харесват,хора които са против успеха им.Не знам за вас,но аз много се зарадвах,защото просто не разбирах,как може да има човек,който да не го харесва...Simple Smile  Engin Akyurek Bulgarian Fans

# 178
  • Разград

# 179
    Ако сватбата наистина е снимана на 30.04, както беше казано някъде ... чудно как изобщо са успели да снимат нещо. В България беше ужасна жега, представяте ли си там какво е било. Цял ден на слънцето, айде пак, айде пак, дрехите сигурно доста са им запарвали също. На тези снимки наистина всички изглеждат доста изморени. Въпреки това на някоя от снимките ги имаше как се смеят, не докато танцуват  Wink  И не беше от кадър, имаше чаши пред тях. Освен това, ако са си толкова неприятни е можело да не са един до друг дори в почивките си    newsm78   Според мен, просто снимките са от различни часове на деня, съответно различни етапи на умората.  Peace

п.п  Споделям мнението че са приятели и много добри колеги, които се уважават и умеят да се ценят като таланти. Познават се от доста години,  нормално е отношенията им да не са перфектни винаги, и те са  хора като нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт