Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 690
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А тука какво прави нашата убавица newsm78?И как я гледа Джени?
Joy Joy Joy Joy Joy
Ей,големи са сладури-и Рахми и Мукадес!
Да си призная съпругата на Фахретин не ми е симпатична!

# 181
MeriAm Pandarova-Kocaomer
Вчера и днес..прочетох няколко разказа на момичетата,които са направили новите снимки на снимачната площадка.Разказват,че Берен и Енгин са били в близки отношения,постоянно се смеели и говорели по време на почивките.Статиите из клюкарските издания,са пълна измислица на хора,които не ги харесват,хора които са против успеха им.Не знам за вас,но аз много се зарадвах,защото просто не разбирах,как може да има човек,който да не го харесва...Simple Smile  Engin Akyurek Bulgarian Fans
diksi72    bouquet

Супер!!! Много се радвам на тази информация!

# 182
Joy Joy Joy Joy Joy

+1   newsm10

# 183
  • Разград

# 184
Миранда78,
Поста го написах не да доказвам, че съм права, защото все пак изказвам мнение, което е субективно. Но исках да го обясня от гледна точка на техния работен порцес. И за да бъда по-ясна ще кажа ,че съм присъствала на снимането на българския игрален  филм При никого на режисьорката Иванка Гръбчева и сценарист Георги Данаилов. Причината да присъствам е ,че баща ми е бивш колега на Г. Данаилов и самият Данаилов го бе поканил да играе нещо епизодично/баща  не е актьор/. Бях много малка и баща ми ме взе със себе си да гледам. Не мога да опиша колко бях щастлива и колко всичко ми се запечата в главата.
Тогава  техниката бе по-несъвършена и участието на баща ми в репетиции и снимки продължи десетина дни. Знам всяка вечер накрая как всички изморено мълчаха и едва отиваха до съответния декор за следващ и следващ дубъл. Накрая нетърпеливо се разотиваха, а мъжете отиваха да се напият.

# 185
dimana-nova  Hugмного ми харесва как обясняваш отношенията между нашите любими герои!И с последният ти пост( 167) съм напълно съгласна.Колко ли е трудно да снимаш и повтаряш една и съща сцена,докато се получи,като добавим и жегата тия дни и колко народ има край тях,няма как да не изглеждат уморени.Ако има напрежение идва точно от това-тежкия работен ден.Но  аз съм убедена,че си се разбират,поддържат топли отношения,обичат се като приятели има си химия между тях,но и се стараят да не предизвикват клюки.
miranda78 Hug,не смятам че вс.гости танцуват между заснемането на сцените.Просто исках да ти покажа,че се усмихват и се гледат,не са само сериозни.А имаше от Бодрум една снимка,която пак мислехме,че е от кадър, така и не я дадоха,от хотела как се смеят двамата.
С една дамаджана до тях, нали  Joy
Сега се сетих, мерси  Hug

# 186
  • Бургас
Joy Joy Joy Joy Joy

И има ужасен глас.ще ме извинявате,ама като си отвори устата ужас #Crazy

# 187
  • Разград
 ♥♥♥ Fatmagül & Kerim ♥♥♥

# 188
Миранда78,
Поста го написах не да доказвам, че съм права, защото все пак изказвам мнение, което е субективно. Но исках да го обясня от гледна точка на техния работен порцес. И за да бъда по-ясна ще кажа ,че съм присъствала на снимането на българския игрален  филм При никого на режисьорката Иванка Гръбчева и сценарист Георги Данаилов. Причината да присъствам е ,че баща ми е бивш колега на Г. Данаилов и самият Данаилов го бе поканил да играе нещо епизодично/баща  не е актьор/. Бях много малка и баща ми ме взе със себе си да гледам. Не мога да опиша колко бях щастлива и колко всичко ми се запечата в главата.
Тогава  техниката бе по-несъвършена и участието на баща ми в репетиции и снимки продължи десетина дни. Знам всяка вечер накрая как всички изморено мълчаха и едва отиваха до съответния декор за следващ и следващ дубъл. Накрая нетърпеливо се разотиваха, а мъжете отиваха да се напият.
Така е Диманче, но и Рахми и Мукадес са изморени, но се забавляват поне на последната снимка се вижда. Няма значение! Всеки е прав за себе си и всеки вижда нещата по различен начин. Не съм искала да кажа, че си написала поста, за да доказваш нещо, а просто се съгласих с него. Явно не обичаш веднага да се съгласяват с теб!

# 189
  • София
Момичета,не вярвам на слуха,че Берен е бременна,но как пък пак й намериха рокля,която я прави да изглежда такава?! newsm78
Скрит текст:

# 190
  • Стара Загора
Наредили сватите една до друга на масата-Джени и  Мукадес,нашата ще я светне веднага за всички новини,а Рахми милия ще и бере срама Laughing!Аз пък харесвам Джени малко и е странен гласът,ама нали е австралийка, явно да е по-реално  има тоя акцент.
miranda78 ,тъкмо за нея снимка писах,до дамаджаната Laughingвиж как се сети!Успокой се обичат се хората пък дори и като приятели,това не е малко.Може след време да пламне искра.
п.п.Дани,тя Берен тъкмо се е нахранила тук и е пила чай и затова и е подут стомаха(шегичка Laughing).Някой път на снимки излизаме по-пълни-зависи от ъгъла и светлината.Ще видиш,че в 74 еп.ще си е все така тънка и фина.

# 191
Наредили сватите една до друга на масата-Джени и  Мукадес,нашата ще я светне веднага за всички новини,а Рахми милия ще и бере срама Laughing!Аз пък харесвам Джени малко и е странен гласът,ама нали е австралийка, явно да е по-реално  има тоя акцент.
miranda78 ,тъкмо за нея снимка писах,до дамаджаната Laughingвиж как се сети!Успокой се обичат се хората пък дори и като приятели,това не е малко.Може след време да пламне искра.
Боровинка, успокоих се  Hug

# 192
  • София
Боровинче,моята вътрешна логика и убеденост ми сочи,че не е бременна,мисълта ми беше че роклята отново я прави да изгледжа такава,хем знаят,какви клюки се носят между феновете.Можем да го приемем за подсказка,че в следващите серии ще бъде  Wink.
За Енгин и Берен много съм писала,не ми се иска да се повтарям,но според мен при тях нещата не са съвсем гладки.Точно на последните снимки наистина са уморени,но по принцип личи че не са и особено близки.Абе те си знаят.Гледам да не мисля,защото няма как да разбера и само си се блъскам  Laughing Joy !

п.п.Много съм уморена и като че някак несвързано  пиша Tired!
Лека нощ  Hug

# 193
  • Разград

# 194
  • Стара Загора
Дани,загрях мила Laughingкакво си имала предвид!Аз снощи в две лампички-синя и червена над главите им видях подсказка за деца-момче и момиче,ти в роклята-определено ще има нещо  на финала Grinning!
 Лека нощ и от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт