Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 686
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Разград
Kerim ♥ Fatmagül "Sen Benim"

# 196
http://www.youtube.com/watch?v=SC-pf3Py6V8

Това интервю на Енгин е много добро. Ако е качвано вече се извинявам предварително. А Енгин е много готин и сладък докато обяснява.  Simple Smile Simple Smile. Как го прави този човек, не знам....

# 197
Миранда78,
Поста го написах не да доказвам, че съм права, защото все пак изказвам мнение, което е субективно. Но исках да го обясня от гледна точка на техния работен порцес.
Така е Диманче, но и Рахми и Мукадес са изморени, но се забавляват поне на последната снимка се вижда. Няма значение! Всеки е прав за себе си и всеки вижда нещата по различен начин. Не съм искала да кажа, че си написала поста, за да доказваш нещо, а просто се съгласих с него. Явно не обичаш веднага да се съгласяват с теб!

Напротив!Обичам! Но обичам и полемиките! Явно, някъде нещо не написахме ясно, но нейсе!
Но пък каква хубава информация ни поднесоха за техните добри отношения зад кадър. Е, как да не заспи човек спокоен.
Хубаво ми е да си хортувам с теб, но вече не виждам добре монитора.
Ще кажа лека нощ! smile3524

# 198
  • София
Момичета,вече за 10 път сигурно гледам сцената,когато Муки скача във вихъра на танца,но тя си има ритуал преди това,който включва 14 стъпки/моля,не правете това в къщи,има опасност от падане на мебели/:
1.Убийствен поглед
2.Оправяне на фасона,сиреч прическата
3.Гъврътване на сок,в който под прикритие има ракийка
4.Взимане на салфетка
5.Бързо попиване на остатъци от сместа по деколтето
6.......после  по бузи и уста
7.Отново проверка на перчемите
8.Подръпване на прословутото муко-деколте
9.Рязък скок
10.Пляскане с ръце /и наближава култовият момент,всички сме притаили дъх/
11.и О! небеса,в луд ритъм и такт се завъртат двете синеещи се гордости
12.Косата пак се развява назад
13.показваме на всички кой е цар на дансинга
14.край

# 199
  • Разград

# 200
Евелин, разсмя ме с тези стъпки. Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

# 201
  • Разград

От днешното участие на Седа в "Прозрачната стая".

# 202
Момичета,вече за 10 път сигурно гледам сцената,когато Муки скача във вихъра на танца,но тя си има ритуал преди това,който включва 14 стъпки/моля,не правете това в къщи,има опасност от падане на мебели/:
1.Убийствен поглед
2.Оправяне на фасона,сиреч прическата
3.Гъврътване на сок,в който под прикритие има ракийка
4.Взимане на салфетка
5.Бързо попиване на остатъци от сместа по деколтето
6.......после  по бузи и уста
7.Отново проверка на перчемите
8.Подръпване на прословутото муко-деколте
9.Рязък скок
10.Пляскане с ръце /и наближава култовият момент,всички сме притаили дъх/
11.и О! небеса,в луд ритъм и такт се завъртат двете синеещи се гордости
12.Косата пак се развява назад
13.показваме на всички кой е цар на дансинга
14.край

Joy Joy Joy Joy Joy

# 203
# 204
  • София
Мили момичета,

# 205

Това интервю на Енгин е много добро. Ако е качвано вече се извинявам предварително. А Енгин е много готин и сладък докато обяснява.  Simple Smile Simple Smile. Как го прави този човек, не знам....

На това интервю опцията превод му  е активна ... Така , че субтитрите от английски се трансформират на български...

# 206

На това интервю опцията превод му  е активна ... Така , че субтитрите от английски се трансформират на български...
Благодаря  bouquet

# 207

Така ли, чудесно, че го има и на български. Интервюто е много хубаво и силичи с каква страст и желание Енгин говори за актьорската професия.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 208
  • Разград

# 209

На този клип ще видите приятелката с която се раздели по време на снимките на Каква е вината на Фатмагюл от 0,23мин. до 0,30мин...После дават интервю с манекенката с която го засякоха да се целува на улицата...Момичето е много красиво...На снимките не личи , но погледнете - камерата я обича...На мен лично ми харесва ...

http://www.youtube.com/watch?v=6wl7IgFDefo&feature=endscreen

Общи условия

Активация на акаунт