Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград

# 76
mp42 - и аз си мислех, че може би вече е преносена бременността, но една проста сметка показва, че й е точно навреме - тя разбра, че е бременна някъде в началото - средата на Октомври. Изглежда средата на Май си е нормално време за раждане....

# 77

Joy Joy Joy Joy Joy Ей тук на тоя момент направо ме заболяха всички коремни мускули, до другия такъв момент - когато скочи да танцува на къната - сякаш искаше да каже - сега ще ви покажа аз на вас коя е Мукадес ханъм. Страхотна серия, ще се повторя малко, понеже много се изписа за емоцията, която създаде Рахми, но... невероятна игра. И не само в тази серия, но тук беше много силно - каза на Ф. "Ти си половината на душата ми"  smile3518

# 78
# 79
  • Враца
Fahrettin и Kadir,  правят всичко възможно, за да са сигурни, че няма да има никакви проблеми по време на сватбата.
Fatmagul  и  Kerim, неподозиращи за опасността продължават щастливо да празнуват техния много специален ден.
Asu, независимо от всичко, е решена да помогне на Ф. И К. и въпреки че раждането започва, се опитва да помогне на всички.
Ситуацията с Яшаранови е все още много объркана. Яшаран дали ще успее да се освободи отново?

Deniz и  Emre стават все по - близки.

След сватбата Fatmagul и Kerim се връщат в техния лавандулово обзаведен дом. Най - после!

Ние знаем, че тази нощ ще е дълга, остана много малко време до консумацията на брака им.... но след това?

(Bisena) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans

И каква стана тя? Пак ни изправиха на нокти! До четвъртък със свити сърца.  За консумацията почти нямам притеснения, ама след това какво ли са ни приготвили? newsm78 newsm78 newsm78   Нали вече да е хубаво за тях? Стига мъка!!!!  Вече другите са на ред - един по един, всеки на мястото му!

# 80

picture hosting

Ето още няколко важни реплики на Ендер към Яшар.

# 81
  • Враца
Fahrettin и Kadir,  правят всичко възможно, за да са сигурни, че няма да има никакви проблеми по време на сватбата.
Fatmagul  и  Kerim, неподозиращи за опасността продължават щастливо да празнуват техния много специален ден.
Asu, независимо от всичко, е решена да помогне на Ф. И К. и въпреки че раждането започва, се опитва да помогне на всички.
Ситуацията с Яшаранови е все още много объркана. Яшаран дали ще успее да се освободи отново?

Deniz и  Emre стават все по - близки.

След сватбата Fatmagul и Kerim се връщат в техния лавандулово обзаведен дом. Най - после!

Ние знаем, че тази нощ ще е дълга, остана много малко време до консумацията на брака им.... но след това?

(Bisena) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans

И каква стана тя? Пак ни изправиха на нокти! До четвъртък със свити сърца.  За консумацията почти нямам притеснения, ама след това какво ли са ни приготвили? newsm78 newsm78 newsm78   Нали вече да е хубаво за тях? Стига мъка!!!!  Вече другите са на ред - един по един, всеки на мястото му!

Dimony
За Яшаран и Ендер - с малко думи го  уби психически. Много уважавам хората, на които  думите са най голямото оръжие при защита. Срази врага с думи! За съжаление не го мога.

Уж само редактирах, а пък излезе два пъти. Предното съобщение не мога да го изтрия - моля кажете ми как да го направя. Намерих и прочетох защо не мога да изтрия. Е съжалявам, ама ще ме гледате два пъти. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 18:13 от mama_an_ji

# 82
  • Разград

Kerim fatmagül -Seni Benden Alamazlar

# 83
  • Разград

# 84

Joy Joy Joy Joy Joy Ей тук на тоя момент направо ме заболяха всички коремни мускули, до другия такъв момент - когато скочи да танцува на къната - сякаш искаше да каже - сега ще ви покажа аз на вас коя е Мукадес ханъм. Страхотна серия, ще се повторя малко, понеже много се изписа за емоцията, която създаде Рахми, но... невероятна игра. И не само в тази серия, но тук беше много силно - каза на Ф. "Ти си половината на душата ми"  smile3518
На мен тази сцена ми е от любимите! Като я показах на свекърва ми вчера,горката стана червена като домат от смях...  hahaha hahaha hahaha

# 85
Питате след това какво ще стане Laughing Е как какво-ще ни занимаят по-подробно с бягството на Мустафа,раняването му,раждането на Асу(ако в същото време Мусти предаде богу дух,ще ги призная за гениални).Някой преди мен беше писал за това-ще се получи страхотен паралел между появата на нов живот и загубата на безмислен такъв PeaceДетето ще е новото начало на живота на Асу със Сами,а смъртта на Мустафа ще е точно навременна Peace
Нещо от подсказките ме тормози-Мукито ще се опита да ги раздели ooooh!Мисля,че затова историята с писмата остана неразкрита.Когато излезе наяве,а съм абсолютно убедена,че няма да оставят така недовършени нещата,Мукито ще бъде заточена без право на връщане в Ълдър.Съгласете се,че по-голямо наказание не може да и се измисли-далеч от всички,без надничане,подслушване,интриги ooooh!Та тя затова живее-това е смисъла на живота и. Mr. GreenКато я лишат от всичко това,какво би правила-ще се чувства нещастна,с наведена глава пред съселяните си,пак ще говорят зад гърба и,а тя ще е безсилна да спре всичко това Mr. Green
Не пожелавам никому да е на нейното място.Не и адвокатствам-просто радсъждавам какво би я наранило най-много Peace Peace
И още нещо-отношението на медиите Hug Видяхте ли заглавието “Напук на Яшаран те са щастливи“-това страшно много ме развълнува!Означава,че за това закостеняло общество има светлина в тунела Hug

# 86

Умората си казва думата Берен се прозява нещо

# 87
На мен ми се иска да я пратят една вечер в ареста да пренощува! От това по-голямо наказание, здраве му кажи!!!! Тогава ако не се осъзнае,не зная кога ще стане... Thinking

# 88
И това няма да я отрезви-след няколко дена пак ще я видим надигнала глава Mr. Green

# 89
Аз следващата серя си я представям така.
През една значителна част от епизода ще дават сватбата,като към нея включвам не само младоженците,а и другите персонажи.На фона на това ще дават развитието при Яшарановите и Мустафа.Това за контраст.
Хаджер само ще започне да ражда,но няма да роди в тази серия,нито пък Мустафа ще бъде убит.Това го очаквам в по-следващата серия.В тази серия ще заловят наемния убиец.
Очаквам също да наблегнат на медийния интерес към събитието.
Накрая на серията ще дадат първата брачна нощ или част от това,което искат да ни покажат.

Общи условия

Активация на акаунт