Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 848
  • 747
  •   1
Отговори
# 60

Dimony, ValentinaP,Dilemi, Lusia, malcheva1984  newsm10

Момичета , защо се притеснихте , това не е караница , това е спор...Аз знаех , че отговоря ли по този начин ще провокирам отговори и прочетох много хубави постове...

Какво ми направи впечатление онази вечер , когато Мадлен Алгафари обясни , че не са ти приятели тези , които винаги се съгласяват с теб...Градивната критика е полезна , когато е поднесена с любов от истински приятел...Това ме накара дълбоко да се замисля и разбира се ми изникна в ума едната ми приятелка , която ме критикува постоянно , но аз не и се сърдя...

Л_Дани, аз не гледам от този ъгъл на повторното вричане във вярност на Халваджян... Прекалено много ставам свидетел на разтрогнати бракове , на мъже в България , които не се грижат за децата и съпругите си , тичайки по чужди 'фусти"...Аз съм един от тези примери - затова се радвам на такива двойки , търся хубавото послание и си казвам - "Дай Боже всекиму" такава любов...!?

# 61
Честит празник на всички именници!Да сте живи и здрави и много щастливи!
Скрит текст:

# 62
# 63

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? 74. BÖLÜM TÜYOLAR:

Fahrettin ve Kadir, düğünün sorunsuz gitmesi kimseye bir şey olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.
Fatmagül ve Kerim, olabileceklerden habersiz mutlulukla geçiyorlar bu özel günü...
Asu, ne olursa olsun Fatmagül ve Kerim’e yardımcı olmakta kararlı bunun için doğum sancıları başladığı halde yine de yardımcı olmaya çalışıyor herkese...
... Yaşaranlar’da durUm hiç iç açıcı değil... Reşat bu defa paçayı yırtabilecek mi acaba?
Deniz ve Emre daha da yakınlaşıyorlar.
Düğünün sonunda Fatmagül ve Kerim lavanta kokulu evlerine geliyorlar nihayet...
Bu gece uzun olacak orası zaten belli vuslata az kaldı sanki... Ama ya vuslattan sonrası...

Bisena

# 64
  • София
не съм ви чела , няма и да ви четЪ , че сте изписали роман и времето ми е ограничено , НО ви попрегледах  Wink
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ на екипа  за превода ( още не съм гледала серията и нямам търпение но ...  ) СТРА'ОТНИ СТЕ     bouquet   bouquet   bouquet  
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - много здраве , щастие и успехи  Hug
.......... яд ме е че съм изпуснала купона в миналата тема  Mr. Green , но не може всички хубавини да хвана и в реалността и виртоалността  Mr. Green
прегръдки на всички  smile3503
diksi72  подписа ти е страхотен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 65
за разведряване....
на гости на Муки -три години след репортажа на Малчева от 05.05.12.
Скрит текст:
....ади, слизай, Рахми...нашите тръгват....Фатмагюл, джанъм, набрала съм ти от мойте рози....чакай да ти сложа една в косите...а, кво...бодлите съм забравила..вай, вай...е, нищо, сложи ги в колата....чакай...ей ги терлиците, дето то наплетох...ама нали са чок гюзел...единия червен.., другия лилав...зимай, зимай... ще ти наплета още....ама моля ти се, как ще ме затрудняваш...аз на тебе ако не неплета , на кой...отворихте ли детската градина...ааа, запълнили сте местта...еее  машала..учителка по музика и танци намери ли...ако ти трябва помощ със сополанковците веднага ми се обади...ама моля ти се, как ще ме затрудняваш..., аз на тебе ако не помогна, на кой....кво   Мурат  ме вика...къде си сине...ама Фатмагюл ...Мурат е на училище...ей, къде  изчезна това момиче....ааа, Керим, добре че те хващам  на вратата..., чакай да ти нареша бретона..., я да те видя отзад...ей, пак си бил отдолу...тамам, тамам, млъквам...ето ти мекиците, за тебе ги напържих...,ама моля ти се как ще ме затрудняваш.., аз за тебе ако не напържа , за кой...айде другата неделя ви чакам...кво на рожден ден ли??...на Онур??  аааа  на жена му  Шехи???......не ги познавам....кво...не ви чувам...заминаха..Рахми..познаваш ли ги..аааа, не са от Ълдър..кво имал Онур...холдинг??...уффф,  ти па!!..., сигурно е ковач там....аааа, добри хора били..е, ще ги проверя все пак, че тия нашите всеки може да ги излъже....съседке, какво надничаш пак...заминаха нашите, заминаха....пак изпусна...еййй, проста жена...на всяка манджа мерудия...тц,тц......и как завижда....аллаа, аллаа...ох, не ме закачай Рахми,,,кво си оставил у пазвата ми, та само ровиш....зарад твоите мераци вчера не можах да ида у Мерим да видя как Кадир  бей е сменил крушката в банята....подхилкваш ли се нещо??...и Емре изпуснах да го пресрещна...да му кажа кой оркестър да наемат за сватбата, че тя майка му проста жена, ама и нашта Джени и тя...може ли така..., вместо да съветват младите, оставили ги сами да се оправят....тц,тц...да зема да и се обадя аз...ох Рахмиии, ..гъдел ме е....ама си и ти....хи хи... не мож да ми се наситиш  ... хихи.......  тамам.....тамам...айде набързо, че и в „Розата” трябва да тичам....всичко на мен чака....ох..Рахмииии

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много сладко , много добре уловен духа на Мукито , развесели ме  !?

# 66
# 67
 wavey

Честит празник и Честит имен ден на всички наши именички!

Прочетох почти всичко и за мен това е истинската сватба и истинското семейство Ългаз!
Не изпитвам жалост нито към Мукадес,нито към другите виновници.
Много ми е мъчно за Мехмед,така жално гледа Дениз,а тя не му обръща никакво внимание.За мен Фатмагюл е много по-чиста и по-морална от доста други имащи претенции да са такива.

# 68
  • София
за разведряване....
на гости на Муки -три години след репортажа на Малчева от 05.05.12.
Скрит текст:
....ади, слизай, Рахми...нашите тръгват....Фатмагюл, джанъм, набрала съм ти от мойте рози....чакай да ти сложа една в косите...а, кво...бодлите съм забравила..вай, вай...е, нищо, сложи ги в колата....чакай...ей ги терлиците, дето то наплетох...ама нали са чок гюзел...единия червен.., другия лилав...зимай, зимай... ще ти наплета още....ама моля ти се, как ще ме затрудняваш...аз на тебе ако не неплета , на кой...отворихте ли детската градина...ааа, запълнили сте местта...еее  машала..учителка по музика и танци намери ли...ако ти трябва помощ със сополанковците веднага ми се обади...ама моля ти се, как ще ме затрудняваш..., аз на тебе ако не помогна, на кой....кво   Мурат  ме вика...къде си сине...ама Фатмагюл ...Мурат е на училище...ей, къде  изчезна това момиче....ааа, Керим, добре че те хващам  на вратата..., чакай да ти нареша бретона..., я да те видя отзад...ей, пак си бил отдолу...тамам, тамам, млъквам...ето ти мекиците, за тебе ги напържих...,ама моля ти се как ще ме затрудняваш.., аз за тебе ако не напържа , за кой...айде другата неделя ви чакам...кво на рожден ден ли??...на Онур??  аааа  на жена му  Шехи???......не ги познавам....кво...не ви чувам...заминаха..Рахми..познаваш ли ги..аааа, не са от Ълдър..кво имал Онур...холдинг??...уффф,  ти па!!..., сигурно е ковач там....аааа, добри хора били..е, ще ги проверя все пак, че тия нашите всеки може да ги излъже....съседке, какво надничаш пак...заминаха нашите, заминаха....пак изпусна...еййй, проста жена...на всяка манджа мерудия...тц,тц......и как завижда....аллаа, аллаа...ох, не ме закачай Рахми,,,кво си оставил у пазвата ми, та само ровиш....зарад твоите мераци вчера не можах да ида у Мерим да видя как Кадир  бей е сменил крушката в банята....подхилкваш ли се нещо??...и Емре изпуснах да го пресрещна...да му кажа кой оркестър да наемат за сватбата, че тя майка му проста жена, ама и нашта Джени и тя...може ли така..., вместо да съветват младите, оставили ги сами да се оправят....тц,тц...да зема да и се обадя аз...ох Рахмиии, ..гъдел ме е....ама си и ти....хи хи... не мож да ми се наситиш  ... хихи.......  тамам.....тамам...айде набързо, че и в „Розата” трябва да тичам....всичко на мен чака....ох..Рахмииии
Joy Joy Joy Joy Joy Ох,така се развеселих  Laughing.

Л_Дани, аз не гледам от този ъгъл на повторното вричане във вярност на Халваджян... Прекалено много ставам свидетел на разтрогнати бракове , на мъже в България , които не се грижат за децата и съпругите си , тичайки по чужди 'фусти"...Аз съм един от тези примери - затова се радвам на такива двойки , търся хубавото послание и си казвам - "Дай Боже всекиму" такава любов...!?
Мисля си ,доколко това би могло да бъде доказателство за любов?! newsm78
Не зная...но виждам една човешка суета, излишна демонстрация и много кич.Това не харесвам.
Нелка,иначе разбирам гледната ти точка, и съм с две ръце за търсене на позитивното във всичко.Понякога обаче не ми се получава Blush,някои неща ми вадят очите.

# 69
 Fahrettin i Kadir pravyat vsi4ko po silite si svatbata da mine bez problemi i na nikoy ni6to da ne mu se slu4i..Fg i Kerim , neznaeyki za ni6to izjivyavat denya 6tastlivo, Asu, kakvoto i da i struva e re6ila da pomogne na FG i Kerim, vupreki kontraktsiite,..Polojenieto na Ya6aranovi sa6to ne e blyaskavo...Re6at 6te se oturve li i toz pat? Deniz i Emre o6te pove4e se sblijavat...Sled svatbata Fg i Kerim otivat v uhae6tata im na lavanduli ka6ta, nay nakraya...Tazi no6t 6te e dalga... No sled neya....... Bisena  Engin Akyurek Bulgarian Fans

# 70

Това са реплики отправени към Перихан и Хилмие

Димони,
Супер, че го постна. Тъкмо си го припомних. А защо съм писала , че е въпрос към Мюнир, не знам. Защото сигурно са все в комбина.. Нейсе нали смисълът е този. Тези реплики дадох за пример. Те изцяло определят характера на големият Решат.

# 71
  • София
Fahrettin i Kadir pravyat vsi4ko po silite si svatbata da mine bez problemi i na nikoy ni6to da ne mu se slu4i..Fg i Kerim , neznaeyki za ni6to izjivyavat denya 6tastlivo, Asu, kakvoto i da i struva e re6ila da pomogne na FG i Kerim, vupreki kontraktsiite,..Polojenieto na Ya6aranovi sa6to ne e blyaskavo...Re6at 6te se oturve li i toz pat? Deniz i Emre o6te pove4e se sblijavat...Sled svatbata Fg i Kerim otivat v uhae6tata im na lavanduli ka6ta, nay nakraya...Tazi no6t 6te e dalga... No sled neya....... Bisena  Engin Akyurek Bulgarian Fans
За мен е пълна загадка,какво ще става после  newsm78???
Дали в тази нощ няма да се получи някакъв проблем между двамата ?Никак не ми се иска да е така,но след тази нощ,как сценаристите ще задържат вниманието ни още няколко серии  newsm78 newsm78 newsm78?Какво ли са ни подготвили???

# 72
  • Варна
Честит Празник на Всички Именници smile3525

# 73
Аз като прочетох подсказката и изпаднах в размисли.:

Не случайно г-н Фахретин е представен като следовател.Самия актьор каза,че е играл почти само в екшъни.
Щастие за Дениз и Емре,мъка за Мехмед.
Представям си Мукадес ако изпие една ракия или чаша вино какъв танц ще ни представи отново.Направо ще се изложи пред "чужденците"
Очаква се и Хаджер най-накрая да роди,че вече го докарва на преносена бременост.
За Фатмагюл и Керим просто съм спокойна.

# 74
Fahrettin и Kadir,  правят всичко възможно, за да са сигурни, че няма да има никакви проблеми по време на сватбата.
Fatmagul  и  Kerim, неподозиращи за опасността продължават щастливо да празнуват техния много специален ден.
Asu, независимо от всичко, е решена да помогне на Ф. И К. и въпреки че раждането започва, се опитва да помогне на всички.
Ситуацията с Яшаранови е все още много объркана. Яшаран дали ще успее да се освободи отново?

Deniz и  Emre стават все по - близки.

След сватбата Fatmagul и Kerim се връщат в техния лавандулово обзаведен дом. Най - после!

Ние знаем, че тази нощ ще е дълга, остана много малко време до консумацията на брака им.... но след това?

(Bisena) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans

Общи условия

Активация на акаунт