Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 690
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград
Лека нощ !!!!!!!

# 211

На този клип ще видите приятелката с която се раздели по време на снимките на Каква е вината на Фатмагюл от 0,23мин. до 0,30мин...После дават интервю с манекенката с която го засякоха да се целува на улицата...Момичето е много красиво...На снимките не личи , но погледнете - камерата я обича...На мен лично ми харесва ...

http://www.youtube.com/watch?v=6wl7IgFDefo&feature=endscreen

Един журналист каза ,снимките са планирани от момичето и майка и нарочно да се издигнела в обществото чрез Енгин.Когато разбрал за тях от тел. на негов приятел изпратил смс ,че било грозно да става известна на негов гръб.Самото обяснение го имаше няколко теми назад аз горе-долу по памет пиша ,но това е общо взето тя алчна за известност и използвала Енгин. HugЛеле няма спане тая вечер аз понеже съм срещу Филиповци-мангал джексън имат сватба от обяд са почнали и нямат спирачки музиката се едно е от моя тв. newsm35

# 212
  • Пловдив

Engin Akyurek Cici kız

Добро утро. С този клип направен с любов, пожелавам Керим и Фатмагюл да ни доставят само радост. Нека новата седмица да е ползотворна за всички.

# 213
Добро утро! Нека денят бъде спокоен и ползотворен!
 А, тези които празнуваха до зори, дано нямат никаква работа, която да ги безпокои!

Мариана, чудесен клип!
 smile3501 newsm51

Зареждаш ни за началото на деня с положгителни емоции.
Красив Керим и изящно невинна Фатмагюл.

Приятна седмица и да се стягаме, че сватба ни чака!

# 214
Добро утро! Нека денят бъде спокоен и ползотворен!
 А, тези които празнуваха до зори, дано нямат никаква работа, която да ги безпокои!
Мариана, чудесен клип!
 smile3501 newsm51
Зареждаш ни за началото на деня с положгителни емоции.
Красив Керим и изящно невинна Фатмагюл.
Приятна седмица и да се стягаме, че сватба ни чака!
+1 и фрагма ,ха дано!
Спорна седмица  bouquet

# 215
Добро утро и от мен!
Пожелавам ви спорна седмица!:pea
Не зная дали ще видите  фрагман,ама репортаж от сватбата може и да видите...  Peace
Марианка,благодаря за клипа!
Евелин,невероятни 14 стъпки ! Паднах от смях...  hahaha hahaha hahaha hahaha
Лек ден от мен!
П.П. Включването от мястото на събитието-някъде към обяд,че да не ви разваля деня още от сутринта! Все пак трябва и да се работи по малко... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 09:20 от mal4eva1984

# 216
  • София
Добър ден! Grinning
Благодаря за кафенцето и закуската,ще се възползвам /само виртуално от закуската Naughty/ Mr. Green!
Славенка,винаги качваш прекрасни стихове и все на мои любими поети.
Малчева,връщах се да чета репортажа ти за Мука.Била си мила с нея,личи че е спечелила всички с последния си танц  Joy Joy Joy и сега сме по-благосклонни  hahaha.

diksi72,за теб беше задължително да цитираш Евелин!Допълни я прекрасно с подписа си  Joy Joy Joy!

Желая ви хубав и слънчев ден, аз ще тичам по задачки след малко! Hug

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 09:56 от Л_Дани

# 217
Дани,аз я съжалих,ама не зная до кога... Смятам ако продължава така да я заточа в някой манастир,ама тя и там ще им разкаже играта... То такова чудо на чудесата е,че скоро може да я определим за 8-мото чудо на света...  Peace
Поне ни е весело с репортажите! Докато ги пиша долу,в магазина, си умирам от смях... А за вас,които ги четете-не зная!!! hahaha hahaha hahaha
П.п. Колкото до това с увесването за краката,има го като начин за избавяне от уплахата . Когато три пъти те обърнат по този начин,уплахата излиза от човека... Както някой от вас знаят и леенето на куршум е вид излизане на уплахата от човека! В селото на баба ми се практикува това нещо и мога да ви кажа,че наистина след като те увесят за краката се чувстваш някак по-лек,сякаш всичко лошо е излязло  от теб... Thinking

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:01 от mal4eva1984

# 218
Вчера сутрин случайно хванах  част от интервю
Скрит текст:
с фолкпевицата Лияна,която половината си от времето прекарва в Турция заради бащата на детето си.Та тя сподели ,че по новините почти всеки ден съобщават за убити дъщери заради накарнена чест или последния абсурден случай ,момче и майка му отиват да искат ръката на момиче,а бащата на момата ги убива и двамата ,защото са накърнили честа на фамилията му искайки ръката и,тъй кати била обещана на друг #Crazy...Говорим за кауза в този серил,с което съм съгласна...Но как на един народ ще се промени мисленето ,след като в 21 век живее с порядки от 15 в,а и религията ,все пак това е мюсюлманска държава....Турция не е само космополитен Истанбул или изглеждаща светски  Анкара...Не знам как един сериал като КВФ,може да промени закостенялото мислене/виждаме отноштнието на съседите им/,но все пак е нещо сред нищото,някакво начало....

mal4eva1984 ,
Скрит текст:
мен са ме весили като малка /не помня за какво/,но помня че падна голям смях и накрая ни изгониха /баячката бе някаква роднина/ Crazy
а

# 219
 Добро утро! Досега не съм си позволявала да пиша във вашата тема  ,но ви чета редовно . Сега съм провокирана от писаното за отношенията между Енгин и Берен.
Не знам какви са им отношенията,дали са приятели ,дали не са,дали изобщо имат някакви отношения. Ако са приятели -добре. Но ако предположим поне за малко ,че между тях има някаква да я наречем неприязън ,можете ли да си представите за какъв професионализъм ,за какъв талант става дума. Ако в личните им отношения има негативизъм/ дано да не е така/   актьорският им талант ,играта която показват надминават световни филмови величия
 Извинявам се за нахлуването  ми в темата ви

# 220
Добро утро и от мен
Вчера не успях да вляза и да ви честитя празника, затова на патерици Честит имен ден на всички празнуващи!  Hug
hiacint абсолютно подкрепям постовете ти  Peace
Та по същество  Grinning да се включа и аз по разискваните теми, успях да изчета всички коментари.
Относно връзката Емре-Денис , Емре каза на Керим, че го викат на лекарска комисия и най-вероятно ще се върне в казармата, а Денис вече има резервиран билет за връщане в Австралия, ако ще се случва нещо, то няма да е сега, а стъпка по стъпка  Grinning Много ми хареса Фахретин при искането на ФГ от Рахми, когато каза, че цялото му семейство ще се стараят ФГ и Керим да бъдат щастливи и да ги подкрепят и тогава Джени поклати одобрително глава. Освен цялата история за ревността и завистта на Мукито, тя си каза и на Рахми, че ФГ ги е забравила, че вече има ново семейство, значи и от там има ревност, че те вече не са никой за ФГ. Естествено това са разсъждения на Мукито, защото това не е вярно, както и не е вярно че Мукито я е подкрепяла. Та нали Мукито каза, че не е имала собствена къща, не е имало свой живот и е трябвало да живее с ФГ, а тая къща дето живееше в нея на кого беше, а това че ФГ си изкарваше прехраната какво е, но както и да е , нали Мукито винаги е права и ощетена.
Благодаря за подсказките   bouquet
Аз предполагам, че Хаджер ще отиде на сватбата, ще седи, ще умува и ще каже на Сами да я закара, за да се убеди, че всичко е наред и ще мернат сервитьора и ще се разкрият нещата. От друга страна си мисля, че може и Сами да прати без тя да присъства, защото нали ще има родилни болки и затова, но както и да се развият нещата, важното е че ще бъде разкрит плана. Най-вероятно ще уведомят Мусти и той тогава ще се пробва да избяга от затвора. Радвам се, че има подсказки и за първата брачна нощ което ме навежда на мисълта, че няма целият епизод да е само сватба, а ще има развитие и в други дни, т.е. нали сватбата е на 05.05 и какво толкова може да се случи с другите герои за 1 ден. Все си мисля, че ще дадат и първата брачна нощ в 74-ти еп., а на следващия ден Мусти ще се пробва да избяга, докато са навън затворниците на разходка в двора и тогава ще разбере, че плана му не е успял и край с него. Наистина би било чудесно давайки неговата смърт, да дадат и раждането на детето му - страхотна съпоставка, пък може и да се преплита с първата брачна нощ на К. и ФГ, но там вече се съмнявам. Аз също не искам Хаджер да умира, тя също е изстрадала много, заслужава щастие. Тя също е живяла живот против волята си, тя също е била предавана от мъже, тя също извоюва щастието си  Simple Smile
Относно сватбата и приготовленията й - ами ако си пуснете всичките серии една след друга , ще разберете, че сценаристките в най-подробни детайли ни показват битовизмите им, живота им как се развива, та колко време отделиха на ремонта, обзавеждането, да не говорим в началните епизоди как са ни представяли нещата - отивам на работа, лека работа, самата работа, те ни показват живота им изцяло, защо да не се насладим на тази прекрасна сватба, на тяхното ново начало. ФГ започна да се държи по-освободено след като се определи дата за сватбата, тя започна да живее с мисълта, че тя наистина ще е негова съпруга, че ще имат свой живот. Евала на Керим и семейството му, че й "позволиха"  да изживее всички ритуали и вълнения около сватбата. Ами спомнете си, когато семейството на Мустафа в първи епизод, бяха на вечеря в Рахми и говореха с родителите на Мустафа за сватбата им. Тогава Муки каза, че не е необходимо тържество, не е необходимо ФГ да си купува рокля, можела да преправи нейната, тя още тогава си изказа мнението по въпроса със сватбата и ритуалите.

# 221
  • София
Черна Котка Бял Котарак,честито ти християнче  Hug  bouquet!Да е жив и здрав!  bouquet

Аз пък се замислих, дали Дениз няма да остане да живее при батко си известно време и айде пак им отиде самостоятелността? newsm78

# 222
Черна Котка Бял Котарак, Да ти е живо и здраво синчето! Много да ви радва и нека св. Георги да го пази от всичко лошо...  newsm51 newsm51 newsm51
 Дани не ми се иска това да се случи,че само воайори покрай тях ще има... То не беше Мукадес,то не беше чудо...  Praynig Praynig Praynig
Поздрав за всички нежни души!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:45 от mal4eva1984

# 223

Аз пък се замислих, дали Дениз няма да остане да живее при батко си известно време и айде пак им отиде самостоятелността? newsm78

В никакъв случай, тя толкова се зарадва, че ще са сами, не би им развалила удоволствието.

# 224
  • между морето и небето
 Hug,

Приятна и успешна седмица!

Черна Котка Бял Котарак, Честито ! да ти е здраво и весело синчето!

Пердполагам, че връзката Дениз-Емре ще си остане на начален етап. Дениз не би ли трябвало да се завътне в Австралия? Доколто си спомням, тя все още учи, а май месец там си е почти по средата на учебната година.
И въвеждането на нова сюжетна линия няма ли да доведе до разводняванем newsm78. Не остана много до края на сериала, би трябвало да видим някакво решение за досега развиващите се. А  Дениз-Емре да ги оставят на въображението ни.

Общи условия

Активация на акаунт