Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Разград

# 422

Песента, на която танцуват

# 423
  • Разград

# 424
На Мукадес тоалета е страхотен  Peace

# 425
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
Докато всички пеят,танцуват и се веселят на сватбата,аз обикалям и записвам в тефтера всичко интересно за вас!
Вече започва да се свечерява и нашите мили младоженци са леко уморени,но доволни от живота...
Дениз цял ден сияе ,превъзбудена от емоциите около сватбата. Танцува и се весели,помага и на сервитьорите,а двама мъже я следят с поглед-Емре и Мехмед.
Тя се вмъква в къщата,за да си почине малко в кабинета на Кадир бей,а Емре решава да я последва и да й обясни чувствата си!
Тя се усмихва като го вижда(споко,там камерата е забучена на едното цвете,едва ли ще се запоти!!!) Той присяда близо до нея,прочиства гърлото си дискретно:
-"Дениз,аз много мислих и искам да ти споделя едно нещо,макар,че малко ме е срам!"
Дениз:-"Кажи,не се срамувай!"-тя нежно поставя ръка върху неговата.
Емре:-"Искам да ти кажа че много те харесвам! Харесва ми усмивката ти,твоя весел начин на живот,твоя хъс и доброта! Моля се,ако заминеш,отново да те видя,да погледна в очите ти и да видя своето отражение! Не мога дори и ден без да те видя! Харесвам те толкова много..."
Дениз:-"Емре,и аз те харесвам!"
Той нежно скланя глава и я целува по бузата(Ех,че романтик!)
Точно в този момент в къщата влиза Керим,който отива в кухнята да вземе нова вилица на Фатмагюл,защото нейната е паднала на земята и застива. Замисля се,усмихва се леко и казва:
"ООО,зетко! Добре дошъл в семейството!"
Всички се разсмиват и живота продължава към още по-щастливи времена..
П.п. Явно Керим си харесва Емре за зет. Това не звучи зле! Но какво ще го правим Мехмет???  newsm78 newsm78 newsm78
Peace Peace

# 426
Момичета забелязахте ли в трейлъра сцената с отвеждането на Мустафа, точно зад него се вижда адвокат Йомер да говори по телефона. Явно наистина ще ни покажат и следващия ден.. иначе едва ли Йомер ще напусне сватбата за да отиде при Мустафа.  newsm78

# 427
.. иначе едва ли Йомер ще напусне сватбата за да отиде при Мустафа.  newsm78

Ще,ще Фатма е пратила сватбена торта на Мустафа

# 428
DIMONY

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да си здрава, много обичана и всичкото женско щастие, за което се сещаш!

Нека празникът ти донесе много приятни изненади в компанията на любими хора.

newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves  love001

# 429
Черна котка, Бял котарак,

Честито да е кръщенето на рожбата ти!
Пожелавам на теб и семейството ти здраве и дълголатие и да отгледате един красив, храбър и победоносен мъж.

Честито!
 smile3525
smile3525 txtloves  love001

# 430
Славенка, идеята никак не е лоша.  Joy Joy Joy Всъщност имено сватбената торта ще го гътне Мустьо, а не карамел му.  Joy Joy Joy

Малчеваnewsm10. Спокойни сме за младоженците вече, Емре и него го уредихме, ама за Мехмет наистина не се сещам... ааааа, съседката на Фатмагюл!  Wink

# 431
За неуморните репортерки / специален  007 агент Малчева / нещо вкусно.

Копнах го от рускините / дано не е пускано /
Скрит текст:

# 432
Куркуметке,и аз така мисля!  Joy Joy Joy Joy
Марта,Благодаря! Пълнежа шоколадов ли е?  newsm78 newsm78 newsm78

# 433
  • между морето и небето
Dimony, Честит Рожден Ден!

Скрит текст:

# 434
  • Разград

Общи условия