Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 113

• 50 544
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Скрит текст:
Берен Саат с нов рекорд в Турция

Актрисата Берен Саат е турският гражданин, за когото има написани най-много публикации в медиите в последно време, съобщава електронното издание "Хюриет дейли нюз".
Известната актриса, която изпълнява ролята на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози" е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с Кенан Догулу, един от най-известните турски певци, който представи страната си на конкурса Евровизия през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите.

Догулу и Саат са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна. На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлъту. Азра Акън, бивша Мис Турция, започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстояща сватба с актьора.

"Хюриет дейли нюз" съобщава също, позовавайки се на йордански вестник, че Берен Саат е най-популярната турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите.

На актрисата са посветени около 300 фен страници във Фейсбук, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали. Арабските мъже, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози", казват за актрисата, че е "като ангел" и мечтаят да открият човек "чист" като нея.

mp42, това от къде е?  .... попаднах на  две подобни стати в оригинал и рус. превод, но тук текста е някаква смесица от двете ....  newsm78

# 691
Хриси, Славенка , Малчева мерси за релакса Grinning

***Ваня  wavey звезден дъжд е окъпал боровинка Heart Eyes Grinning Peace

# 692
Скрит текст:
Берен Саат с нов рекорд в Турция

Актрисата Берен Саат е турският гражданин, за когото има написани най-много публикации в медиите в последно време, съобщава електронното издание "Хюриет дейли нюз".
Известната актриса, която изпълнява ролята на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози" е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с Кенан Догулу, един от най-известните турски певци, който представи страната си на конкурса Евровизия през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите.

Догулу и Саат са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна. На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлъту. Азра Акън, бивша Мис Турция, започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстояща сватба с актьора.

"Хюриет дейли нюз" съобщава също, позовавайки се на йордански вестник, че Берен Саат е най-популярната турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите.

На актрисата са посветени около 300 фен страници във Фейсбук, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали. Арабските мъже, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози", казват за актрисата, че е "като ангел" и мечтаят да открият човек "чист" като нея.

mp42, това от къде е?  .... попаднах на  две подобни стати в оригинал и рус. превод, но тук текста е някаква смесица от двете ....  newsm78

Може би от ТУКHug

# 693
Здравейте, момичета! Hug Hug

Много е весело тук!   newsm10

Cruela Peace поправям се - отговорили сме едновеременно

# 694
Момичета - ама моля ви се, имайте милост към по-бавно четящите и пишещи ваши виртуални"другарчета" - имам впредвид мене си.
Докато прочета и напиша нещо - не само, че се "преобличате" като на модно ревю  с нови аватари и подписи, ами  си сменяте и  имената, със скоростта на светлината. Аааа- съвсем ме  довършихте днес. Докъде разбера врътката Светозара - Четвъртък 21:00; сега пък Боровинка стана Ваня за агент 007 - Малчева забравих - но тя може, дори е наложително - нали работи под прикритие.
Отивам да пия нещо по силно от кафе - с цел по-бързо запаметяване на информацията. Ако и на друг му е "трудно" кат на мен - моля да заповяда
Скрит текст:

# 695
Благодаря ви,милички! Радвам се,че ми харесвате репортажите!

newsm68 newsm68 newsm68
Хриси,джанъм,хареса ли ти тортата?
***Ваня,добре дошла! Hug

# 696
  • Разград

# 697
Марта_49 , ако се подкрепиш с онова в спойлера съвсем не можеш ни позна! Не само сменени аватари и имена, но и ще ти излизаме двойни и тройни.

# 698
Марта_49 , ако се подкрепиш с онова в спойлера съвсем не можеш ни позна! Не само сменени аватари и имена, но и ще ти излизаме двойни и тройни.
Вай,Вай,ей тогава ще е велик купон!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 699
Скрит текст:

В навалицата сме пропуснали този нов персонаж,майката на Мукадес и дамата хич не е доволна от нас и думите ни за щерка и

# 700
  • между морето и небето
 Hug,

Марта_49,

Няма значение колко бързо четеш, но ако пишеш по-често, много ще ме радва. Аватарът ти ме разсейва тотално. Уж чета постовете след твоя, ама очите ми само гифчето с Керим виждат.
Да ме извиняват момичетата, които публикуват след теб, че трудно достигам до техните думи.

***Ваня, привет !

# 701
# 702
  • Стара Загора
Марта  Hug,честита ти премяна и на теб-нов аватар и подпис!Много ми хареса поста ти с изпита и поправката-ние толкова чакаме самия изпит,а ако дадат и поправка незнам колко теми ще изпишем още!
Круела Hugи ти си мн.хубава!!!
Лили Hug,Малчева HugГаби Hug!!!
Славенка Hug, откъде я намери тая снимка?Ама  си приличат майка и щерка Laughing!
Коя  е жената до Фърат Челик , newsm78?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 16:45 от ***Ваня

# 703
Хриси, Славенка , Малчева мерси за релакса Grinning

***Ваня  wavey звезден дъжд е окъпал боровинка Heart Eyes Grinning Peace

Присъединявам се към поздравленията на Лили.  Създавате ми страхотно настроение !
Дълбок поклон !

Пак сте нищили Мукадес, отвсякъде сте я огледали, даже вътре в главата й и под роклята сте надникнали! Ашколсун !  Laughing
След всичките работи дето ги надроби и забърка Мукадес си мисля-  аджеба, Рахми ли е малоумен или тя.... newsm78
Скрит текст:

В навалицата сме пропуснали този нов персонаж,майката на Мукадес и дамата хич не е доволна от нас и думите ни за щерка и

Леле, Славенче,да не дава Господ! Само това ни липсваше...ние се чудим от тази как да се отървем  Joy Joy

За"изпита"  на нашите гълъбчета не се притеснявам - като ги гледам колко се обичат и колко са щастливи - взели са го от раз ! А повторения ще има много след това - "нощта ще бъде дълга"казва Бисена....Ще има много нощи оттук нататък -казвам аз!  Heart Eyes Heart Eyes

# 704
  • Пловдив
***Ваня , приятно ми е  Hug, макар че много си харесвах Боровинката  Wink

Евелин, Славенка, Круела, Марта, всички с  нови рокли , от сега ли сте се пременили за сватбата  Laughing

Круела, не се върти много да не цамбурнеш в морето  hahaha

Малчева
,  Hug, екстра репортажи, ама аз си чакам онзи от полилея  Wink А след първата брачна нощ си очаквам и Евелинчето в целият и блясък ( да не мислиш, че сме забравили  Wink )

Общи условия

Активация на акаунт