Волейболните ни национали (тема11) - Олимпийска пролет

• 17 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ако други подкрепят Матей, тогава всичко може да се развие в обща полза!!!

Фреш, не вярвам в това, не обичам да мисля така, това не е моят начин.  Peace

# 601
Искам твърдо да заявя, че аз съм ПРОТИВ велика глупост с отстраняването на Радо Стойчев!
Ако Матей Казийски вземе решение и се откаже от националния отбор , колкото и да е кофти за отбора има моите адмирации, защото доказва че е нормално мислещ мъж и човек, който има чувство за справедливост, собствен морал и достойнство!

Hug Много хубаво написано!

Айде, присъединявайте се и да действаме. Революция!  Mr. Green http://www.facebook.com/profile.php?id=100002011939423#!/events/438100886200918/

# 602
О катрин добре дошла. Както виждаш положението е трагично.Харесва ми че виждам ппоне решени фенове  да променят нещата. Във Б както каза Симпли има 10000 групи и писма и т.н. Страх ме е обаче да се съглася с лозева и да кажа, че не може да се промени нищо. искам и вярвам, че ще стане, Не може всеки да си развява.........кой както си искам!!Крайно врем ее данчо и мафията покрай него да извърчи и аз все повече започвам да подкрепям Матей да се махне. Знам че е ужасно за България обаче поне няма да стои на сила. Или поне да протестират знам ли.........Днес ми идеше да им пиша на половината отбор в този ФБ. Ама засега се удържам, едва ли някой ще ми обърне внимание.

# 603
С удоволствие се присъединявам

# 604
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=364803 голямото проговаряне. Аман от измислено заглавия значи. искам вече да знам!!!!
Един стар спомен Mr. Green
присъединих се и аз!

# 605
Прочетох го вече, но както винаги голямо заглавие зад което няма нищо съществено..............

# 606
Журналисти друг път ще обсъждам. как ми трябва някой сега да убеди ТЕОДОР тОДОРОВ ПРИМЕРНО И цЕЦО Соколов да протестират с Матей. Трима 4ма според мен са напълно достатъчни положението да се промени и Данчо да си седне на ........

# 607
Матей няма дума да обели преди сряда, след като така е казал. Аз ще се зарадвам искрено, ако в сряда Пранди се озове в залата с Владо и още един-двама.  Mr. Green Ей така, от нищото да им дойде на нещастниците от федерацията, тихомълком. И Любчо, Димо и Боре да подсилят отбора, Данчо посрещач.  Mr. Green

Хубаво е да са ключови играчи, да. Жеката също е много добър вариант, но малко ме съмнява, той е са Владо съотборник в Пиаченца, не знам... Но Жеката, Матей, Теодор (тук обаче Пламен едва ли ще подкрепи, освен ако не прозре собствен интерес), Цецо, Тошко, защо не и Братоев?

# 608
Много добре би било, Цецо Соколов и Теодор Тодоров са млади играчи и могат да бъдат манипулирани... все още Sad

# 609
 Joy Joy Joy Joy а Любо на сервиса, и без това пита Сашо Диков какво очаква той да слезне да играе ли?
Навремето може да беше, но сега...............................

# 610
Разбира се, той така пропусна да отбележи и че за да има атака, която печели точки, трябва д аима и добър разпределител.  Whistling

# 611
Нямам предвид да са манипулирани, но да проявят подкрепя към Радостин и Матей, да натиснат малко Данчо и компания. Любо колкото и да вика "Е аз ли да играя сервез" е ясно , че нищо не може да направи мюхьото. Дано момчетата направят нещо, на тях разчитам. Praynig

# 612
Ми жените го направиха, не виждам те да са по-мъже от мъжете ни.  Crossing Arms

# 613
Оф писва ми от Владо, навсякъде изкарва Радостин извънземен.Абе владо, той си е реален, ама иска д аработи, за да почстигне нещо. Снощи това със школите много ми хареса! Иска да помогне и да промени нещо човека, ама го изгубихме късно е. дано да не останем и без матей Praynig Praynig Praynig

# 614
Ми жените го направиха, не виждам те да са по-мъже от мъжете ни.  Crossing Arms
защо ли, защото в България колкото и мъжете да се правят на големи мъже, жените са тези който са по смели, по борбени и по упорити.
Но ще бъда много щастлива точно тези момчета да ме опровергаят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт