Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 122

• 119 709
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • при палмите и алигаторите,FL
Елфи, супер е тортата, Вико ще щастлив утре. Семейство паточовци е добра идея Heart Eyes
Кажи каква е тортата, крема и покритието.

ПП: ела се разпиши дееееееееее Naughty

ditsan , тея ягодки, направо ме залепиха за екрана , взимаш ли ме у вас?

# 76
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дени–ден, ама то му трябват 30на секунди. Затова ти е кипнало. Просто пускаш на 30на секунди, и 2-3 пъти отваряш и бъркаш. Стане ли почти навсякъде течно, можеш да доразтопиш с разбъркване.

# 77
Елфи, супер е тортата, Вико ще щастлив утре. Семейство паточовци е добра идея Heart Eyes
Кажи каква е тортата, крема и покритието.

ПП: ела се разпиши дееееееееее Naughty

Hug
Пълнежът е:
Крем Оле-ванилия,400гр.-бял шоколад,125гр.масло,1 голяма заквасена сметана,200 мл. сладкарска сметана,лимонови корички ,1 желатин Heart Eyes Стана божествен  Crazy
Блатовете са купешки-6бр. бели и кафеви напоени със сироп вода-захар и 1 ромова есенция

Измазана е под чаршава с маслен крем.

Покритието,пънчетата на гъбките и белите им точки са фондана на Димитрана.
Всички останали фигурки са от марципан Варна.
Има и рисунчици с едни гелообразни тубички от КАрфур  Crazy

# 78
Дени–ден, ама то му трябват 30на секунди. Затова ти е кипнало. Просто пускаш на 30на секунди, и 2-3 пъти отваряш и бъркаш. Стане ли почти навсякъде течно, можеш да доразтопиш с разбъркване.
Разбрах го в последствие, но защо беше толкова потресаващо лепкаво и на всичкото отгоре колкото и да добавях пудра захар си лепеше!
Някой от Пловдив който желае да си поделим ММ или да има излишен да купя от него?

# 79
Тръгнало ми е на колички явно. Ето ви още едни.
И ОЩЕ
Насладих се на конденза на Ксеркса в целия му разкошен блясък. Като хирург съм пипала, да му се не види. Този път не могат да ме разкрият по отпечатъците.  Mr. Green И преди да ме попита някой защо количките летят във въздуха по борда, отговарям: Който иска да дойде да ми залепи асфалтовата линия. Готова е, само трябва да се опъне по права линия. Обаче без линийка. Условието е да не сбъркаш някъде, щото лепне ли се от конденза, остава си криво. Има ли желаещи??? Аз се отказах преди да започна.
Дитсън, направо прекали с тая снимка. Прибери си ягодите, щото ми идва да пална колата и да ти дойда на гости.
 elfi4ka - Поздравявам те с твоята втора торта в живота. Изобщо не личи че е втора. Надписа с шрифта на Швартау ли го прави??? От тука я познах тая кафява желирана гадост, която се разтича почти веднага.

# 80
van444eto разкошна торта  Crazy Толкова много колички и толкова детайлни.Като истински са!

Надписът е точно с тази желирана гадост на Швартау  hahaha Но просто нямах нищо друго под ръка.Бях направила набучени звездички на бамбукови пручици с буквите,но те станаха още по-грозни,а и синът ми отхапа едната  Crazy .Така,че нищо друго не мога да направя  Rolling Eyes
Твоите букви с някакви шаблони ли са правени ?Много искам такива букви  Heart Eyes

# 81

merydit Цветята са големи и груби за обувка.

Тези маргаритки върху обувката си мислех,че не са големи,по малки ли трябва да са?Другите цветя до обувката не са за нея,направих си ги за тортата да са готови. newsm78

Благодаря на всички за критиката,аз и не съм се старала изобщо ,много бързах ,пък каквото стане. PeaceЗа тока знам,нямах време и съм направила още един по тънък,бях подпряла този отстрани с клечки защото вътрешната не държеше от дебелина... hahaha Joy
Това го правих с ММ съхнеща на Илчовски и не ми хареса...изобщо сега коя е по добра Пикко не става,коя ползвате?

# 82
Нанди,приемам те само ако доидеш със сладура дето си сложила там Ти ще ядеш торта аз ще го мачкам.
Ванчеее,трябваше да я запалиш мила и да доидеш тортата някъде вчера към 4,00ч през ноща е свършила но нямаше да си отидеш със празни ръце все някое разсадче за китка щях да ти дам.Ако не си беше харесала нищо във басейна щях да те окъпя и пак нямаше да си капо.
Сега сериозно,правих я за бъдещият зет които вчера се кръщава и молбата му беше за такава торта.Само дето информацията ми беше за 10 души гости а те бяха 23,4,5 там някъде.Загубих им броиката към 1,00ч нощес когато бях капнала и ги оставих да се оправят сами.Как са успяли да си я разделят незнам ама намерих само подложката измита и избърсана .
А тез колички отгоре на твоята торта какъв модел са?Някак такива едни плоски Mr. GreenМайтапя се,страхотна е тортата.

# 83
С майка му експериментирахме с вкуса и да Ви кажа препоръчвам да се пробва. В еклерите има баварски на Вива, разбит с мляко и натрошена тахан халва, а около тях към баварския добавихме две заквасени сметани и желатин. Стана много интересна на вкус.
Предполагам, че всичко си правила на око но поне ориентировъчно съотношение за пропорциите в крема. И за еклеровата торта колко еклера в какъв диаметър на тортата ти влязаха

# 84
# 85
Направо ми изтекоха очите!И аз реших да пробвам!!С подръчни инструменти,но собственоръчно направен фондан Grinning
http://prikachi.com/images/689/4743689J.jpg

# 86
  • Vaudreuil Canada
Ели страхотно включване жалко че не си спечелила - я кажи повече за шоуто. Много ми харесва тортата ти.

# 87
Ели с,добре се завърнала при нас  bouquetИзключителна торта ,много ,много ми хареса , жалко ,че не са я отценили.Птицата е прекрасна  chef  chef  chef
Ванче ,много забавно е при теб ,колички,колички и много колички.Супер е тортата,а това с конденза е гадно много.
Елфечка ,щом има втора торта съм сигурна ,че ще последва и трита и четвърта и така ,заразата те е прихванала.Поздравявам те  bouquet
Аз ви пускам  поредната торта.

Много исках пианото да е на крачета ,но не посмях ,понеже я караха до Пловдив ,за концерта на едни деца от школа по пиано.Днес ще чакам снимков материал от там.
Поръчката беше от родителите на дете от нашият град спечелило първа награда на фестивал по пиано .Просто искаха да почерпят децата .

# 88
ditsan що сега така ни изкушаваш с тази ягодова вкусотийка. Grinning
elfi4ka много сладка е станала втората ти тортичка.
Ванче и без асфалтова линия тортата ми харесва. И аз мислех, че количките ти си правила.
eli_c добре завърнала се при нас. Тортата ти е прекрасна.
Албена чудесно е пианото. Сигурна съм, че децата ще са възхитени.

Ако някой иска да си разделим един кашон ванилови блатове от Илчовски да ми пише на лични.

# 89
Я кой се завръща!   С гръм и трясък!    Hug
Страхотна, фантастична е тортата!     smile3501

Общи условия

Активация на акаунт