Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 321
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Как изглежда ли? с грим прекалено тежък за дневен....

Joy Joy Joy

# 496
Елена в HM(работи там май) или май така се казваше, беше участник в някакъв Биг Брадър. За мен не е хубавата Елена, но е интересна като излъчване!

# 497
  • София-Младост
Елена в HM(работи там май) или май така се казваше, беше участник в някакъв Биг Брадър. За мен не е хубавата Елена, но е интересна като излъчване!
Аз пък редовно виждам в Младост-4 другият от предаването...не мъжът и вече бивш предполагам...а другият дето се харесаха в предаването...ами сега...името...не помня.
Сетих се...Мариян Simple Smile

# 498
Петя Буюклиева преди около час в Сити център - страшно добре изглежда, макар че е над 50.
Страхотна кожа на лицето предвид възрастта.

# 499
Тити Папазов в The mall, винаги съм си мислила, че е нисък, пък той не бил  Laughing

# 500
  • ВАРНА
 Светослав Пеев в Хепи-то до ФК.

# 501
Наскоро Филип Киркоров. С много странна походка и фигура, лицето му ми беше страшно, зловещо и неестествено, на травестит ми прилича. Сетих се, че съм го видяла от една друга тема, където се коментира мис Силикон и се чудих на кого ми прилича, а то на Филип Киркоров отблизо посред бял ден.

# 502
  • Перник
Ей тоз' човечец вчера. Много дребен, симпатичен, усмихнат и дружелюбен. Peace
Оооо, бившият ни министър. Наистина, много е готин, ама не успя да вирее в българската политика  Confused

защо да не е успял ? два мандата министър , не се случва на мнозина ,
той се е оправил и десет поколения след него е оправил , не тъжи ...

Той се е "оправил" още преди да стане министър. Дойде от хубава работа в чужбина (инвестиционна банка). Малко хора помнят, че той направи първия индекс на Българската фондова борса  Peace

# 503
среден кадър навън , нямаше да дойде , ако тук захлебването не беше в пъти по-голямо ...
направо долетяха със скоростта на светлината в страната на неограниченото крадене .
и защо смяташ , че е бил неоценен - два мандата министър малко ли са ?

# 504
  • Перник
среден кадър навън , нямаше да дойде , ако тук захлебването не беше в пъти по-голямо ...
направо долетяха със скоростта на светлината в страната на неограниченото крадене .

ОК, нека да не спорим - всеки си има мнение  Peace

# 505
няма какво да спорим - никой няма да се върне от Щатите/Англия за двойно,тройно или петорно по-големи пари , само за много , много големи пари се върнаха всички тогава ,
той , татко му , е голям ( като пост ) комунист , нали така ; ) , и по тая линия е заминал да следва едно време в чужбина ,
въпреки че това е натикано някъде дълбоко ... ; )

# 506
Брех, без да искам съм попаднала в темата за Ники Василев...  Rolling Eyes

# 507
  • София
Преди 2 часа - Иван и Ирина Сарачинова в мол Сердика, хванати за ръка. Whistling

# 508

И аз я видях.

Пак там - Елена Петрова - пазаруваше детски дрешки  Peace

# 509
  • София

ОК, нека да не спорим - всеки си има мнение  Peace

Този е Sick...Да кажеш на Мария, че името й на латиница се пише Mariya e потресаващо. И котаракът ми може да стане 2 пъти министър в България, ако е от правилната партия и след това проправя правилната политика. Наистина, ако бяха някои в чужбина, никога нямаше да се върнат.Видях Влади Въргала в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт