Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 302
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Linz
Прочетох, че Тодор Славков си търси жена по телевизията... Често се срещам с майката на детето му- Силвия- готина мацка и перфектно поддържана жена, та се зачудих защо му е да си търси съпруга... Освен тя да го е отсвирила, изглежда ми жена с много силен характер.

# 511
  • Балчик
Прочетох, че Тодор Славков си търси жена по телевизията... Често се срещам с майката на детето му- Силвия- готина мацка и перфектно поддържана жена, та се зачудих защо му е да си търси съпруга... Освен тя да го е отсвирила, изглежда ми жена с много силен характер.
аз пък  преди половин час реклама по ТВ 7 с него , че да търси си жена  Peace
но може би само и единствено за в рамките на предаването.  Mr. Green

# 512
  • София
Разделили са се със Силвия. Предаването ще бъде като със Христо Сираков - май накрай и той отсвири избраната кандидат-жена.

# 513
  • Linz
Ей-сега пак я видях.
Знам, че са разделени с Тошко, виждала съм ги заедно, ама колкото да й даде пари.

# 514
  • София
Тази вечер  - Антония Петрова в едно арт магазинче за бижута в Лозенец. Беше с разкошна дълга рокля, много висока и слаба, с нея беше мъж, предполагам нейният. Продавачката изглеждаше неестествено усмихната и любезна от разстоянието на което бях Laughing

# 515
  • София
Вчера в маршрутката се качи Алфредо Торес (танцьор, хореограф и преподавател по латино танци). Любезен, усмихнат и беше с дрехи, които прекрасно очертаваха стегнато му тяло.  Никога не бих му дала 45 години, на колкото всъщност е.

# 516
  • София
Преди няколко дни Скилър в овчакупелския Кауфланд.
Беше с приятелката си.

# 517
  • На земята, която е всъщност звезда.
Иво Прокопиев с двете си по- големи деца в района на УАСГ.

# 518
Мика Стоичкова в мола на цариградско с гаджето, но се разделиха като влязоха и всеки пазауваше самостоятелно  Simple Smile

# 519
  • с/у ОколоМръсТното
Кобилкина... в гръб... кривокрака ми се стори  Rolling Eyes

# 520
  • На земята, която е всъщност звезда.
Георги Стайков с жена си в един ресторант на Оборище. Беше облече в анцуг и ми се стори, че има доста голямо шкембе.  Явно при него правилото, че камерата слага 2 кг. отгоре не важи, дори е обратното.

# 521
 И аз се изненадах от вида му, когато го видях през зимата. Само аз го разпознах всъщност.

# 522
  • София
Светла Иванова и семейство в Капитан Кук в неделя, без бебето, само с голямото дете!

Томас Лавчис днес на Витошка, много висок, строен, целия в бял лен!

# 523
  • София
Отново Дидо от Д2, кареше колело на велоалеята в Мл.4 . Много е симпатичен.

# 524
  • София-Младост
Татяна Лолова в един фризьорски салон...велика е!

Общи условия

Активация на акаунт