Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
вчера вечерта в полет за Тел Авив - НАНА
а предния ден четох в един жълт вестник, че е доста зле, едва ли не на финала.
НЯМА такова нещо. Беше много усмихната, ведра и с приятен здрав цвят на кожата, което не е присъщо на умиращ човек.
Дано да се оправи.

Ето и заключението, направено от думите ти  Wink (четат здраво журналистите  Wink )

Нана ще живее!

И пак преписали от нас...
 #2gunfire

# 691
НЯМА такова нещо. Беше много усмихната, ведра и с приятен здрав цвят на кожата, което не е присъщо на умиращ човек.
Дано да се оправи.

Ето и заключението, направено от думите ти  Wink (четат здраво журналистите  Wink )

Нана ще живее!

#2gunfire

Леле
наистина ще си поискам хонорар вече.
Нито пише, че съм пътувала с нея, нито пък пътници съм споменала.
Ама като почнат да си измислят, не е истина.
Факт те, че Нана беше доста добре и ме кефи като жена и водеща и наистина се надявам да се оправи.
А тези псевдо журналисти да вземат да си поискат едно интервю, за да не пишат простотии.

# 692
Петър Стоянов в БАнско.без  подробности.

# 693
  • Перник
Дано да се оправи.

Нана ще живее!

#2gunfire

Е, поне си признават, че са преписали  Peace

# 694
Дано да се оправи.

Нана ще живее!

#2gunfire

Е, поне си признават, че са преписали  Peace

Ами да плащат авторски права тогава! Joy

# 695
  • някъде по морето
Преди 3 дни Стоянка Мутафова в Хепи в Бургас!
Изглеждаше превъзходно - шапка и свалям!
От нея лъха стопроцентов аристократизъм!

# 696
  • София
Преди 3 дни Стоянка Мутафова в Хепи в Бургас!
Изглеждаше превъзходно - шапка и свалям!От нея лъха стопроцентов аристократизъм!

и аз    Peace

# 697
  • Майнатаун
Вчера видях Мариан Бачев и семейството му в ИКЕА.
Хапваха си тихо и кротко. Peace

# 698
  • Cофия
Елица и Стунджи снощи пред едно заведение в София.

# 699
  • София
Вчера по обяд Мариан Вълев (Куката от "Под прикритие") на ул."Шипка", пред офиса на СИА. Паркира един голям сребрист джип Мерцедес и влезе в офиса. Много по-слаб ми се видя от това, което се вижда по телевизията. Свежарка е, хареса ми.

# 700
  • София
Мариан Вълев и на мен ми се видя по - слаб, отколкото по ТВ, а и доста по-висок. Преди 2 дни Йордан Йовчев в Спорт Депо - страхотен  Peace

# 701
В последните няколко месеца видях-Жени Калканджиева,Марта Вачкова,Гала,Румен Луканов,Милко Калайджиев,Бони,Преслава,Жени Живкова,Златка Райкова,Силвия Лулчева,Елена Петрова, Йоана (певица) хм...май и доста други,но не се сещам сега...
Трябва само да казваме кой сме видели или да споделяме и лични впечатления,че не разбрах ?!

# 702
И лични впечатления ,ако може и ако желаете разбира се.
Някой от изброените от Вас ми е близък и ще ми е интересно как го приемат хората извън обективите.

# 703
  • софия
Лични впечатления и наблюдения избягваме да пишем, защото после вестниците си пишат страниците с тях безплатно. А те са най-интересното всъщност.

# 704
Лични впечатления и наблюдения избягваме да пишем, защото после вестниците си пишат страниците с тях безплатно. А те са най-интересното всъщност.

О.К.

Общи условия

Активация на акаунт