Знаете ли кого видях? - Тема 21

• 121 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Сетих се и за още ,които напоследък съм видяла-Венета и Тишо,и то не един път. Вихра на Иван,ииии  Саня от "Забранена любов"..И Надя на Константин..сигурно изпускам много други...
Та,аз нямам кой знае какви впечатления макар и да говорих с някои от тях за кратко. Добро впечатление ми направи Румен Луканов-някак тих,скромен,интелигентен,жена му не изглеждаше никак добре,но ...! Елена Петрова е ниска,слаба,с наистина хубаво лице и много големи очи,с приятен глас. Силвия Лулчева на вид е като от екрана,гласа и е много приятен -няма как да го сбъркаш. Жени Калканджиева ми направи впечатление,че беше без грим ,много бяла и бледа,като,че с по-голяма глава (или по-широко лице),но с много много чиста кожа като бебешка. Бони е освободена,естествена,доста черна(май и с допълнителен тен беше),но и симпатична.
Саня ми направи впечатление,че си виреше носа и имаше свръх самочувствие.

Опс,сега се сетих още кой видях наскоро-Нели Атанасова с гаджето,много яка двойка,много е хубава тя. Катето Евро-самочувствие,добре изглежда за годините си. Крум-нисък,не ми хареса особено,облечен с тесни дънки,блуза,не ми хареса.
Пропуснах да спомена Надя на Константин-супер красива! Без грим,с чиста кожа,много бели и подредени зъби,сини очи,абе беше като кукла,нищо общо с Райна,която съм виждала 3-4 пъти на живо и то маса до маса единия път в заведение. Това се сещам за сега. А колкото до жълтите вестници,те винаги имат богато въображение така или иначе.

# 706
  • София
Сега гледай какво става. Жълтурновците ще си напълнят изданията за другата седмица  Wink
Даже вече си представям заглавията  Crazy

# 707
Сега гледай какво става. Жълтурновците ще си напълнят изданията за другата седмица  Wink
Даже вече си представям заглавията  Crazy

"Саня Борисова си вирна нослето"

и прочие и на мен взеха да ми се въртят заглавия в главата  Mr. Green

# 708

Еййййй,Zaichita   къде срещаш всички тези хора , че чак пък и си говориш с тях  Mr. Green
нещо ми звучиш ,като  изсмукани от пръстите си срещи?!

# 709
Напълно е възможно! Има места като определени хотели, ресторанти и дискотеки, където може да срешнеш голяма част от популярните личности в България. Особено, ако си персонал и звездите идват често - спокойно можеш да си изградиш мнение за тях.  Peace

Аз за една вечер в Бедрум или The One (Сл.бр)мога да ви изброя повече от 10 известни имена и впечетленията ми от визията и държанието им. (не работя в изброените места).

# 710
  • До сърцето...

Люба Кулезич в кварталното магазинче  Crazy

Много добре изглежда на живо, камерата не я "обича".

# 711
Деян и Радина на сватба. Прекрасни, красиви, влюбени! Heart Eyes Няма да кажа обаче никакви подробности.

# 712
  • София
Преди час Милен Цветков с бебче и жена в мол. В същия мол- Гъмов.

# 713
  • София
Мнооого обичам да видя бебе на няколко дни в мол.  ooooh! Crazy

# 714
Мнооого обичам да видя бебе на няколко дни в мол.  ooooh! Crazy

следва статия с примерно заглавие "Милен Цветков нехае за детето си"  Mr. Green

# 715
А преди това Цветков беше пред фантастико на Оборище. А моловете са детски градини, не знаете ли? Mr. Green

# 716
  • out of space
Вчера или оня ден (зле съм с време и разстояния), Мария Игнатова изнася багаж от семейната къща в Панчарево.
По-красива от всякога.

# 717
Лични впечатления и наблюдения избягваме да пишем, защото после вестниците си пишат страниците с тях безплатно. А те са най-интересното всъщност.

Защо тогава пишете във форума, който даже не изисква регистрация за да може да се четат темите? След като сте в този форум, сте наясно, че всичко, което пишете е общодостъпно. А и какъв хонорар очаквате да ви дадат? newsm78 Преписвачи е имало и винаги ще има. Въобще не ме интересува дали ще споделите кой как изглежда, дали е с грим или без, отслабнал или надебелял, но това, че искате някакво заплащане ми звучи много дребнаво. Tired

И да не е спам...преди по-малко от месец видях бившия мъж на Мара Отварачката в една бензиностанция в Банско. Беше със страхотно светло-синьо Бентли  Crazy Иначе той не изглежда зле, но ми е нисичък за мойте критерии  Laughing

# 718
Вчера или оня ден (зле съм с време и разстояния), Мария Игнатова изнася багаж от семейната къща в Панчарево.
По-красива от всякога.
Значи Мария и Рачков явно наистина са се разделили? newsm78 Всъщност аз не знам дали са живяли заедно в Панчарево, само си разсъждавам. Simple Smile

# 719
Вчера по обяд в мол Сердика министър Лиляна Павлова,хапваше с приятелка горе при заведенията.

Общи условия

Активация на акаунт