Та,аз нямам кой знае какви впечатления макар и да говорих с някои от тях за кратко. Добро впечатление ми направи Румен Луканов-някак тих,скромен,интелигентен,жена му не изглеждаше никак добре,но ...! Елена Петрова е ниска,слаба,с наистина хубаво лице и много големи очи,с приятен глас. Силвия Лулчева на вид е като от екрана,гласа и е много приятен -няма как да го сбъркаш. Жени Калканджиева ми направи впечатление,че беше без грим ,много бяла и бледа,като,че с по-голяма глава (или по-широко лице),но с много много чиста кожа като бебешка. Бони е освободена,естествена,доста черна(май и с допълнителен тен беше),но и симпатична.
Саня ми направи впечатление,че си виреше носа и имаше свръх самочувствие.
Опс,сега се сетих още кой видях наскоро-Нели Атанасова с гаджето,много яка двойка,много е хубава тя. Катето Евро-самочувствие,добре изглежда за годините си. Крум-нисък,не ми хареса особено,облечен с тесни дънки,блуза,не ми хареса.
Пропуснах да спомена Надя на Константин-супер красива! Без грим,с чиста кожа,много бели и подредени зъби,сини очи,абе беше като кукла,нищо общо с Райна,която съм виждала 3-4 пъти на живо и то маса до маса единия път в заведение. Това се сещам за сега. А колкото до жълтите вестници,те винаги имат богато въображение така или иначе.