Re: ® Ebay - тема 80

• 41 817
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Sis, мерси за темата  Heart Eyes
Спарклинг, гащичките и аз ги пазя и сега мисля да купя, но моята е с много малко дупе - дали 2-3 години няма да и падат  Joy Неличка (desex), ти пробва ли ги вече?

Муцун, аз ги имам тези гащи точно 2-3 год и пак мисля да взема 2-3 год. ма не можех да си ги открия в хисторито и затова се допитах Peace Ако искаш да меря Laughing

Дай някакви мерки, че ми трябват за първи гащи - да махаме памперса. Ако ще са големи, да мисля други  Peace

# 31
Добро утро  Simple Smile Бихте ли ми казали какво би трябвало да означава: "Write a review

I can review 1 item that I won recently." , става въпрос за един Б.Б. крем, но не мога да разбера какво иска от мен продавача   Grinning

# 32
Добро утро  Simple Smile Бихте ли ми казали какво би трябвало да означава: "Write a review

I can review 1 item that I won recently." , става въпрос за един Б.Б. крем, но не мога да разбера какво иска от мен продавача   Grinning

Даваш си мнението за продукта, който си купила. Има въпроси, на които отговаряш. Мисля че това е в полза на фирмата производител, за подобряване на качеството на продуктите им. Примерно като купиш лего незвисимо от кой продавач, също те молят за мнение(не за продавача, а за качеството на продукта. Дали продукта е покрил очакванията ти, за първи път ли го купуваш.... и подобни въпроси)

Sis, благодаря за темата!   bouquet

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 09:07 от krea1

# 33
krea1 ,благодаря, че отговори  Simple Smile

# 34
Добро утро  Simple Smile искам да попитам дали от live chat в ebay могат да съдействат за повишаване лимита на продажбите? И въобще как става това увеличаване на лимита? Rolling Eyes

# 35
Като се регистрирах в Ибей нали ме питаше дали искам Лична или бизнес регистрация (или нещо такова май беше - Private or.... ) има ли значение това ако ще продавам и къде мога да я сменя,ще се радвам на отговор  Hug  Praynig Или бъркам с PayPal?

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 10:30 от jerry

# 36
  • Пловдив
Добро утро  Simple Smile искам да попитам дали от live chat в ebay могат да съдействат за повишаване лимита на продажбите? И въобще как става това увеличаване на лимита? Rolling Eyes

lusia_  Hug

Лайф чата е бот - не е човек май, пиши им на съпорта с молба за съдействие.

# 37

lusia_  Hug

Лайф чата е бот - не е човек май, пиши им на съпорта с молба за съдействие.

Досега 3 пъти съм го ползвала...обикновено се чака(дава ти колко човека чакат преди теб) около 20мин..и се разговаря/пише с реален човек!
Но мисля че броя продажби се определяше от вида "селар"

# 38
  • някъде
ама и таксите после са други,не помня какво се плащаше,но май не е мн изгодно

# 39
  • Пловдив
Коригирам се тогава.Аз един път съм го ползвала, но ми даваше едни дежурни подготвени отговори и аз реших, че е бот Blush

# 40
Благодаря  Hugдават ми телефон на който да се обадя точно за повишаване на лимита, но нещо не ми се върти до щатите и исках да си пишем, ще се пробвам все пак, ако не ще се обаждам.
Прочетох, че лимита се увеличава при добри оценки, незнам за таксите мисля, че пак са същите.

# 41
Мацки, показахте много хубави гащички за нашите малки госпожички. Благодаря! Моля, покажете и потничета, че вече ми омръзна да дебна в Спенсъра, а и качеството им напоследък клони много надолу.

# 42
Здравейте, поръчал съм едни кецове преди точно 3 седмици - на 17 април. Малко взех да се притеснявам кога ще пристигнат. Нямам тракинг номер и не мога да проследя пратката. Горе-долу колко време отнема доставката с пощите?

# 43
5 AM - 10 PM какво наше време трябва да означава 5 сутринта 10 вечерта ли? newsm78
Сега звънях включва ми се секретар !  Става въпрос за ebay.com

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 12:42 от lusia_

# 44
lusia_ , AM e преди обяд, а PM  е след това, т.е. от 5 сутринта до 10 вечерта....

А аз да попитам за тракинг номер - със сигурност ли ще има такъв, след колко време горе долу излиза и къде се проверя след това....пак си наредих въпросите, но какво да се прави

Общи условия

Активация на акаунт