Re: ® Ebay - тема 80

• 41 834
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
 Mr. Green Hug

---
Спечелих едни очила преди 3 дни, сега гледам, че продавачът ми е върнал парите  newsm78 Поне някаква измислица като писмо да ми беше писал, а то нищо  Confused
Аз ако пиша, за да питам защо ми се връщат парите  newsm78 има ли смисъл?
 #2gunfire #2gunfire знам си, че не ми върви тая година на очила, ама все пак трябва да имам някакви, та за това купувам някакви такива "еднодневки".

# 106
# 107
  • Варна
Момичета, да попитам знаещите - мога ли да кандидатствам на търг, където изискването на купувача е UK biddres only. Допуска ме да бидна, но ако спечеля търга, може ли продавачът да ме отстрани. Пробвах да се свържа с него, но той не е на линия.Не съм много на ти тук и не ми се забърква в каши. Благодаря ви!

# 108
eeee  много пишете, кога стигнахте до 8 стр. , сега имам много да чета Simple Smile

# 109
  • Пловдив
Момичета, да попитам знаещите - мога ли да кандидатствам на търг, където изискването на купувача е UK biddres only. Допуска ме да бидна, но ако спечеля търга, може ли продавачът да ме отстрани. Пробвах да се свържа с него, но той не е на линия.Не съм много на ти тук и не ми се забърква в каши. Благодаря ви!

На предната страница е обсъждано - ако адресите ти в ибей са на превозвач т.е. английски - няма проблеми да играеш в търга.Поне адресът ти за доставка да е английски.

anny_ е как тъй без две думи ще ти връща парите?Аз пък спечелих едни очила, нови с калъф , ама не се харесвам с тях..

# 110
Горгона, не зная, ей така - на  #2gunfire
Аз обаче гаднярка и разрових малко в миналото и (оценките), сега виждам, че едната оценка и е отрицателна за почти същите очила Wink 
http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&us … arms=negative_365
вероятно не и се ще да ги прати за без пари...  newsm78

# 111
има ли начин да увелича лимита за публикувани от мен обяви - сега ми дава само 10 допустими на месец?Опитах да упгрейдна,но ми казва,че не може защото трябва да ме свърже с банковия акаунт или нещо такова,пък не съм регистрирана в позволена страна  newsm78 Или нещо такова,начин да сменя настройките или нещо....

# 112
  • София
Здравейте,
може ли да ви попитам, когато купувате от Ибей нещо и посочвате доставка до адрес на превозвач в Англия, питате ли предварително продавача дали ще има нещо против да прати на адрес, различен ог този в ПП или направо си купувате нещото без да питате? Не е търг в случая, продавачът доставя до България, обаче иска 45 паунда, пък до английски адрес е 7,50 паунда, затова искам да го купя това и да го пратя до адрес на превозвач.
Благодаря ви предварително.

# 113
Здравейте,
може ли да ви попитам, когато купувате от Ибей нещо и посочвате доставка до адрес на превозвач в Англия, питате ли предварително продавача дали ще има нещо против да прати на адрес, различен ог този в ПП или направо си купувате нещото без да питате? Не е търг в случая, продавачът доставя до България, обаче иска 45 паунда, пък до английски адрес е 7,50 паунда, затова искам да го купя това и да го пратя до адрес на превозвач.
Като тръгнеш да плащаш направо посочи адреса на превозвача и това е, няма какво да питаш   Peace

# 114
  • Пловдив
Здравейте,

Primary Delivery Address  в ибей да ти е на превозвача, като платиш - на продавача му излиза този адрес и там ще прати, няма какво да питаш.

# 115
  • Бургас
Аууу, Анни, пукнах се от смях!  Joy

Нещо се разсеях и изтървах една рокля, която дебна от почти година. Най-накрая я намерих на нормална цена и се заблеях, сега отварям, търгът свършил. Поне никой не я е купил.  Simple Smile Чудя се дали да не пиша на продавача.

Питах го, отговори ми...  Rolling Eyes
Роклята беше на цена 15 лири и търгът свърши без никой да я е спечелил. Сега ми предлага buy it now за 30 лири!  Sad
Направо ще се изям от яд, дето така тъпо пропуснах края на търга. Толкова я исках тази рокля, от толкова време я дебна, ама 30 лири няма да дам.

# 116
  • София
huliganka
Горгона

Благодаря ви за помощта. Сега ще пробвам да видим какво ще стане Simple Smile

# 117
  • Sofia
Аууу, Анни, пукнах се от смях!  Joy

Нещо се разсеях и изтървах една рокля, която дебна от почти година. Най-накрая я намерих на нормална цена и се заблеях, сега отварям, търгът свършил. Поне никой не я е купил.  Simple Smile Чудя се дали да не пиша на продавача.

Питах го, отговори ми...  Rolling Eyes
Роклята беше на цена 15 лири и търгът свърши без никой да я е спечелил. Сега ми предлага buy it now за 30 лири!  Sad
Направо ще се изям от яд, дето така тъпо пропуснах края на търга. Толкова я исках тази рокля, от толкова време я дебна, ама 30 лири няма да дам.

Хаха, отворен, махай го. Сега сигурно известно време няма да я пуска и после пак ще я качи - дебни го  Peace

Да ви кажа, че този с гащите ми пусна двата пакета с обща цена за доставка до УК адрес - 2.60лири, както се бяхме уговорили предварително. Единият пакет е момчешки 7/8години, за които иска 2.80 за доставка по принцип  Money

# 118
приключих с една покупка,платила съм,получих бързо нещата,но нямам оценка,дали може да пиша на продавача да ми постави  Blush

# 119
  • София
Ами пиши му, какво ти пречи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт