СТРАСТИ - градините в София кампания 2012/2013

• 144 525
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
И аз съм се заредила от рано да чакам новите места,ама нямаа.

# 1 111

milasara, Спящата, проблемът не е само в декларацията, а в това, че директорката твърди, че не може да кандидатстваме другаде. Все пак благодаря на всички  Hug Хубаво е човек да е информиран
Да, и при нас от ясла за градина искаха декларация. Според мен това е да се види все пак ориентировъчно за какви места става дума.

Хубаво е, че ще ходиш в общината. Сподели после какво са ти отговорили, понеже още една мама ми се оплакваше, че и тяхната дир-ка се държала по същия начин като при вас (то може и за една и съща дир-ка да става въпрос)

Ох, различни са директорките, обаче са едни и същи неверните неща, които говорят на родителите... Аз затова се притеснявам да попълня декларацията. Непременно ще споделя обясненията от общината по повод слетите градини, за да не се чудят и останалите в нашето положение  Peace Хубав ден на всички!

# 1 112
Би трябвало още днес да се разделят опашките, за да знаят родителите реално за колко места се борят децата им и къде се намират в списъка с чакащи.

# 1 113
  • София
Нали днес щяха да изкарат местата навсякъде? Или още е рано... Thinking

# 1 114
  • София
Благодаря ви! Ще чакаме....
А за разделянето сигурно още днес ще е  Peace

# 1 115
  • София
Предната година не са го направили веднага -> 27.02 - обявявне на местата, 05.03 - разделяне на социална и обща опашка.
Та като цяло - не са се бавили определено в това отношение.

Plamena , към обяд ще да е. Нека да си изпият кафето и да се събудят, за да няма грешки Wink

# 1 116
  • София
А ние ще видим ли кой за коя опашка кандидатства или всички ще сме в една?

аААААааа бързо са си изпили кафето! Пуснали са ги и са в две опашки, което отговаря на предния ми въпрос:))

# 1 117
  • София
Айде на промоцията-изкараха местата!
Мами, ще ме извините, ако задавам тъп въпрос, но гледам списъците с чакащи и не разбирам- когато едно дете има 10+ точки, например, а отстрани пише "бонус 3 точки" за първо желание, тези 3 калкулирани ли са в 10-те или се добавят допълнително?
Благодаря ви предварително и успех на класирането!

# 1 118
  • София
Местата са пуснати. Пожелавам успех на всички  Hug

# 1 119
  • София
24 места за обща опашка и 16 за социална..... Sad шанса е почти никакъв......

# 1 120
  • София
24 места за обща опашка и 16 за социална..... Sad шанса е почти никакъв......

Това ми звучи като Ябълкова градина в Люлин Laughing

# 1 121
  • София
Ааа не - Суха река

за 4 квартала  2 СЯ - да ни е честита надпреварата Simple Smile

# 1 122
а кога ще мога пак да си ползвам 3-те точки за 1во място избор на градина и 1-та точка за посещение на ясла?

# 1 123
  • София
когато едно дете има 10+ точки, например, а отстрани пише "бонус 3 точки" за първо желание, тези 3 калкулирани ли са в 10-те или се добавят допълнително?
Да, 3-те 'бонус' точки са включени в тези 10+.

# 1 124
  • София
Здравейте,
От миналата година дъщеря ми посещава ясла, тази година кандидатстваме за ОДЗ, системата не ни е върнала 3-те точки за първо желание. Въпросът ми е дали това означава, че те все още не са си актуализирали информацията или ние трябва да направим нещо по въпроса?
Благодаря ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт