СТРАСТИ - градините в София кампания 2012/2013

• 144 534
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Няма ли да има вече тема за новия прием? Simple Smile

Толкова се притеснявам, че все едно ще кандидатстваме в университет... Simple Smile

# 1 096
Един ден преди първо класиране.
Имаш още два месеца за кандидатстване.

Грета Ей ,много благодаря   bouquet

# 1 097
milasara, Спящата, проблемът не е само в декларацията, а в това, че директорката твърди, че не може да кандидатстваме другаде. Все пак благодаря на всички  Hug Хубаво е човек да е информиран

# 1 098
Здравейте,

Изчетох много , но моля за помощ ..не ми е ясно набор 2012 г. кога започват класиранията и коя  е дата за  избор на 3 желани ЯСЛИ ? На тоя Календар нищо ни ми става ясно в сайта на Kg.sofia.bg.
Страх ме е и мен да не пропусна нещо.
 newsm78

мерси  Crazy

# 1 099
  • София
Вероятно вече сте си създали профил в ИСОДЗ. Ето графика
На 25.02 - обявяване на свободните места за набори 2010, 2011 и 2012 за учебната 2013/2014 година
От тогава може да нареждате и пренареждате ясли и ОДЗ колкото пъти желаете до крайния срок
25.04 - Край на актуализацията на профилите (заключване на системата).
Това, което виждате в календара като класирания през февруари, март и началото на април, са текущи класирания за учебната 2012/2013 и те не касаят набор 2012.

# 1 100
milka22 , Благодаря ви за бързия отговор. Сега съм спокойна ,че не пропускам нищо:)
Лека вечер.  Grinning

# 1 101
  • София
milasara, Спящата, проблемът не е само в декларацията, а в това, че директорката твърди, че не може да кандидатстваме другаде. Все пак благодаря на всички  Hug Хубаво е човек да е информиран

И според мене няма проблем да си кандидатствате - това е все едно, като са те приели в едно ДГ и да не можеш да кандидатстваш в друго...  newsm78

# 1 102
  • гр.София
Момичета,да попитам от значение ли е кога се кандидатства на 25.02 или ден преди края на кандидатстването? За яслите които харесаме броя на чакащите от предните години може ли да служи за ориентир? Имате ли отзиви за детски ОДЗ-та в Дървеница и Ст.градМоля някоя мама да се отзове.

# 1 103
  • Ку-куландия
от значение ли е кога се кандидатства на 25.02 или ден преди края на кандидатстването
Не! След обявяване на местата имате на разположение почти два месеца през които да си избирате градина и да си правите подреждане на желанията, значение има единствено броя точки които съберете.

# 1 104
А със старите кандидатури мога ли да си остана ? В смисъл  да не променям нищо.

# 1 105
  • София
А със старите кандидатури мога ли да си остана ? В смисъл  да не променям нищо.
Може да си останеш с тях. Но ако за някоя градина/ясла, където чакаш, за вашия набор обявят нулев прием - няма голям смисъл да седиш точно на тази опашка Wink

Да, и при нас от ясла за градина искаха декларация. Според мен това е да се види все пак ориентировъчно за какви места става дума.

Хубаво е, че ще ходиш в общината. Сподели после какво са ти отговорили, понеже още една мама ми се оплакваше, че и тяхната дир-ка се държала по същия начин като при вас (то може и за една и съща дир-ка да става въпрос)

# 1 106
  • София
Някой знае ли защо няма още обявени свободните места за набор 2010? Нали казаха,че на 25 ти ще ...

# 1 107
  • София, Люлин-8
♥ Димяни ♥ Да и аз сега проверих, но явно по-късно ще е. За най-сигурно провери следобед.

А аз искам да питам някой знае ли кога ще разделят опашките тази кампания, защото миналата година го имаше отразено в календара, но тази го няма. Предполагам, че някъде началото на април ще е, ама ако някой знае?

# 1 108
  • София
 ♥ Димяни ♥ , не ги пускат толкова рано. По-скоро към обяд ще ги публикуват.

А за разделянето на опашките - нямам спомени кога го правят, но не чакат последния момент. Ще е поне 2-3 седмици преди класирането. Може и по-рано да е.

# 1 109
  • София
Дъщеря ми е точно предучилищна група (4) и декларация не съм попълвала.

Общи условия

Активация на акаунт