СТРАСТИ - градините в София кампания 2012/2013

• 144 589
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 750
време е и аз да се запиша, че въобще нищо не ми е ясно

# 751
Момичета,
Нещо не разбирам. Обсъждате като дата за обявяване на свободни места 25.02, но в календарът на сайта излиза днешната дата за обявяване на места, въпреки че такива не виждам все още..
14.01 какви места се обявяват.
Моето дете е набор 2011 и сме със стандартните 8 точки. Миналата година не ни приеха и сега трябва да си променя желанията, но няма как да видя къде какви места ще има.
Кога трябва да го направя  - сега или на 25.02?

Благодаря много

# 752
  • София
lexis това са места за текущото класиране, а след 25.02 ще се обявят местата за учебната 2013/2014г Peace

# 753
Тези нулеви или малко места обаче се компенсират до известна степено от ЦДГтата, които нямат ясли и за 1ва градинска група обявяват м/у 60 и 80 места обикновено, зависи от големината на гардината. Ако нещо не съм обяснила пак ще пробвам.

Кои ЦДГ обявяват толкова много места? Аз досега повече от 50 места (за 2 групи) не съм виждала да се обявяват.

# 754
  • София
Привет,
Моето детенце е 2010 набор. В системата няма добавeна детска градина, но ходим на ясла и до колкото разбирам системата ще ми разреши да кандидатствам за градина и да слагам кандидатурите чак на 25.02 така ли ?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 10:20 от .◦♥Toche♥◦.

# 755
  • София
Привет,
Моето детенце е 2010 набор. В системата няма добавя детска градина, но ходим на ясла и до колкото разбирам системата ще ми разреши да кандидатствам за градена и да слагам кандидатурите чак на 25.02 така ли ?

Да, сега все още има текущи класирания и 2010 набор се реди за ясла2.
След като обявят новите места на 25.02 (това ще е старта на новата кампания), 2010 може да се реди за 1-ва градинска група.

# 756
Привет,
Моето детенце е 2010 набор. В системата няма добавя детска градина, но ходим на ясла и до колкото разбирам системата ще ми разреши да кандидатствам за градена и да слагам кандидатурите чак на 25.02 така ли ?

Да, сега все още има текущи класирания и 2010 набор се реди за ясла2.
След като обявят новите места на 25.02 (това ще е старта на новата кампания), 2010 може да се реди за 1-ва градинска група.
Тогава с възстановени точки ли ще бъде?

# 757
  • София
Kölsches Mädel , да, за новата кампания ще се кандидаtства с пълен борй точки.
Само трябва да се види със сигурност по някое време, че са възстановени точките.
Имаше 1-2 случая миналата година, когато майките се оплакаха, че все още са с по 2т. за 1-во желание, въпреки че на други им бяха възстановили точките.
Писаха в обратнта връзка и от там оправиха нещата.

# 758
Извинявайте, само да видим дали съм разбрала правилно, че и на нас това ни предстои. Когато детето е ходило на ясла, после минава още един път по същия ред в системата, като там автоматично му се възстановяват точките от предишното кандидатстване и само трябва да се преподредят желанията? А предимството за децата ходили на ясла, дали още го има?

# 759
  • София
Извинявайте, само да видим дали съм разбрала правилно, че и на нас това ни предстои. Когато детето е ходило на ясла, после минава още един път по същия ред в системата, като там автоматично му се възстановяват точките от предишното кандидатстване и само трябва да се преподредят желанията? А предимството за децата ходили на ясла, дали още го има?

Така е, но само ако детето е посещавало СДЯ, тогава се дава допълнителна точка. Ако е било записано в яслена група в ОДЗ, точка няма Peace

# 760
Здравейте, детенцето ми е набор 2010. Не посещава ясла. Кога ще мога да добавя градината в кандидатури, мислех, че днес, за да участва в текущите класирания, през март навършва 3 годинки, но явно не е така. Градината е ЦДГ.
Мерси предварително!!!

# 761
  • София
Тези нулеви или малко места обаче се компенсират до известна степено от ЦДГтата, които нямат ясли и за 1ва градинска група обявяват м/у 60 и 80 места обикновено, зависи от големината на гардината. Ако нещо не съм обяснила пак ще пробвам.

Кои ЦДГ обявяват толкова много места? Аз досега повече от 50 места (за 2 групи) не съм виждала да се обявяват.
Ми не ми се рови по всички ЦДГта, но ето ти един пример:
http://kg.sofia.bg/isodz/dz/96
Ей тук за първа група са обявили 82, ако искаш отваряй едно по едно цдг-тата и ще намериш.

# 762
Kölsches Mädel , да, за новата кампания ще се кандидаtства с пълен борй точки.
Само трябва да се види със сигурност по някое време, че са възстановени точките.
Имаше 1-2 случая миналата година, когато майките се оплакаха, че все още са с по 2т. за 1-во желание, въпреки че на други им бяха възстановили точките.
Писаха в обратнта връзка и от там оправиха нещата.
Мерси! Успех на всички на тазгодишната кампания! Peace

# 763
  • София
Здравейте, детенцето ми е набор 2010. Не посещава ясла. Кога ще мога да добавя градината в кандидатури, мислех, че днес, за да участва в текущите класирания, през март навършва 3 годинки, но явно не е така. Градината е ЦДГ.
Мерси предварително!!!
Градина ще можете да добавяте след 25.02 и то за класирането за септември. Не можете да участвате в текущите класирания, защото сте набор 2010.

# 764
Мерси предварително!!!
Градина ще можете да добавяте след 25.02 и то за класирането за септември. Не можете да участвате в текущите класирания, защото сте набор 2010.
можете и днес да регистрирате детето в ИСОДГ, да му направите профил, да добавите градини, естествено и да участвате в текущите класирания.
на 25.02 ще обявят свободните места и за другите набори, за следващата година от септември, за която класирането ще е на 26ти април, и в него можете да участвате, но местата ще са ясни след 25.02 Wink
успех! вие в кой район, ако имате нужда от помощ в ориентирането в ИСОДГ?

сега прочетох по-горното мнение, не знам защо не може да участвате в текущите класирания, мислих си, че можете  newsm78
има обявени места за набора, можете да добавяте кандидатури. това май е нещо ново,
Aнна, ако може пояснения, моля?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 13:12 от jos

Общи условия

Активация на акаунт