СТРАСТИ - градините в София кампания 2012/2013

• 144 820
  • 1 244
  •   1
Отговори
# 915
  • София, Люлин-8

Сега дават ли все още 1т за деца посещавали СЯ и кога се използва тя,при кандидатстване за 1група или може  за ясла в ОДЗ да се ползва догодина когато пак ще сме за яслена група

Да дават 1т. и важи за 1-ва градинска група за яслите не важи. newsm10
И ние на тази точка се надяваме за догодина че сме в СДЯ.

# 916
  • софия

Сега дават ли все още 1т за деца посещавали СЯ и кога се използва тя,при кандидатстване за 1група или може  за ясла в ОДЗ да се ползва догодина когато пак ще сме за яслена група

Да дават 1т. и важи за 1-ва градинска група за яслите не важи. newsm10
И ние на тази точка се надяваме за догодина че сме в СДЯ.
значи дано ни вземат в някоя СДЯ,а после да имаме някакво предимство за ДГ ooooh!

# 917
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Включвам се с питане относно преместване от едно ОДЗ  в друга ЦДГ за набор 2010.
Разбрах,че отново ще трябва да кандидатстваме през системата след обявяване на свободните места за набора,но остана въпросителната у мен колко точки ще може да ползваме за първо  желание?

Благодаря предварително за отговора и желая успех на всички! Hug

# 918
Ще ви бъде възстановен пълният набор от точки, като ако има забавяне трябва да пишете в обратната връзка.

# 919
  • София
Национален протест

Цитат
3. Във връзка с подобряването на условията в яслите и детските градини да се  открият нови детски заведения, които да осигурят достатъчно места за всички деца, при спазване на нормативно установената численост в групите.

# 920
Здравейте!

Не съм сигурна, че трябва да задам въпроса си тук, но ще пробвам.

Детето ми ще тръгва на градина и трябва да правим изследванията. Исках да Ви попитам следното:

1. Кръвта и урината на гладно ли се дават?
2. За колко време стават готови изследванията, ако се направят в поликлиниката, а не в частна лаборатория?
3. Детето е болно и на антибиотик, но от градината ме притискат, че другите вече ходели от две седмици, а той още не е тръгнал. Антибиотикът може ли да се отрази върху изследванията?

Благодаря предварително за отговорите!

# 921
  • София
От градината не могат да те притискат, нямат право, ако ще и от два месеца да ходят другите. Занеси бележката от педиатъра, че детето е болно и е на АБ, те нямат право да го дават в градината, а няма как да му прекъснеш лечението. Изследванията преди години ги взех на гладно. В поликлиниката при нас като ги оставиш сутринта, кръвта и урината на обяд са готови, а принципно е възможно АБ да се отрази на някой показател, но не съм сигурна и не знам на кой, а също и не знам дали би имало значение за персонала, дори и да се отрази.

# 922
  • София, Люлин-8
Хубаво ти е казала bubcheto15 след като детето е болно, няма какви претенции да имат. Занеси им една бележка от ЛЛ за да удостовериш състоянието на детето.

# 923
Здравейте! Не зная дали точно тук е мястото да попитам и се извинявам, ако не е. Знаете ли кога се обявяват свободни места за набор 2012 за учебната 2013/2014? Бях прочела в тема от друг подфорум, че е февруари, но в сайта на системата не откривам все още да са обявени такива.

# 924
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте! Не зная дали точно тук е мястото да попитам и се извинявам, ако не е. Знаете ли кога се обявяват свободни места за набор 2012 за учебната 2013/2014? Бях прочела в тема от друг подфорум, че е февруари, но в сайта на системата не откривам все още да са обявени такива.

По принцип е в края на февруари. Миналата година беше на от 28.02 ако не ме лъже паметта.

# 925
  • СОФИЯ

По принцип е в края на февруари. Миналата година беше на от 28.02 ако не ме лъже паметта.

25.02 има го в календара на ИСОДЗ http://kg.sofia.bg/isodz/calendar

# 926
Много ви благодаря!

# 927
  • София
Здравейте,дано на правилното място задавам въпроса си.Моля посъветвайте ме,детето ми е на 1г.и 2м.,как по електронен път да я регистрирам за детска градина и въобще дали не е рано от сега да стане записването?Дано някой се включи със съвет.  Embarassed  bouquet

# 928
  • СОФИЯ
Здравейте,дано на правилното място задавам въпроса си.Моля посъветвайте ме,детето ми е на 1г.и 2м.,как по електронен път да я регистрирам за детска градина и въобще дали не е рано от сега да стане записването?Дано някой се включи със съвет.  Embarassed  bouquet

Виж стр. 1 на тази тема.

# 929
  • София
Е,то първа страница няма как да я пропусне човек.И все пак ако някоя мама може да обясни ще съм ѝ благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт