Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 81 712
  • 743
  •   2
Отговори
# 90
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Адам от "Спасители на плажа" с Eва от "Дързост и Красота" на безлюден остров

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 03:01 от David_Charvet

# 91
Всяко чудо за три дни. Сигурно след време и Брук ще сгафи, и Стефани ще се възползва, и Ридж отново ще се менка между жените. Ама наистина искам Брук да го изостави Whistling
Добро утро!
И аз така мисля.И колкото да е обиждана Брук,тя се държи като мъж в тази връзка....На мен ми е тъжно да го призная,но е време наистина Рич да си вземе живота в свои ръце...Иначе до следващия път...И всичко ще се повтаря вечно.Тя нали Стефани го каза сама,че просто е видяла възможност да се отърве от Брук!?Ми то просто все някога пак нещо може да се случи,и тогава?Истината е ,че цял един филм Стефани си мести коня безнаказано и винаги е оправдана.А това не ми харесва.Вече наистина стана банално.А Рич все има избор.Или едната или другата.То е смешно вече..Поне да вкарат нова жена.Тейлър няма как цял един живот да чака Рич да се скара с Брук,та да се ожени за него?Някак си смахнато и нездравословно ми изглежда всичко това!?

# 92
Чарли, от това гледане на вампирски филми си се преродил в дяволки чаровния красавец Дейвид (Deivid Charvet)?  Hug
И СЕГА Дейвид ще ти викаме или може пак както сме ти свикнали - Чарли?

И днешният епизод на ДиК бе страхотен. Пълен триумф на Брук Hug
Добрата Хоуп пък мислеше дори за Тейлър - милосърдна душичка като мама. Рич - как Стефка била обсебена от омраза - много точно. А Фелиша каза: че, Брук ще прости, защото има голямо сърце. То, че добрата Брук пак ще прости си е ясно - както я извини за изнасилването преди...
Но не очаквах всичко това, което Стефка си призна, че:
- е изпълнена с гняв, злоба и завист
- какъвто и морал да е претендирала и мислила, че има - го има Брук, а не тя
- това са стари навици и я обвинявала те за неща, които тя самата вършела
- че постъпката й е ужасна / та Брук се отказа от имоти и дялове и ги връчи на Стефка .../
- и тя няма извинение за това което е извършила, но й иска извинение - от Брук, каквото тя не й е давала, когато Брук й е искала
А това "сгреших, съжалявам, готова съм на всичко за да изкупя вината си бе дори трогателно.

И песента "Винаги нараняваме тези, които обичаме най-много" бе много оригинална идея и бе върхът самото хрумване за "ако съм разбила твоето сърце, то е защото те обичам най-много"  - нещо ново повтарящо се с друг предишен епизод  newsm78

Жал ми е бе само за Торн, Фелиша, Кристен, Рик и Бриджит, че пренебрегнаха и техните чувства - сякаш те са осиновените или с чужда кръв и нямат нужда от компания и дялове.

На мен ми идва вече в повече всичко това.Мъчно ми стана за Тейлър,но най-добре ще е и двете с Брук да зарежат Рич,да си хванат по някой стабилен мъж...За жалост така започнах да мисля.То край няма да има иначе.И Стефани.Ми омръзна ми винаги да й се прощава.Тя вечно отмъщава на всички,и после всеки й прощава щото тя винаги намира някакво си извинение,или е болна..Но въпреки всичко не й вярвам.Да показа готовност да поправи грешката си ,която за мен този път беше непростима.И то не само към Брук.А към толкова много човеци,които уж обича?Вече наистина ми дойде в повече.Жалко.Такава любов.Цял филм.И какво гледам светата троица накрая.Брук Рич и мама разбира се...... newsm51Как да го опиша това?

# 93
Lucina   Hug добре дошла и тук!

Определено повечето фенове на амер. сериали са на мнение за нови партньори на Брук и Тейлър. Във форума май си правим по-добри сценарии за този сериал, но къде са Бел да го четат ooooh! ooooh! ooooh!

Да вземат свежите идеи от форума: ето Чарли-Дейвид дава интересни решения по въпроса, събирайки на Брук с  героите от другите сериали  Joy
Като предишния или този новия колаж от 1 епизод 2 сезон на продължението на сериала Joy

Ева от "Дързост и красота" и Адам от "Спасители на плажа" на безлюден остров

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 00:16 от Sega

# 94
Lucina   Hug добре дошла и тук!

Определено повечето фенове на амер. сериали са на мнение за нови партньори на Брук и Тейлър. Във форума май си правим по-добри сценарии за този сериал, но къде са Бел да го четат ooooh! ooooh! ooooh!

Да вземат свежите идеи от форума: ето Чарли-Дейвид дава интересни решения по въпроса, събирайки на Брук с  героите от другите сериали  Joy
Този новия колаж на

Ева от "Дързост и красота" и Адам от "Богати и жестоки" на безлюден остров

вероятно от 1 епизод 2 сезон на продължението на сериала Joy
Да ,нали? newsm10Определено трябва нещо ново и свжо newsm10

# 95
Както писахме - през лятото ще има нов сезон на Далас по ТНТ.

Има инициатива преди старта на новия сезон да се направят БГ субтитри за старите сезони. Засега е преведен 1 сезон.

Във връзка с което се организира група за превод на старите сезони на Далас от английски субтитри. Има вече осигурен един кандидат за 2 сезон.

Ако има желаещи (и можещи Simple Smile ) да се включат в групата за превода на Далас - да ми пишат на личен или тук в темата за да се доразберем.

# 96
Линкове към епизоди на "Богати и Жестоки":

80 (8980) Епизод
81 (8981) Епизод

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 21:34 от David_Charvet

# 97

Кой е номиниран за награди "Еми" за дневни предавания

Статуетките "Еми", които се връчват от Националната академия за телевизионни изкуства и науки на САЩ (Natas) са най-престижните отличия за телевизия отвъд Океана.

В Ню Йорк на 9 май, 2012 г. NATAS се обявиха номинациите за тазгодишните награди "Еми". Дневните Entertainment Еми награди са за изключителни постижения във всички области на дневна телевизионна продукция по време на календарната 2011 година.

Като цяло тази година телевизия Ей Би Си събра най-много номинации - 56 (най-вече благодарение най-вече на сапунките и предавания като женското чат шоу "The View"). Телевизия Пи Би Ес е с 51 номинации, повечето от които са за детски програми, Си Би Ес е с 32 , а Ен Би Си - с 24.

Сериалът "Централна болница" (General Hospital) на телевизия Ей Би Си получи най-много номинации - 23 за наградите "Еми" (emmys.tv) за дневни предавания. Той е с номинации за най-добра драма, за най-добър актьор в драматичен сериал - Морис Бърнард и Антъни Гиъри, за най-добра актриса в драматичен сериал - Лора Райт.

Двата сапунени сериала - "Богати и жестоки" и "Дните на нашия живот" (Days of Our Lives), са съответно с 16 и 15 номинации. От "Богати и жестоки"  и "Дързост и Красота" са номинирани по трима актьори. Има номинация за режисура, сценография, операторско майсторство, за прически, за звук и др. Heather Tom е три пъти носител на "Еми". Освен за 2011, тя печели през 1993 г. и 1999 г. в категорията млада актриса за ролята си на Виктория във  "Богати и жестоки" .

Популярният детски сериал "Улица Сезам" също получи 16 номинации, а шоуто на Елън Дедженерис - 12. В категорията за телевизионни токшоута "Днес" на телевизия Ен Би Си е с 6 номинации, включително за отразяването на британската кралска сватба миналата година, докато "Добро утро, Америка" на телевизия Ей Би Си е с едва една номинация.

Тази година наградите "Еми" ® за дневни предавания ще бъдат връчени на церемония в  престижния хотел "Бевърли хилс" в събота на 23 юни 2012,  Калифорния.

Повече информация
Скрит текст:

The 39th Annual Daytime Entertainment Emmy Award Nominations Multiple Nominations

General Hospital  - 23
Sesame Street - 16
The Young and the Restless - 16
Days of Our Lives - 15
All My Children - 11
The Bold and the Beautiful - 11
One Life To Live - 11

The 39th Annual Daytime Entertainment Emmy Award Nominations NETWORK TOTALS

ABC - 55
PBS - 51
CBS - 32
NBC - 25
DISNEY CHANNEL -  6
CARTOON NETWORK - 3
HALLMARK - 1

The Young and the Restless, CBS
ELIZABETH HENDRICKSON - Chloe Mitchell
GENIE FRANCIS - Genevieve Atkinson
CHRISTEL KHALIL -  Lily Winters

The Bold and the Beautiful, CBS
HEATHER TOM - Katie Logan Spencer
JACQUELINE MACINNES WOOD - Steffy Forrester
JOHN MCCOOK - Eric Forrester

# 98
Благодаря ти много, Сега, за тази подробна информация. Много е интересно всичко. Само ми е любопитно защо не се споменават имената на Катрин Кели Ланг (Брук) и Хънтър Тайло (Тейлър) и не са сред номинираните, при положение, че и двете много добре си играят ролите.  Thinking  Наистина си заслужават Еми-тата.  newsm10

# 99
Благодаря ти много, Сега, за тази подробна информация. Много е интересно всичко. Само ми е любопитно защо не се споменават имената на Катрин Кели Ланг (Брук) и Хънтър Тайло (Тейлър) и не са сред номинираните, при положение, че и двете много добре си играят ролите.  Thinking  Наистина си заслужават Еми-тата.  newsm10
Да заслужават ги!

# 100

# 101
Ето един много забавен комедиен сериал "Hope and Faith" / "Сестри по неволя" , излъчван по Foxlife

Създател: Джоана Джонсън
Държава: САЩ
Жанр: Комедия
Година: 2003 - 2006
Сезони: 3
Телевизия: АВС
В ролите: Фейт Форд, Кели Рипа, Тед Макгинли, Никол Паги, Мегън Фокс, Мейси Крутърс, Поли Лит и други

Сюжет: "Сестри по неволя" е комедиен сериал, разказващ за две напълно различни по характер сестри - Хоуп и Фейт. Хоуп Шановски (Фейт Форд, "Мърфи Браун") е домакиня и майка на две момичета и едно момче и е щастливо омъжена за Чарли (Тед Макгинли, "Женени с Деца").
     Сестрата на Хоуп, Фейт Феърчайлд (Кели Рипа, "Всички Мои Деца") е известна актриса от сапунени сериали, но бива уволнена и се нанася да живее в къщата на Хоуп и Чарли. Всеки епизод показва забавните случки в семейството и как Чарли все си мечтае да стане чудо и Фейт да си тръгне завинаги от живота им...

Сериалът "Сестри по неволя" е по идея на Джоана Джонсън (Карълайн / Карън от "Дързост и Красота").

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 23:00 от David_Charvet

# 102

# 103
Дейвид-Чарли информацията ти за комедийния сериал "Hope and Faith" / "Сестри по неволя"  ме заинтригува.
Ти следиш ли го? Отскоро ли се излъчва по Foxlife?  Кой епизод дават, само в в петък от 21 часа и има ли повторение и кога?

Точно в момента гледам американския епизод от линка на Лиъм във Vbox и съм развълнувана от играта на Джоана Джонсън като близначката Карън от ДиК. Днешният епизод на ДиК от сериала в САЩ е много интересен. С удоволствие бих я гледала Джоана Джонсън на БГ по Foxlife и в друг филм. Много я харесвах като Каролайн от ДиК.

А снимката ти за Шарън е прекрасна - вълнуваща и секси   bouquet
Не мога да си изкривя душата за красотата й. Брук няма лесно да се пребори за Ник с Шарън. (Ако помните Никълъс от БиЖ е нашето контра предложение за нова любов на Брук - заместник на вечния Ридж в едно продължение на сериала за Ромеото-Ник с Брук-Жулиета  Joy )

Колажът на дръзките и красиви с Брук, Хоуп и Амбър е много свеж. Но не забрави ли и Стефи сред дръзките и красиви или не ти отговаря и на двата критерия hahaha

# 104
Благодаря ти, Сега. Да, следях го "Сестри по неволя", но вече не го дават по Foxlife". Като го излъчваха, го пускаха в петък вечер, а в събота и неделя даваха повторенията. Дано скоро пак да го пуснат.  И аз гледах епизода на "ДиК" с Джоана Джонсън, наистина невероятно се представи в ролята си.   bouquet

Радвам се, че ти харесват снимката на Шарън и колажа ми с Хоуп, Брук и Амбър. Мислех да сложа и Стефи, наистина, но честно както ти каза, аз не я виждам в тези критерии.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт