Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 78 558
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
А,защо епизодите вече са по 20 мин?
Нали предупредих за това, още на 25 юли?

# 736
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добро утро на всички!
blablaa, ами крайно време е да му измислят край и да го заснемат, защото само влачат сериала, особено сега с Хоуп, Лиъм и Стрефи, от които вече ми писна. А резюмето, което пиша всяка седмица го поствам и в двете теми, защото има хора, които не искат да влизат в темата за "ДиК" и за това.  Peace

# 737
А резюмето, което пиша всяка седмица го поствам и в двете теми, защото има хора, които не искат да влизат в темата за "ДиК" и за това.  Peace
Аз съм точно такъв случай!
Хиляди благодарности за резюметата   bouquet
по тях подбирам кои серии да гледам, защото просто нямам нерви да следя част от сюжетните линии

# 738
  • Разпиляна във въображението
Не искам друг актьор на мястото на Ридж. Просто не искам. Ако ще го махат да го направят както трябва и завинаги. Ще ми е адски странно да е друг на негово място. Няма да го възприема и това ще се отрази на желанието ми да гледам сцени с него. Трябва свежа, нова, силна и бунтарска кръв. Искам интриги, борба, женски номера и припадъци... Искам Стефи да вземе Лиъм и Хоуп да се впусне в друга връзка. Crossing Arms

# 739
И на мен ще ми е странно да е друг актьор Ридж  Sad
Все пак са стари вече актьрите и по-добре да дават път на младите.

# 740
Много тъпа идея с 20 минутни епизоди. Трябваше да се приближим поне да два месеца от американците преди да забавят действието Crossing Arms От друга страна те имат почивки между снимките и можем там да наваксаме.

# 741
# 742
Много тъпа идея с 20 минутни епизоди. Трябваше да се приближим поне да два месеца от американците преди да забавят действието Crossing Arms От друга страна те имат почивки между снимките и можем там да наваксаме.
Кога има почивка между снимките? Тоест кога има почивка на сериала по СБС?

# 743
Кога има почивка между снимките? Тоест кога има почивка на сериала по СБС?

Не съм сигурна. Не следя толкова изкъсо сериала, но може да се поразровя.

Общи условия

Активация на акаунт