Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 78 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
"Епизоди - 52,88,101"?????
Това е е га ти и подигравката! Това тъкмо е почнало и докато дойде развръзката - свършило! Един сериал под 200 серии не е нормален сериал, защо да сядам да го гледам, да се привързвам към него, след като след 1 месец ще тъгувам за него?

# 706
  • Разпиляна във въображението
Сега въпросът е кой ще тегли куршума на Ридж Thinking

# 707
Сега въпросът е кой ще тегли куршума на Ридж Thinking

Е това ще го точат поне 150-200 серии.
Миналия път като беше гръмнат Ридж, след колко време разбрахме, че беше Торн  newsm78

# 708
Да честитим рождения ден на един от най-активните в темата
newsm59

✿*•.¸¸.•*✿*•.¸ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .•*✿*•.¸¸.•*✿

ДЕЙВИД !!!

# 709
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Много ти благодаря, Сега.  Hug

# 710
ДЕЙВИД,честит рожден ден и от мен,Рик Рорестър Laughing
жив и здрав да си,много щастлив и усмихнат!
Във днешния брой на в-к 'Телеграф'' пише за Рон Мос,взето е решение Ридж да бъде убит. Sad,чудя се как ли? newsm78,дано да е така,че да му оставят открехната вратичка за евентуално завръщане някога. Praynig

# 711
Рик, много ти благодаря за пожеланието.

Много интересно за Ридж. И аз се чудя как ли ще продължи сериала без него. Бях чел снощи коментари на фенове, които предлагат Ридж да е разстроен от нещо заради Брук, и да се качва на един самолет и в него да е и Тейлър и да стане катастрофа, и двамата да загинат. Много гадно ще е така, ако го направят. Много трагичен край ще бъде.

# 712
Не,невярвам да е така,в противен случай щяха да пишат,че и Хънтър Тайло напуска сериала,а тя всъщтност си остава част от него.Дано скоро изтекат новини да разберем как ще излезе от сюжета.Кой ли ще углави Форестър?

# 713
Ами те така го предложиха, защото не харесвали Тейлър и искали да махнат и нея.

# 714
  • Разпиляна във въображението
Може да настане война за мястото на Ридж. Така би било интересно. Стефи и Томас един срещу друг, нещо като Ридж и Торн. За да могат младите да се впишат в сюжета не може да се лигавят един с друг до безкрайност. Трябват интриги - и на бизнес фронта, и на любовния. Всяко друго, което да дели млади от стари обрича сериала.

# 715
Aз пък си представях(и така и трябваше) Ридж и Брук да са новите Стефани и Ерик.Стефани и без друго имаше някакво заболяване(актрисата) и все споменаваше че ще се оттегля пък и доколкото знам заради болестта й се снима само няколко месеца годишно и щеше да е по-логично тя и Ерик да заминат нанякъде и да отстъпят фронта на Бтук и Ридж,то Стефани и Ерик и без друго са безкрайно стари вече и нямат истории.

# 716
# 717
Здравейте! Нова съм във форума,но от няколко поредни вече теми ви чета  Simple Smile
Дойде време и аз да напиша коментар,относно последната "шокираща" феновете на ДиК новина.

Напускането на Рич,според мен е логично,предвид предположенията на актьора/Рон Мос/ накъде
върви сериала и предвид отхвърлените му предложения към сценария на филма,така че аз съм "ЗА" thumbsup thumbsup
 неговото оттегляне....  bye Нека му пожелаем "попътен вятър" в начинанията за напред и не бъдем толкова черногледи!  Дано с това даде добър урок на режисьори,сценаристи и т.н....! smile3529

Относно ролята му в ДиК...ами хора замислете се -няма как да "УМРЕ"един от водещите персонажи в сериала,тъй като все пак РИЧ е баща на Стефи и Томас,а те несъмнено имат нужда от него.
Според мен предстои да видим,поредният инцидент/катасрофа или нещо подобно../ в която героят ще оцелее,но дотолкова ще бъде преобразен и след редица пластични интервенции,че да могат да сменят Рич с нов актьор. Така може би няма да бъде нарушен досегашния ОТТЕГЧАВАЩ повечето от нас сюжет!
Вие как мислите,какво според вас предстои да видим? Thinking

П.С  nbirthday  party023 David_Charvet  Simple Smile Жив и здрав и много позитивни емоции ти желая!
Благодаря за  Hug

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 21:35 от blablaa

# 718
Здраве, blablaa и добре дошла в темата ни!  Hug Ами, аз съм съгласен с теб за това, че може да направят някакъв инцидент да се случи с Ридж (Рон Мос) и след пластична операция на лицето да го заменят с друг актьор и така на финала да са си двамата - Ридж и Брук. Защото двамата преминаха през какво ли не през всички тези години: и двамата грешаха, нараняваха се един друг, прощаваха си, разделяха ги, събираха ги. Наистина ще е хубаво и ще бъде чудо, ако ги съберат накрая. Айде дано да е така.  Praynig

# 719
"Епизоди - 52,88,101"?????
Това е е га ти и подигравката! Това тъкмо е почнало и докато дойде развръзката - свършило! Един сериал под 200 серии не е нормален сериал, защо да сядам да го гледам, да се привързвам към него, след като след 1 месец ще тъгувам за него?
Пич, и аз мислех като теб, че сериалите, които имат по 100 епизода са тъпи, но като се престраших да гледам 1, след това се привързах и вече гледам по 2-3 сериала едновременно.Много интересни сериали има, повярвай ми.Направо тръпна в очакване на следващия епизод.В ДиК разтягат локуми и една случка развиват и разтягат с месеци...
Жанра на ДиК е пред изчезване, доколкото знам са останали единици. Simple Smile
Очаквам в скоро време ДиК да го спрът, вижда му се края просто.Щом посегнаха вече и на Рич...

Дейвид, Честит Рожден Ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт