Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 81 724
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ето линк към епизодите на сериала "Блондинка в книжарницата" с Бг Аудио, които са излъчвани по btv comedy до момента:

Блондинка в книжарницата

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 20:04 от David_Charvet

# 256
  • Разпиляна във въображението
Ау, Стефи какви крака извади ooooh!

# 257
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Miriel, страхотни снимки.   bouquet  Тейлър изглежда добре тук, изобщо нямам никакви забележки за нея. Няма ги големите й изкуствени гърди, явно този път си ги е понамалила, както забелязах и в последните епизоди по БНТ.  Grinning  hahaha

# 258
На Хоуп не са по добри. НО тези снимки са точно тези две на които Стефи и Хоуп не изглеждат добре.....но няма да се сърдя. Знам че е с цел злобеене и заяждане. Както й да е - избор на собсвено мнение.
Аз пък ще контраатакувам и ще покажа една супер яка снимка на Хоуп и Стефи от същия фестивал. Все пак знам къде се намира цялата им фотосесия.  Simple Smile

Само да добавя че преди Бил да танцува с Хоуп е танцувал със жена си, която също е била в Монте Карло.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 23:53 от emiliq.nikolova88

# 259
Абе и двете са хубави, няма спор.Другото си е вече до отделния човек, предпочитания и т.н.Сега например на мен ми харесва повече Хоуп, на теб Стефи, всеки си има различно мнение.Ама това в което няма спор, е това че и двете не са за изпускане  Mr. Green
А тази снимка дето си дала на мен ми харесват Simple Smile

# 260
  • Разпиляна във въображението

emiliq.nikolova88, изобщо не съм ги сложила за това, така че, ако обичаш си сдържи приказките. Не си принасяйте споровете от другата тема, която изобщо не е приятна нито за четене, нито за писане, а още повече за място, където да се коментира. Тук изобщо не смятам да влизам в какъвто и да е спор. Просто на снимките краката  й наистина не изглеждат добре, по-мускулести, което ме учуди, защото тя има красиви крака, но е от позата предполагам. Другата снимка сложих, защото е забавна и е едно добро начало - Бил и Хоуп. Laughing

# 261

emiliq.nikolova88, изобщо не съм ги сложила за това, така че, ако обичаш си сдържи приказките. Не си принасяйте споровете от другата тема, която изобщо не е приятна нито за четене, нито за писане, а още повече за място, където да се коментира. Тук изобщо не смятам да влизам в какъвто и да е спор. Просто на снимките краката  й наистина не изглеждат добре, по-мускулести, което ме учуди, защото тя има красиви крака, но е от позата предполагам. Другата снимка сложих, защото е забавна и е едно добро начало - Бил и Хоуп. Laughing

Praynig Извинявай Мириел.  Hug   bouquet

# 262

ПОНЕДЕЛНИК-ВТОРНИК 11-12.06.2012 г. в "БОГАТИ И ЖЕСТОКИ"

БГ: Богати и жестоки - сериал, с. 37, еп. 56-57 / САЩ: Сезон 36, Епизод 109-110 (9009-9010)

Катрин се измъква тайно от къщи и си изпуска часа за невролога.  Джефри намира Катрин мъртвопияна в едно заведение.

Скрит текст:
Разтревожената Джил започна да търси Катрин по болниците.
Гло си мисли за Джефри и се чуди къде може да е отишъл.

Джак иска Франк и Адам да го чакат в кафенето. През това време организира изтриването на касетата. Франк открива, че някой е изтрил касетата със записа за Виктор. Адам и Франк се чудят кой е бил.

Адам намира Джак и го обвинява в това, че го е преметнал. Идва Шарън и ги чува да се карат. Иска от Джак да разбере какво е станало. Джак иска да й отклони вниманието и да вечерят с шампанско и свещи, но Шарън избухва и иска да разбере какво става.

Появява се и Джефри и налива масло в огъня като започва да обяснява на Джак колко са близо до успех, след като Катрин пие и Гло скоро ще я притисне. Шарън обвинява Джак, че я смята за глупачка от самото начало и иска истината, но цялата. Джак й разказва, че искал да помогне на Адам, когато е бил закъсал. Но Адам е изтрил една касета със своя статия и сега го обвинява в това.

Шарън не вярва на скалъпените обяснения. Джак я убеждава, че не лъже. Той знае, че тя го е подкрепяла при изборите и винаги е била зад него. Съжалява, че я е пренебрегнал и я взел за даденост. Шарън го обвинява, че се чувства като в лодка и само тя гребе и колкото повече гребе, толкова повече се въртят в кръг. И тя не иска повече да се върти на едно място.

Ник пътува за Арженитина. В самолета се засича със следящ го агент и си разговарят приятелски по времето на полета.

Джефри разказва на Гло как е намерил Катрин мъртвопияна. Кевин и Гло обсъждат новината, че Джефри още пази уличаващия Гло крем. Гло обвинява Джефри, че е запазил мострата от крема и така иска да я държи в ръцете си. Джефри пък й отвръща, че тя пази топли спомени за Лоуел. Джефри се оплаква на Кевин в заведението, че има проблем с Гло. Тя му се сърди, че се е застраховал срещу нея със запазването на крема.

Филис отваря на Хедър. Не иска да я пусне вътре, но тя нахълтва и я разпитва за Виктор. Филис иска да я изгони, но Хедър остава и разказва, че преди да отиде на летището, Ник е отишъл първо при Шарън Абът и дълго са се сбогували. Филис млъква изненадано.

Идва Шарън и й носи документ за подпис от Ник. Филис ехидно иронизира Хедър как така в полицията знаят всичко за тяхното семейство. Малката Самър се събужда и казва, че буболечката я е уплашила. Хедър разбира, че те знаят за подслушването. Филис се чува с Ник и му разказва, че полицията е открила как ги разиграват.

Гло намира Катрин да пие и започва да й говори как я разбира. Джил я прекъснала точно когато тя й прехвърляла акциите на Жабо. Пита я нима е забравила за това и мисли, че болестта й е виновна. Катрин избухва. Гло й напомня, че прехвърлянето на акциите е било идея на Катрин за да я компенсира за несправедливостта с наследството от Джон. Казва й, че не ги иска, ако Катрин не е сигурна. Джефри се мръщи, че Гло не е успяла да измъкне подпис от Катрин.
[/color] 

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 00:40 от Sega

# 263
Предстоящето за тази седмица в САЩ

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6340-6344 епизоди

Скрит текст:
ПРЕДСТОИ:

Дързост и красота Ep. # 6340 Сезон 26, Епизод 56, 11 юни, 2012 г.
Бил успява да измъкне Дийкън от затвора. Дийкън казва Бил какво мисли за него.  Семейство Форестър се подготвят за кацане в Италия.

Дързост и красота Ep. # 6341 Сезон 26, Епизод 57, 12 юни, 2012 г.
Стефи е разочарована, когато вижда Лиъм и Хоуп щастливи заедно. Бил прибягва до заплахи, когато Дийкън започва да има съмнения.

Дързост и красота Ep. # 6342 Сезон 26, Епизод 58, 13 юни, 2012 г.
Бил се опитва да задържи Стефи в Италия. Дийкън иска да научи повече за Хоуп и започва да търси информация за дъщеря си.

Дързост и красота Ep. # 6343 Сезон 26, Епизод 59, 14 Юни, 2012 г.
Лиъм, Хоуп, Брук и Ридж прекарват деня в разглеждане на забележителностите на Италия. Стефи се мотае унила, но все пак не си тръгва и изчаква да разбере какво ще се случи.

Дързост и красота Ep. # 6344 Сезон 26, Епизод 60, 15 юни, 2012 г.
Младата двойка скоро ще встъпи в брак. Бил е разочарован, че проектът му не върви по план.
[/color]

Boldandbeautiful  Hug   Очакваме и следващите епизоди във Vbox с английски субтитри.

# 264
Просто на снимките краката  й наистина не изглеждат добре, по-мускулести
Много точно.Едни такъви мускулести,мъжествени hahaha hahaha hahaha hahaha
Ужасна е Naughty

# 265
Ще следите ли reboot-a на ДАЛАС?
http://www.tntdrama.com/series/dallas/

# 266
Аз мисля да хвърля едно око на "Далас". Той започва днес...

Поддържащият онзи Ютуб канал на GH се е върнал, тъй че вече можете да гледате епизодите там. Както бях казах- качват ги вечер към 23.30. Wink

# 267
Бумър  Hug Супер Георги Hug благодаря ви за инфото.

И аз ще следя "Далас".  Дано качва във Vbox епизодите със суби.
На сайта на ТНТ е дадена доста информация. Днес е дадено, че ще е 2 часа.
Как ли ще е в другите дни?

Сезон 1 Епизод 1 Двучасова премиера  в сряда, 13 юни в "9pm ET"...

Ето фамилното дърво да си го припомним:

Фамилно дърво - ДАЛАС

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 14:54 от Sega

# 268
МАЛКО СНИМКИ ОТ НОВИЯ ДАЛАС СЕРИАЛ

# 269
Не разбрах може ли да се гльода онлайн Далас Naughty
А Пам къде е,на снимката ли е? newsm78
Колко серии ще правят newsm78
При нас шъ ли го дават newsm78

Общи условия

Активация на акаунт