Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Tема 2

• 81 724
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Боби е отдавна разведен с Пам, на снимката до него е Ан - третата му съпруга.
Вероятно утре на торентите ще я има серията.

# 271
Мерси,Бумър.

Много тъпо,че Боби се е раздЕлил с Пам.
Аз мисля,че тя беше Главната Героиня в този филм Naughty
Кога са се раздЕлили и по каква причина,тУЙ ми се губи ooooh!
Оууфф,глупава работа начи Naughty

# 272
Те още в оригиналния сериал се разведоха веднъж, после се събраха и после май пак се разделиха.

# 273
Не разбрах може ли да се гльода онлайн Далас ...:
А Пам къде е,на снимката ли е? ...
Колко серии ще правят ...
При нас шъ ли го дават ...
В САЩ ще го дават днес по тяхната ТНТ телевизия. Не може да се гледа веднага онлайн. Ще чакаме да го качат някъде утре най-рано.

Според инфото в нета ще бъде един сезон от 10 епизода.

Бумър ти каза за Пам. Няма я сега в сериала.
И аз не мога да се сетя като Форестър69 защо изчезнах от сериала и защо Боби гледа детето. Умря ли?

Но аз съм тук както виждаш, замествам я активно - като ти е мъчно и ми гледай аватара Joy

# 274
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Бумър, SuperGeorgi и аз много ви благодаря за информацията.   bouquet

Актрисата Виктория Принсипал играеше ролята на Памела до десетия сезон на "Далас", където героинята й претърпява автомобилна катастрофа, блъскайки се в петролен танкер и тялото е силно изгорено. Всички я мислят за мъртва, след време се оказва, че Пам е жива, но си е направила пластична операция на лицето, за това ролята й е за кратко и се играе от актрисата Маргарет Майкълс.
Виктория Принсипал Маргарет Майкълс

# 275
Още малко да ви загрея за Далас   Grinning докато изчакваме да се качи някъде (дано да е по-скоро). И да поопознаем и новите млади двойки.

# 276
Има ли някъде пусната новата серия?  bouquet

# 277
# 278

И аз ще следя "Далас".  Дано качва във Vbox епизодите със суби.

Няма субтитри. Както вече казах, Дързост и красота си имат специални хора, които да слагат надписите.

# 279
Добре дошла Desiniko  Hug

Благодарение на boldandbeautiful   Hug вече има 1 епизод на Далас 2012 г. (клипът е без превод).
Аз тази вечер ще го изгледам Simple Smile

# 280
Бащата на Брук изглежда най-добре Joy

# 281
Леле, Далас ми беше адски любим, преди години. Тогва бях сигурно на 8  Embarassed Забравила съм много от сюжета, но чакам някой да сподели мнение за новия и да се качат субтитрите. Не помня много ясно, но помня че много ми харесваше. Не вярвам да постигне успеха от преди 20 години, но дано поне грабва окото. Някой гледа ли вече?

# 282
Добре дошла Силве  Hug

Много хора го помнят Далас. Беше голям хит.  
Форестър и на мен Боби ми допада много  Laughing
На мен ми хареса и новия сезон. Аз почти изгледах половината.

# 283
Привет и от мен в тази страхотна тема. Simple SmileЗаписвам се и със интерес ще ви следя.Искам да ви попитам къде мога да гледам не излъчвани серии на Дързост и Красота но със субтитри Simple Smile

# 284
Привет и от мен в тази страхотна тема. Simple SmileЗаписвам се и със интерес ще ви следя.Искам да ви попитам къде мога да гледам не излъчвани серии на Дързост и Красота но със субтитри Simple Smile
Но субтитрите не са на български, нали знаеш.
В профила ми:
http://vbox7.com/user:boldandbeautiful

Общи условия

Активация на акаунт