Препоръчайте ми епилатор

• 19 074
  • 100
  •   1
Отговори
здравейте Simple Smile нова съм във сайта и се надявам да не повтарям темата Simple Smile някой от вас използвал ли е ЕПИЛАТОР VELFORM ETERNALISSE ? моля споделете мнение по въпроса Simple Smile)

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 23:45 от NovemberRain

# 1
Здравейте!Бих искала да ми препоръчате епилатор за около 100 лв.Единствените ми изисквания са да откъсва косъмчетата хубаво и да има опция за деликатни зони (подмишници и триъгълник).А също така може да споделите и от кои епилатори не сте доволни, за да знам кое да не купувам. Simple Smile Доколкото прочетох Браун имат хубави модели, Ровента също.А така и не разбрах как е по-добре- с дискове или с пинсети?Ето този ми харесва Rowenta EP 8650 Accessim Vision- http://www.myshop.bg/show/ROWENTA/40138_%D0%95%D0%BF%D0%B8%D0%BB … -Accessim-Vision/ . Ако някой го е ползвал или го има, нека каже какви са впечатленията му. Simple Smile
п.с.Знам, че има много такива теми, но на пазара всеки ден излизат нови и нови модели.Надявам се да не ми се скарате  Grinning

# 2
Здравейте! Не знам какво ново има на пазара, защото не съм се интересувала. Аз ползвам Браун/не знам модела/ от 18-20 години, не помня вече. Безотказно ми служи вече толкова години. Ако трябва, дайте и повече пари, но си купете нещо качествено. Това от мен.

# 3
Ако се налага и повече парички ще дам, но искам някой да ми даде даден модел и да ми каже доволен ли е, не е ли доволен, какво харесва и не харесва в него.Момичета хайде казвайте какви са вашите епилатори и дали сте доволни от тях Simple Smile

# 4
  • София

Такъв е моят и съм доволна. Има си приставки, бръснеща глава, даже изстудяваша ръкавица. Купувала съм го преди години, когато излезе като модел. Преди това имах стар модел на Браун, не се е чупил, просто си остаря. Не бих сменила марката. Сестра ми има на Филипс, на  нейният се счупи бръснещата част, направо се показват ножчетата, там заслуга играят и децата й, но е факт, че има поражения.

# 5
Аз 10 години ползвах епилатор на Филипс, който майка ми беше купувала в началото на демокрацията. До последно скубеше мн добре. Не съм забелязвала да е късал косми. Беше с пинсети. Накрая моторчето започна да му прегрява и да се върти по-бавно(и съответно по-болезнено). Замених го за модел на Браун на някаква промоция. Старият нямаше никакви екстри, нямам навик да ги използвам и затова купих аналогичен прост модел. И от него съм доволна. Съветвам да си прецениш от какво точно имаш нужда. Аз примерно не се виждам да се епилирам във ваната, затова и не бих вложила толкова пари в епилатор с такава опция. 

# 6
Аз имам същият, която е показала mia1 и съм страшно доволна от него!
Ако си купувам епилатор ще е задължително пак на Браун Peace

# 7
  • Бургас
Имам Philips Satinelle Ice Premium.
Много съм доволна!

Преди него ползвах Braun Silk Epil, също бях доволна, но Philips с дискове ми харесва повече.  Peace

# 8
Аз в момента ползвам на Philips, а преди имах на Braun и не мога да се оплача, а и не мога да кажа кой е по-добър и двата ми вършат работа  Simple Smile
Сега ми се иска да си купя епилатор, който да мога да ползвам докато съм във ваната или докато се къпя.  Mr. Green
Много мразя да си махам космите и предполагам, че докато си лижа във ваната няма да е чак толкова неприятно, а и ще мога да съчетавам двете неща и да пестя време.  Grinning

# 9
И аз много искам да си взема "подводният" на Браун, ама много скъп ooooh!  По над 200 лева са и не им пада цената

# 10
И аз много искам да си взема "подводният" на Браун, ама много скъп ooooh!  По над 200 лева са и не им пада цената
Аз бих дала малко повече, все пак не купувам всеки ден епилатор, но сигурно ли е, че с него се махат добре космите?  Thinking
За съжалени не мога да го пробвам в магазина Laughing

# 11
  • София
И аз се засилих от любопитство да видя какви са цените на новите епилатори на Браун и ме застреляха с цена 315 лв. Просто са се оляли.

# 12
И аз се засилих от любопитство да видя какви са цените на новите епилатори на Браун и ме застреляха с цена 315 лв. Просто са се оляли.
Ще може ли да ми го покажеш

# 13
Аз преди двата ми модела на Браун имах на Филипс (май с дискове). Не ми харесваше.
С Браун се родих. Аз за това много си държа на тази марка. Не ми е тупнало за нов, ако ги намалят може да си купя. Но за сега 250 лв. не ми се дават

# 14
Аз имам и Браун с 20 пинсети, и един Филипс с дискове. И двата си ги ползвам, въпреки че са старички. Филипс като че ли действа по-добре, но с него растат по-бързо и дисковете нараняват повърхността. Браун е готин, но 20 пинсети са ми малко сякаш. Следващата ми покупка е Браун с 40 пинсети, мисля, че разликата ще е голяма. Поне това е моят опит и така си мисля...вие как смятате? Но може би пинсетите са по-добри...и аз бих заложила на Браун отново.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт