Препоръчайте ми епилатор

• 19 074
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Имам Браун,но не съм доволна от него,получават ми се много врастнали косми и сякаш е от епилатора или се вманиачавам,а и мисля че ми ги накъсва.
Да,този на Филипс,който си показала го няма вече,писах чак в сайта на Филипс и от там казаха,че е спрян от производство Sad

# 31
http://www.technomarket.bg/products/09105631/braun-7891-wd-epilator
B & C, май е точно този, който и ти го искаш. Wink
 babyeyes, с 40 пинсети е много по-бързо обезкосмяването, определено има разлика. И моят първо беше с 20. Peace

И какво му е специалното, че струва 300 лева???  Shocked Тия са луди...

Моят е Philips Satinelle Ice Model # HP 6482
Доволна съм повече от него, отколкото от стария ми Браун; започна да бръмчи доста, но не съм забелязала да се отразява на работата..

# 32
Голям майтап, да взема да си похваля епилатора и взе, че се счупи!  ooooh!
Зъбните колелца се били изтъркали. Някой да има Филипс с керамични пинсети на повече от 3 години?  Rolling Eyes Или толкова издържат...

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 22:24 от foxie

# 33
  • Пловдив
Голям майтап, да взема да си похваля епилатора и взе, че се счупи!  ooooh!
Зъбните колелца се били изтъркали. Някой да има Филипс с керамични пинсети на повече от 3 години?  Rolling Eyes Или толкова издържат...

толкова издържат имала съм от евтините Philips Satinelle HP6400 и от най скъпите Philips SatinPerfect HP6578
издържат колкото е гаранцията и после на боклука /нямат сервиз
и сега и аз съм в голяма чуденка какъв да вземам
иначе вършат работа
ще се ориентирам към някой със сервиз , че ми омръзна да търча да сменям , последния Филипс по време на гаранцията 3 пъти ми го сменяха с нов

почнах от този модел и накрая приключих с този Philips SatinPerfect HP6578  http://www.philips.bg/c/hair-removal/satinperfect-luxury-depilat … ss-hp6578_00/prd/

# 34
Моят е Браун, работи вече 8 години, но нещо не скубе като хората май  Confused
Сега съм решила да е Филипс, ще огледам моделите, държа да има и бръснеща глава, не съм сигурна дали ще я ползвам де, не съм фен на бръсненето, но...да има.
Какво е предимството на подводния Браун  newsm78

# 35
И аз си търся епилатор,но не знам какъв!Мислех да е Филипс,после се разубедих,заради това,че нямат сервиз,а и както казвате 3 години и после на боклука ...

Препоръчайте ми някакъв с бръснеща глава и опция за работа на батерия,по възможност до 200-210 лева! Благодаря !   bouquet

# 36
Днес съвсем импулсивно си купих Braun  Grinning

Изпробвах го и установих, че ми харесва много повече в сравнение със стария ми Philips
С Braun обезкосмяването става доста по-бързо, а и е доста по-безболезнено.  Grinning Лампичката не върши абсолютно никаква работа, но приставката за бръснене не е никак лоша  Simple Smile Изстудяващата ръкавица не съм я ползвала и се съмнявам, че ще я ползвам.
Моят Philips мисля, че е на около 5 години и определено ми вършеше работа и не беше счупен, но ми се прииска да пробвам нещо ново и различно.

# 37
  • Пловдив
този модел ли е с 20 пинсети или се бъркам
http://www.pazaruvaj.com/epilatori-c3185/braun/silk-epil-3370-so … fection-p3974856/
че и аз се замислям за нов но не искам филипс , а и повече от 100лв не ми се дават
за този пише че е около 80лв

# 38
MAMA GALQ, по-добре си вземи с 40 пинсети.

# 39
Днес съвсем импулсивно си купих Braun  Grinning

Изпробвах го и установих, че ми харесва много повече в сравнение със стария ми Philips
С Braun обезкосмяването става доста по-бързо, а и е доста по-безболезнено.  Grinning Лампичката не върши абсолютно никаква работа, но приставката за бръснене не е никак лоша  Simple Smile Изстудяващата ръкавица не съм я ползвала и се съмнявам, че ще я ползвам.
Моят Philips мисля, че е на около 5 години и определено ми вършеше работа и не беше счупен, но ми се прииска да пробвам нещо ново и различно.

A работи ли на батерия?И как се води модела Simple Smile

# 40
Моят епилатор е Silk epil 5 - 5280 - той има две приставки по-малко в сравнение с 5780, но тези две приставки на мен не ми трябват - иначе двата модела са еднакви
Петицата не работи на батерия. Ако искате с батерия ще трябва да си купите Silk epil 7
Този е много хубав, но струва двойно повече в сравнение с моя Silk epil 5
Моят струваше 59 евро но понеже имах много точки в картата, ми го продадоха за 45 евро  Grinning

# 41
Зачетена в темата, тъй като и аз искам да си купувам нов епилатор и реших да споделя, за моя епилатор, че не съм доволна и отидох да го погледна и .... Braun Silk epil Soft perfection  Embarassed
А тук хубавите отзиви са все за Braun.
Има обезболяваща глава и още една, която си нямам идея за какво, но аз го ползвам без глави. Не съм доволна, защото накъсва независимо на коя степен е и не обира всичко. Загледах се и е с 20 пинсети, което явно си е доста малко...

# 42
fox, при мен не ми накъсва космите и ми ги отстрани много бързо и безболезнено, но моят е с 40 пинсети. С Philips (моят е доста стар модел) ми трябваше доста повече време и определено беше доста по-болезнено.  Rolling Eyes Със сигурност по-новите модели на Philips са по-добри от моят стар модел, но същото важи и за Braun

# 43
Значи в броя пинсети е хватката.  newsm78
А има сега един, който рекламират по телевизията, но не се сещам - кой беше?!

# 44
  • Пловдив
А лично според мен няма никакъв смисъл да се дават много пари за епилатор
преди време когато 3 пъти връщах един Филипс /накрая и модела смених и уж все от най скъпите взимах / бях взела един евтин Нео http://shopix.bg/NEO-EP-205-epilator за резерва в къщи - ами още си е жив и здрави скубе е вярно по бавно от Филипса , но определено не по малко качествено  Peace

сега като гледам
елите http://www.elite.bg/bg/search.html?keywords=%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D … 0&x=0&y=0
и елеком http://elekom.bg/index.php?main_page=advanced_search_result& … 0&x=0&y=0
какви моделчета са напускали , направо се замислям

и с пресите за коса бях така, то не беше регминтон , белисима.... и накрая сме с на елеком - по издържат на постоянното ползване от мен и дъщеря ми

Общи условия

Активация на акаунт