Препоръчайте ми епилатор

• 19 075
  • 100
  •   1
Отговори
# 45
Имам на Елит LD-236L и мога да ти кажа,че изобщо не скубе както трябва.Аз си го купих заради бръснещата глава,струваше 30 лева.По добре да се дадат още 30 или колкото и да е,но да върши работа Simple Smile

# 46
  • Пловдив
Имам на Елит LD-236L и мога да ти кажа,че изобщо не скубе както трябва.Аз си го купих заради бръснещата глава,струваше 30 лева.По добре да се дадат още 30 или колкото и да е,но да върши работа Simple Smile

да на елит нещата и аз не съм им фен , но на елеком ползвам пресите и мога да кажа , че не отстъпват по нищо на т.н маркови
та ако тези дни взема нещо на елеком ще споделя /ще търся този лилавкия най - мощен е от трите предлагани
http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=22&a … dcp4shh4bmu847g30

# 47
моят е на браун с охлаждащата глава. Доволна съм, но след епилацията задължително трябва да се намажа с успокояващ крем, защото кожата ми е от типа "принцеса" и можеш да се сетиш какво се получава. Татко ми го беше донесъл от Щатите, но от няколко години го има и в България. Според мен Браун си остава лидер, а и имат богата гама продукти. Все пак не те обременявам с моето мнение, изборът е твой. Успех и наслука. Поли

# 48
Погледнах го Elekom и въобще не съм впечатлена Confused Rolling Eyes
Ако нямах финансовата възможност да си купя Braun, сигурно и аз щях да си купя някакво подобие на Elekom, но ако човек може да си позволи Braun, но избере Elekom само защото бил по-евтин или по нищо не отстъпвал на другите, ми се вижда глупаво.
Предишният ми стар модел на Philips също ми премахваше космите, но му трябваше доста време. Случвало ми се е толкова да ме боли и самата процедура да трае толкова дълго време, че един ден да си обезкосмя единия крак, а на следващия другия ooooh! Понякога, когато съм си обезкосмявала и двата крака, то на следващия ден се е налагало да се дообезкосмявам  Rolling Eyes При Braun болката беше значително по-слаба (с него си обезкосмих и подмишниците), процедурата траеше много по-кратко и на мен лично това, че е с подвижна глава ми харесва и определено ме улеснява  Grinning 
След употребата на Philips (той все още си работи и не се е счупил), по краката ми се появяваха ужасни червени точки, които изчезваха след един - два дни, а при използването на Braun го нямам този проблем  Grinning
За сега само плюсове виждам и единственият минус, ако въобще може да го наречем минус е лапичката, която не върши абсолютно никаква работа и мен лично ме дразни (дано вземе че изгори и да престане да свети).
Аз съм много доволна от покупката си и ако случайно вземе, че се счупи, което не ми се вярва, обещавам да ви информирам.  Peace

# 49
  • Пловдив
сиурно си ползвала Филипс с метални дискове аз имам този модел с керамичните и нямам проблем с точки , болки и т.н към него има един мини епилатор , който е с метални дискове уж за мустаци и интимна зона... ами боли си с него , не е като с керамичните дискове с тях действам на всякъде
http://www.shopmania.bg/iepilatori/p-philips-hp6574-1847833

а този от Елеком смятам да го взема от люпопитство , защото на Филипса му изтече гаранцията отдавна , а имам лош опит с тази марка /по повод лиспата на сервиз

а от качеството на Елекома по повод други продукти от там съм доволна
 и изобщо не смятам че цената или марката са някаква гаранция , толкова съм търчала по сервизи последните години щото все се хвърлям на марки и цени , че съм се убедила лично
Това разбира се е мое мнение

За Брауна, ами не съм им фен на пинсетите нещо newsm78

# 50
  • Бургас
От около 14 години ползвам само Цептер. Изключителна работа ми върши. Има много места  Sunglasses, където вече изобщо не никнат косми. Няма подкожни, няма възпаления ...  Peace

# 51
Ползвах епилатор преди 10-12 години.Минах на лазерна епилация и съм много по-доволна-за толкова години си избива многократно парите,пести време,болка и кожата е в отлично състояние.Даже от тези процедури успоредно се махат и малки венички и капиляри.

# 52
Моят епилатор е Silk epil 5 - 5280 - той има две приставки по-малко в сравнение с 5780, но тези две приставки на мен не ми трябват - иначе двата модела са еднакви
Моят струваше 59 евро но понеже имах много точки в картата, ми го продадоха за 45 евро  Grinning

И аз се загледах за него, дали го има в БГ? newsm78 newsm78

# 53
  • Пловдив
за да не излезне че съм подвела някой да споделя информацията от днес за епилаторите на Елеком
ами не си струват защото работят на акумулатор , който много дълго се зарежда и бързо се разрежда , ако някой реши да се епилира с тях ще му отнеме няколко дена
иначе като дизайн и скубане добре /пробвах/ ама това с акумулатора ме спря и пак съм на Филипс при все че нямат сервиз ,просто този път не хвърлих 250 лв, а си взех по евтин вариант, че да не ме е яд че ще го ползвам само докато има гаранция

# 54
И на мен ми предстои да си купя нов епилатор.
След като прочетох темата разбрах,че е по-добре епилатора да бъде с пинсети,а не с дискове(и то с 40,а не с 20 пинсети).
И повечето добри мнения са за Филипс,отколкото Браун.

# 55
  • Пловдив
След като прочетох темата разбрах,че е по-добре епилатора да бъде с пинсети,а не с дискове(и то с 40,а не с 20 пинсети).

ами не знам момичето в магазина ми е дългогодишна приятелка и каза че по нейно наблюдение и отзивите на клиентите - писетите доста по често се "разширяват" и не скубят както трябва в сравнение с дисковете
иначе и на мен така да ми се искаше да сменя филипса с нещо друго / а то няма с какво освен с Браун / но се въздаржах
Успех каквото и да решеш и да споделиш  bouquet

# 56

И аз така бях разбрала, обаче нещо взех да се двоумя: вече от няколко места чувам, че с Браун по- не боли и не стават червени точки и врастнали косъмчета, но пък е по- бавно.
Моят е Браун и действително не съм имала проблеми. Ще си карам се него, докато се счупи  Confused

# 57
  • София
този модел ли е с 20 пинсети или се бъркам
http://www.pazaruvaj.com/epilatori-c3185/braun/silk-epil-3370-so … fection-p3974856/
че и аз се замислям за нов но не искам филипс , а и повече от 100лв не ми се дават
за този пише че е около 80лв

Точно този е и моят на 8 години. Преди това ползвах Филипс с дискове, но изобщо не може да се прави сравнение. Браун за мен е номер едно. Сега ми се ще да си взема най- новия Silk epil 7 за епилация и под вода, но много ми се струват парите.

# 58
Можете ли да ми покажете каква е тази бръснеща глава?  newsm78

# 59
Точно този е и моят на 8 години. Преди това ползвах Филипс с дискове, но изобщо не може да се прави сравнение. Браун за мен е номер едно. Сега ми се ще да си взема най- новия Silk epil 7 за епилация и под вода, но много ми се струват парите.
Ето това е Silk epil 7

Моят Silk epil 5 е със същата глава и единствената разлика между двата е, че моят няма вградена батерия и не е предназначен да се ползва под вода (във ваната). За Silk epil 7 четох, че ако се използвал под вода батерията много бързо се изтощавала и не съм много убедена, че си заслужава парите.

fox, ако питаш за Braun, това е :

Общи условия

Активация на акаунт