Препоръчайте ми епилатор

• 19 075
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
B & C а на какъв принцип работи тази глава и справя ли се добре? Просто никога не съм ползвала и ми е интересно  Rolling Eyes

# 61
B & C а на какъв принцип работи тази глава и справя ли се добре? Просто никога не съм ползвала и ми е интересно  Rolling Eyes
Коя глава те интересува....тази за бръсненето или другата, която е за епилиране?

# 62
Мен ме вълнува бръснещата, само такава нямам

# 63
И аз за бръснещата питам  Peace

# 64
Ами бръснещата глава има функцията като дамска електрическа самобръсначка.Скъсява космите,без да ги изкарва с корена.Аз си махам по ръцете по тоя начин,че ме мързи с епилатора.

# 65
Ами бръснещата глава има функцията като дамска електрическа самобръсначка.Скъсява космите,без да ги изкарва с корена.Аз си махам по ръцете по тоя начин,че ме мързи с епилатора.

Хм...не ми звучи добре  newsm78 И колко често така? Не стават ли като брада тогава тия косми?

# 66
Не съм забелязала да имам брада по ръцете Simple Smile Има огромна разлика в обикновената самобръсначка и бръснещата глава Simple Smile Или по точно начина по който космите излизат след това Simple Smile

# 67
Не съм забелязала да имам брада по ръцете Simple Smile Има огромна разлика в обикновената самобръсначка и бръснещата глава Simple Smile Или по точно начина по който космите излизат след това Simple Smile

Peace Това вече звучи по- добре  Wink

# 68
А успява ли до долу плътно да ги обере?  newsm78
В смисъл става ли гладка кожата след ползването й?

# 69
Не мисля,че може да обере толкова хубаво,но все пак зависи и от кожата и от косъма.

# 70
Бръснещата глава при моя Braun работи на същия принцип, както електрическите самобръсначки, които са за мъже.
Аз съм доволна от нея - кожата ми става гладка, но си трябва често бръснене  Rolling Eyes

# 71
Между другото днес ходих в Технополис с нагласата да дам 250 лева за епилатор Браун с всички екстри като най вече търся работа на батерия и бръснеща глава и се оказа,че всичките им модели които работят на батерия не могат да работят на кабел!Това ме отказа,защото ми е пределно ясно че в даден момент батерията ще се скапе и няма да мога да го ползвам,а 250 лева за епилатор не са никак малко.
Сега пак ги гледам в интернет и май си харесах Браун 5185  Thinking

# 72
Вивиан, много добре ми изгледа Peace, още повече за толкова пари...лампичката според мен е хубаво нещо, на мен все ми  е тъмно май.

Аз твърдо бях решила следващия да е Филипс, но след толкова четене тотално се разколебах по няколко причини:
- всички се оплакват от сервиза, моя Браун е на 10 години, не ми се е налагало да търся сервиз
- никога не съм имала подкожни косъмчета
- много бавно ми никнат новите

Приятелката ми имаше Филипс и сравнява със сегашния си Браун, каза, че преди е ставало по- бързо, но и по- бързо са пониквали косъмчетата, имаше и проблеми с подкожни, ще видим с този дали ще  е пак така.

# 73
И аз исках Филипс и се разколебах,заради сервиза.Подкожни косми имам (преди това съм ползвала Браун) ,така че подкожните косми май са си до кожа.Имам и рани чак от махане на подкожни косми и затова исках да си взема някой хубав епилатор,та да не се стига до рани,но явно цената няма голямо значение Simple Smile
Кажете ми каква е разликата между керамични и метални пинсети?Вече ми стана ясно че е по добре 40 броя от колкото 20 Simple Smile помогнете в избора ми че съм много объркана Simple Smile

# 74
  • Варна
и аз се интересувам от този епилатор,ако някой има инфо да сподели  Peace
пише,че при продължително ползване постепенно растежа на космите се забавя, докато накрая станат незабележими, а кожата ви става гладка, нежна и безупречна.

Общи условия

Активация на акаунт