Препоръчайте ми епилатор

• 19 075
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
А защо избра да е с пинсети,а не с керамични дискове?
Кои са предимствата на епилаторите с пинсети и с дискове?
Нали някой каза,че пинсетите се разхлабвали бързо.

# 76
Това обаче се превръща в доста полезна тема  Peace

# 77
Момичето в магазина ми обясни,че керамичните дискове са за хора с алергии и много нежна кожа,за да не се появявали червинини след епилация.
В крайна сметка си взех Браун 5185,защото не ми трябват приставки,а по-скъпите модели работят само на батерия (без кабел),което значи че бързо ще се прецакат.Не съм го пробвала още,но ако не ми хареса мога да го върна в рамките на 100 дни след закупуването му.В момента е на промоция и го взех за 84,15 лв.Има ръкавица за изстудяване на мястото на епилация,калъфче и четчица за почистване.

# 78
Vivian27 супер звучи. Пиши отзиви, като го пробваш.

# 79
Момичето в магазина ми обясни,че керамичните дискове са за хора с алергии и много нежна кожа,за да не се появявали червинини след епилация.
В крайна сметка си взех Браун 5185,защото не ми трябват приставки,а по-скъпите модели работят само на батерия (без кабел),което значи че бързо ще се прецакат.Не съм го пробвала още,но ако не ми хареса мога да го върна в рамките на 100 дни след закупуването му.В момента е на промоция и го взех за 84,15 лв.Има ръкавица за изстудяване на мястото на епилация,калъфче и четчица за почистване.
Честит, аз вчера взех същия като теб. Пробвах на мишници, при това бръснати на морето и сега са супер гладки, направо се преродих. Доволна съм от цената, дано си го ползвам дълго време.  Heart Eyes

# 80
  • Варна
Ползвали ли сте този епилатор?Дали наистина намалява растежа на космите newsm78

Отървете се от нежеланото окосмяване бързо, лесно, без болка, благодарение на новия епилатор с пулсово - светлинна технология Velform Eternalisse!
Забравете за кола маската и бръсненето, забравете ужасната болка и нежеланото окосмяване завинаги!
Представяме ви Velform Eternalisse - революционна нова система за обезкосмяване, която внася извънредно успешната и популярна пулсово - светлинна технология във вашия дом. Сега наистина можете да постигнете трайно обезкосмяване, без да се налага да плащате хиляди левове за професионални манипулации.                                                                                         Тайната се крие в пулсово - светлинната вълна на Velform Eternalisse, дълга 660 нанометра, идеалната безопасна честота, която прониква в кожата, без да я уврежда, за да улови косъма от корена, като отслабва едновременно и корена и косъма на повърхността, което ги кара да растат по-бавно и по-тънки. Това не само, че прави обезкосмяването бързо и лесно, но също така забавя и растежа.
При продължително ползване постепенно растежа на космите се забавя, докато накрая станат незабележими, а кожата ви става гладка, нежна и безупречна.
Забравете за скъпоструващите лазерни епилации, които работят само върху един косъм. Толкова е досадно! Пулсово - светлинната технология на Velform Eternalisse работи върху цяла зона толкова бързо, че ще сте приключили за отрицателно време.
Използвайте го върху краката, ръцете, бикини зоната и на много други места.
Velform Eternalisse е компактен, така че можете да го вземете навсякъде с вас. Можете да го включите в контакта или да му сложите батерии, така че да е винаги готов за ползване, където и да сте.
Забравете за всички старомодни, болезнени и неефективни методи за отстраняване на нежеланото окосмяване.
Velform Eternalisse е бързо, лесно, компактно решение за отстраняване на нежеланото окосмяване!

# 81

A от къде го купи?

# 82

A от къде го купи?

От Техномаркет Simple Smile

# 83
Препоръчвам да не си купувате този:

Не съм доволна и скоро ще го сменям.

# 84
А от кой модел на Браун и Филипс има положителни отзиви?

# 85
A каква е разликата м-у Браун 5280 и 5185 newsm78 newsm78

# 86

Сега съм с този от две години или три не помня,най-евтиния и обикновен на Филипс,добре е,доволна съм.
Преди него пак имах Филипс,купуван 2001г.или по-рано откарах 10 години с него,като един ден просто спря,и си купих нов.Но пък реших да го пробвам със захранващия кабел на новия и той пак заработи.Явно нещо кабела се е прекъснал на стария,та сега си имам два. newsm03

# 87
  • София
Копирам си и пействам това , което писах в другата тема - Браун или Филипс:

ФИЛИПС и дискове  newsm10
Базовия 6402 http://www.philips.bg/c/Hair-removal/satinelle-with-efficiency-cap-hp6402_00/prd/ днес го купих и се епилирах. Досега толкова бързо не ми се е случвало, макар че го включих на 1-ва степен и малко на 2-ра. Определено са мноооого по-бързи от Браун. Казвам го от опит, понеже досега ползвах само епилатори на Браун, които издържаха по 5-6 години, но загряваха много бързо и двато брауна, налагаше се да прекъсвам по 2-3 пъти епилацията, за да се охладят. А филипсът изобщо не загря. С двете ръце съм за  Very Happy Peace
Филипсът хваща и най-късите косми, докато брауните - не.

Филипсите днес ги разгледах доста добре. Тези, които са с формата на 6402, са АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ. Разликата е в шарката или цвета и каква приставка имат. На един от моделите на кутията пише, че хваща 0,5 мм косми. Но тъй като главите и пинсетите им са абсолютно еднакви и от днешния ми опит - и другите филипсови модели хващат много късите косъмчета. Пробвах и с приставката - само забавя. Браунът също имаше приставка за масаж, която съм ползвала само 3-4 пъти. Според мен са излишни.
Относно враствналите косми или накъсването - при всеки е индивидуално. Сестра ми имаше филипс, после купи браун да го пробва и него - и с двете марки си има врастнали. С епилаторите на браун и аз съм имала врастнали.
За да няма такива - най-добре е кола маска.  С нея растат много по-бавно и не врастват.  Недостатък - не може да хваща къси косми, а особено лятото в жегите да чакаш да ти израстнат добре и докато ги чакаш да не можеш да сложиш рокля или пола...

П.С. Чудех се дали да не си взема някой от най-новите модели на Филипс, които са от 140 лв. нагоре, но четох в нета и мнения на хора, които са си купили от , че са по-доволни от старите си филипси.

# 88
  • София
Препоръчвам да не си купувате този:

Не съм доволна и скоро ще го сменям.

Princess Zvezdichka, защо не си доволна?

# 89
Vesika, няма от какво да съм доволна. Аз се епилирам от 15 години и вече съвсем спокойно мога да си действам и само с пинсета, а тоя боклук въобще не епилира, тоест пропуска косъмчета и освен това и като шум е ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт