Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXII

• 54 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Гледах и Trust - много драматичен. Хареса ми колко реалистично са отразили емоциите на цялото семейство в такъв тежък момент, но темата е тежка.

Ох, интересен филм, но според мен не е достатъчно близо до "нашенската действителност" , в почти всичките си аспекти към проблема, да не кажа във всички  newsm78 ...
Може ли да опишете историята на кратко Simple Smile

# 31
  Благдарско за новата тема   bouquet.
  Joy_r, ние май се застъпваме тия дни  Grinning, тъкмо щях да пиша, че снощи гледах един куп странни филми, начело с Peacock(2010), в който се подвизава гореспоменатия от теб актьор и аз едва го изтраях  Mr. Green. Останалите са The Matchmaker и Beginners-него го гледах с превъртане  Rolling Eyes, ама пък се посмях на героя на Горан Вишнич  Mr. Green.

# 32
Don't Be Afraid of the - Dark Don't Be Afraid of the Dark

# 33
Ани, това мъдри мисли на някой философ ли са? Напиши поне две думи за какво става въпрос.
Иначе хубави филми препоръчваш, следя те аз  Hug.

# 34
Напоследък нямам време за филми, но ви следя и допълвам дългия си списък  Simple Smile

# 35
  • Резерват "Северозапад"
Следя ви и аз и съм изгледала над 90% от филмите препоръчани в тази тема Laughing.

# 36
  • София
Гледах и Trust - много драматичен. Хареса ми колко реалистично са отразили емоциите на цялото семейство в такъв тежък момент, но темата е тежка.

Ох, интересен филм, но според мен не е достатъчно близо до "нашенската действителност" , в почти всичките си аспекти към проблема, да не кажа във всички  newsm78 ...

Сюжетът е за едно американско семейство, чиято дъщеря (на 13г.) се запознава с едно момче в интернет, сприятеляват се, влюбват си и, когато се срещат, тя разбира, че той е всъщност на възрастта на баща ѝ... Преспиват заедно, разчува се и следват реакциите... момичето смята, че всичко е наред, защото той я обичал, ФБР започва разследване за педофилия, бащата(Клайв Оуен Heart Eyes) буквално полудява... Общо взето фокусът е върху това как семейството преминава през кризата. На мен ми хареса, макар че темата е тежка ( а дори нямам деца още).

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Peacock(2010), в който се подвизава гореспоменатия от теб актьор и аз едва го изтраях  Mr. Green.
Ммм, за този още нямам смелост Mr. Green. Но пък Мърфи съм го гледала като травестит в "Закуска на Плутон" вече, и много ми хареса Heart Eyes.

# 38
  • Пловдив

Сюжетът е за едно американско семейство, чиято дъщеря (на 13г.) се запознава с едно момче в интернет, сприятеляват се, влюбват си и, когато се срещат, тя разбира, че той е всъщност на възрастта на баща ѝ... Преспиват заедно, разчува се и следват реакциите... момичето смята, че всичко е наред, защото той я обичал, ФБР започва разследване за педофилия, бащата(Клайв Оуен Heart Eyes) буквално полудява... Общо взето фокусът е върху това как семейството преминава през кризата. На мен ми хареса, макар че темата е тежка ( а дори нямам деца още).
А, педофил който си намира жертви в нета. Добре Simple Smile

# 39
  • Русе/София
от мен-запис

# 40
  • Пловдив
Последно гледах нещо по-старичко - Суини Тод
http://www.imdb.com/title/tt0408236/
Добре направен филм,страхотна игра на Джони,а и харесвам мюзикъли Simple Smile

# 41
# 42
Бързам да нахлуя в темата, защото отдавна не съм гледала филм, който мога да препоръчам с такава убеденост Party. Става дума за On The Edge, красива ирландска история от 2001. Тези дни си правя панорама с по-старички филми на много любимия ми Силиън Мърфи и най-накрая стигнах до дебютния му такъв. А какъв дебют само! Поне за мен това е най-силната роля, в която съм гледала този великолепен актьор, героят идеално пасва на странното му леко налудничаво излъчване. Относно самия филм- красив, красив и тъжен, и нежен, и закачлив, и любовен, и истински, режещо, брутално истински. По принцип не плача лесно на филми, но на този се обезводних. В допълнение- великолепен саундтрак, започващ с това и завършващ с това. Всяка песен е на точното място, всеки кадър е заря от красота (красиви актьори, красиви емоции, красива ирландска природа).

Останалите си ирландски предложения запазвам за по-нататък, че се изтощих от писане Mr. Green

Този филм има ли бг субтитри или да се мъча с английските?

# 43
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма, а английски титри може и да ти трябват, някои от актьорите говорят неописуем ирландски сленг.

# 44
Ок, благодаря за предложението. Тази вечер ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт