Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXII

• 55 308
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Проблемът на Кристен е, че не си затваря устата никъде... сякаш лови мухи, ми не ме кефи...

# 91
  • София
Има ли го някъде The Avengers със субтитри?

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Позволете да не се съглася с вас относно г-ца Стюарт. Аз явно съм й гледала повечето филми и навсякъде ми е една и съща: едни и същи мимики, жестове, поглед (на умряла риба)...
А, точно Peace. Как хубаво ми спести писането Laughing

# 93
Къде го има това Бел ами, че вампирчето още ми държи влага от Здрач? Да видим как се развива момчето...

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Е, Емма, тя прави каквото й каже режисьора Laughing

# 95
  • в морето до колене
In the Land of Women съм го гледала и ми хареса, както и в Speak - има потенциал, да видим още какво ще излезе с нея Mr. Green А и чакам и Снежанка Mr. Green

И аз като Geia от In the Land of Women реших, че момата има потенциал.
Ама оттогава нищо не съм гледала друго с нея (изключвам първия филм от сагата - за мен той беше извън кръга на интересите и го гледах изключително по молба на мои колежки, които искаха да сверят мнение; пък и то там кой ли играе въобще  Laughing).

Колкото до отворената уста - завчера видях снимки от MET бала... ми затворена си и беше устата  Mr. Green

# 96
  • Далече
На мен Кристен ми е много симпатична Simple Smile и Патисън и той, ако имат малко акъл и си избират правилните роли могат да оползотворят успешно цялата популярност от вампирската сага.
Между другото и двамата имат филми в конкурсната програма на фестивала в Кан тази година, които очаквам с интерес :
Кристен - On the Road - по романа на Керуак
Патисън - Cosmopolis

да видим дали ще оправдаят очакванията:)

# 97
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чувала бях, че се филмира, но не и подробности. Честно казано, актьорският състав не ми вдъхва никакви надежди Confused

# 98
Не съм гледала нищо ново напоследък. Имам записани толкова филми, а нещо нямам желание да гледам Rolling Eyes
Снощи попаднах на Where the Truth Lies по един от каналите. Изгледах го отново, интересни роли на К. Фърт и К. Бейкън Grinning - http://www.imdb.com/title/tt0373450/
Който не го е гледал, може да опита. Но не го препоръчвам горещо Wink

# 99
Айде с пресни впечатления от Бел Ами.....Доста време трябва да мине и доста филми да изиграе Робърт Патинсън, докато ми излезе от образа на Едуард Кълън....ама от него по-трудно ще се откажа, отколкото от Кристен Стюарт . Иначе филма....за мен е средна работа. Като се има предвид и изчетената книга преди това........Ума Търман и Кристина Ричи са ми вече с една идея по-симпатични, ако не друго....
 Е, голямо мнение изказах, няма що.

# 100
  • София
Айде с пресни впечатления от Бел Ами.....Доста време трябва да мине и доста филми да изиграе Робърт Патинсън, докато ми излезе от образа на Едуард Кълън....

За съжаление в Здрачните филми единственото качество нещо е образа на Едьо и прилежащия му Роб. Не мисля, че някога ще излезе от образа на Едьо за съжаление  Tired Това е все едно да очаквав ролята на Лео в Титаник да бъде забравена.

# 101
Проблемът на Кристен е, че не си затваря устата никъде... сякаш лови мухи, ми не ме кефи...
Laughing

# 102
  • Варна/Лондон
Айде с пресни впечатления от Бел Ами.....Доста време трябва да мине и доста филми да изиграе Робърт Патинсън, докато ми излезе от образа на Едуард Кълън....

За съжаление в Здрачните филми единственото качество нещо е образа на Едьо и прилежащия му Роб. Не мисля, че някога ще излезе от образа на Едьо за съжаление  Tired Това е все едно да очаквав ролята на Лео в Титаник да бъде забравена.
Аз съм на чисто с Патисън, 'щото съм гледала само първият Здрач, и все пак не мога да го възприема като актьор с потенциал за номинации.

Вчера се мъчих до средата с  A Dangerous Method и реших да не го доглеждам. Не харесвам филми, които трябва да гледам, само защото някой си играе добре, а в действителност филма е скучен. Поне за мен.

Шпионски свалки ми хареса. Peace

# 103
  • Далече
Чувала бях, че се филмира, но не и подробности. Честно казано, актьорският състав не ми вдъхва никакви надежди Confused

Айде сега, добре си е актьорския състав, не може във всеки филм да играе Jude Law Mr. Green.
То от много време май има идея за филма, но намериха пари чак като привлякоха К.Стюърт.

# 104
  • София

Аз съм на чисто с Патисън, 'щото съм гледала само първият Здрач, и все пак не мога да го възприема като актьор с потенциал за номинации.

мммм... те номинациите са разтегливо понятие...
Аз потенциал в него намерих в "Little Ashes" и в "Remember me"
има време да се развива. само на 25 е, дано.

Общи условия

Активация на акаунт