АВГУСТ наближава и коремът натежава

• 26 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
elvirka , и аз съм като теб. Ходя по ЗК при един доктор, освен това ходя и при друг на частно, при който живот и здраве ще раждам. Мисля, че е време да се уговориш с него, също така мисля, че ако не цялата бременност то от тука, нататък, трябва да те следи и той, за да знае как си, как върви бременността ти и има ли някакви особености. За упойката, не съм чувала някъде да я включват в цената, но аз не съм от София, така, че не съм критерии. В Пловдив, всичко си се плаща поотделно. Аз също ще коментирам тепърва с доктора, при който ще раждам епидурала. Знам, че не го толерират много, тъй като поради това, че не усещаш нищо не можеш да напъваш ефективно и често се стигало до секцио по тази причина. Дали е истина, не знам. На деня на отворените врати ни го казаха сестрите. Макар, че тази услуга се зплаща и може би трябва да агитират за това, те бяха категорично против. Аз все пак не мисля да си спестя тази екстра, след като толкова нашумя последните години.

За гладенето и аз ще гладя иначе.

А за обувките, понякога ми пречи, но това е, когато съм наядена.

Хах, познайте- пак изтекла сесия. Ааа, от сутринта ужас. Убих се да пиша днес.

# 91
Когато влизаш във форума, отдолу има едно квадратче да сложиш чавка на Запомни ме, тогава няма да изтича и ще те помни години наред или докато не натиснеш изход.

# 92
Когато влизаш във форума, отдолу има едно квадратче да сложиш чавка на Запомни ме, тогава няма да изтича и ще те помни години наред или докато не натиснеш изход.
Joy hahaha Mr. Green много, ама много ме развесели. Смях се с глас. Чак ми мина главоболието  Hug

# 93
  • София
Елвирка, скоро се бях сетила за теб, че изчезна!  Hug Много ме озадачи тази упойка дето щели да ти я сложат само при избор на екип... newsm78 Аз мисля, че е рано за уговорки с доктора, защото видях реакцията на моя доктор, той смята, че има време, но това може би е защото той е наясно, че при него ще раждам. Утре след обяд съм на дни на отворените врати в Шейново.  Simple Smile

ДбсWink

# 94
Ивка,продължавам да поддържам кръвното 140/80,ни наголу,ни нагоре  #Cussing out днес пак звънях на доки да му кажа и той каза че щом долната граница е нормална е добре,вече незнам какво да правя с това кръвно  newsm78

# 95
Я да ви питам нещо. Онзи ден, докато чистих котлоните и се изгорих, понеже единият беше още топъл. Сега пръста ми е набрал. Зачервен от страни и разбира се гной малко. Имах йодасепт маз в нас и реших да се намажа, но в предвид състоянието ми реших да прочета в нета. Категорично го отхвърлят за бременни и родилки, макар, да е кожно. Пише го не само по форуми, а и в листовката. Някой имал ли е подобен проблем и с какво според вас, мода да се намажа, така, че да е безвредно ?!?

bi_bi , моят док също знае, че ще раждам при него. Още в края на четвъртият месец го питах дали можем да говрим за ангажимент или е още рано, Той сподели, че не е рано и, че нямало лошо да бъдем подготвени. А имайки в предвид, че недай си Боже- разбира се, от тук нататък, влизайки в седмият месец (аз имам още малко време до седмият), за всяка от нас има риск от преждевременно раждане, мисля, че лошо няма да поговорите. Аз не съм му дала пари, напротив, той действа на принципа, парите се дават, след раждането. Просто, мисля, че е добре да се повдигне въпроса, за да има едно наум.   Simple Smile

# 96
Бейби, със жълтък се маже изгорено. Повечето лекове са все вредни, има само някакво хомеопатично:
http://zdrave.rozali.com/netradicionna-medicina/p10937.html
http://www.bioslunceluna.com/shop/kozmetika/meditzinska-kozmetik … ial-care-bio.html

# 97
gundie , ама то изгореното не ме притеснява, а това, че набира гной и разбира се от там боли. Жълтъка става ли за дърпане на гной ?!?

# 98
  • Варна
babyAty,
защо не питаш в някоя аптека? Сигурно има подходящи кремчета.

# 99
gundie , ама то изгореното не ме притеснява, а това, че набира гной и разбира се от там боли. Жълтъка става ли за дърпане на гной ?!?
Ами за гной мога да ти препоръчам живовляк на листа зелени, има го във всяка градинка, салвията също действа.

# 100
Здравейте, сладурки:)
Как сте днес?
Бюти, добре,че са те снимали, че сега върви доказвай Rolling Eyes
За леглата..ние имаме и от двата вида, като с едното пътувахме, а в другото спеше. Сега спи на спалня, та леглото се освободи точно навреме. Проблемът при нас с кошарката беше, че като я свалихме на долното ниво, Дара мн се плашеше, защото отиваше много ниско и не искаше да стои вътре.
Аз гладих дрешките на Дара към 3-4 месеца.
Калка, лек път и приятно изкарване..Обожавам я Гърция..мммм Heart Eyes И аз питах за baseinik в миналата тема, доста отдавна ми се губи, дано е добре Praynig
Целувки на всички:)

# 101
за епидуралната упойка - една моя приятелка е раждала в Шейново и на момента е казала че иска упойка от там са и казали че няма проблем и че единственото условие че упойката се бие между 3 и 5 см разкритие и струва 300лв
сега е бременна с второ и като разбра беше казала на мъжа си аз 9 месеца ще се мъча да го носа а ти имаш 9 месеца да събере 300лв за упойката Simple Smile
за гладенето - мразя тази дейност но в началото поне долните дрешки мисля да ги гладя за тази цел обаче първо трябва да си купя ютия(от скоро живеем отделно и още не съм се обзавела напълно)
И аз се се оплача днес бях до док да си взема болничния и ми опипа корема и каза че пак е твърд и да увелича магнезия на 3*2 за една седмица и да мина пак де ме види

# 102
  • Обетованата земя
Аз по принцип също мразя да гладя. А майка ми обожава!  Laughing Но никога няма да забравя с какво удоволствие изпрах и изгладих дрешките на Иво като бях в 9ти месец (7 перални  Crazy). И още миризмата на Персил Сенситив ми напомня на тогава. Иначе редувам Персил Сенс.(бебешки си е) и Сано Максима, за нас си ползвам Персил Колор. Знам, че знаете, но да кажа, бебешките дрешки не се смесват с тези на големите.  Naughty

# 103
Simple Smile   bouquet  Благодаря ви за съветите момичета. Аз за аптеката се сетих да питам, днес на връщане ще питам, че ме дразни така, само го обливам с ракия сутрин и вечер, но после мириша и какво ли си викат хората: "Тая не я е срам, не стига, че бременна, ами и вечено пияна" .

А колкото до билките, аз нямам от къде да ги намеря, защото не се сещам някъде на близо да има двор, пък и кой ги познава ?!? Виж, ако яйцето вършеше работа, беше идеално. Simple Smile

За епидурала, поне в Пловдив не е 300, а 100. Simple Smile

# 104
Zdraveite momicheta,parvo da se izvinq za latinizata,no imam neshto problem sas saita i ne mi dava da pisha na kiriliza Thinking Zapisah se v nachaloto i ot togava gleda da vi sledq,no ne sam pisala,zashtoto imax mnogo izpiti,malko problemi,no veche vsichko e nared i mislq da sam si redovna tuk..........ta ako pak me priemete Wink Grinning
Za gladeneto ; S malkata gladix okolo 3 meseza i sprqx - mnogo mi e dosadna tazi rabota i ne se prestaravam s tova. Bebefon s malkata ne vzexme,no sega shte vzemem,zashtoto e mnogo neudobno kato otidem nqkade i nne moje da se 4uva. Malkata mislq da e naucha sega da si spi na legloto,a 4astta,koqto e kato koshara ot neinoto leglo shte e pregodim za bebcho. Prenosimi koshari imame pri dvete babi i sa si dosta udobni,
Pojelavam na mamite s problemi da se opravqt barzichko.
Hubav den,tezi dni sam na konsultaziq i shte pisha za pola,ako bebcho nai-posle reshi da ne se krie;)

Общи условия

Активация на акаунт