Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 57 050
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
И аз май ще им пиша за неполучени поръчки от 4-ти и 5-ти, изтече срока за доставка и в пощата няма нищо. От следващи дати получих... На вас отговориха ли ви нещо вече?

Да чакам до 23-ти Peace

# 241
Значи да не се хабя сега да пиша... дано дойдат  Praynig

# 242
  • София-Лагера
Бимбита взе приятелка,отговарят си и не са мръднали. Peace

В клон 1612 има няколко пакета от Джавари.

# 243
Бижу, на Sergio Tacchini съм купувала веднъж детски ботуши. Никак не останах очарована от качеството им. Rolling Eyes Отговаряха си на номера.

И аз взех сребристи Ciao Trendy за моята девойка. Simple Smile

# 244
Бижу, на Sergio Tacchini съм купувала веднъж детски ботуши. Никак не останах очарована от качеството им. Rolling Eyes Отговаряха си на номера.
Благодаря! Hug Има един единствен отзив в Амазон за модела, който гледам в Джавари и той е положителен, но понеже са изкуствена кожа и това ме запря на бутона, така да се каже. Laughing

А някой познава ли тази марка. Интересуват ме мъжките обувки и дали стават за широк крак?

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 19:21 от Бижy

# 245
Благодаря! Hug Има един единствен отзив в Амазон за модела, който гледам в Джавари и той е положителен, но понеже са изкуствена кожа и това ме запря на бутона, така да се каже. Laughing
Аз им чудих толкова време и накрая ги поръчах.Ще видим като дойдат.

# 246
Aquawoman

Според мен по-добре да им напишеш - да вземат да се размърдат Mr. Green На мен също са ми отговорили да чакам до 23  Whistling Имам чувство, че нашите обувки са някъде забутани по английски пощи - нали имаха банк холидей, и чувалът ни така си и стои в някое ъгълче. поне джаварците да видят, че куп обувки от едни и същи дати не са дошли и да направят нещо по въпроса... не че имам голяма надежда да се размърдат, но все пак Mr. Green

# 247
  • Пловдив
Последната ми поръчка от 7 май пристигна на 13-ти. Поръчката ми от 4 май - 2 чифта чехли - една марка, различни номера и цветове - едните дойдоха в събота, а другите ги няма  Rolling Eyes И най-чаканата поръчка от 3-ти май я няма никаква. Нямам намерение още да пиша, а дано и не се наложи.

# 248
И аз, ако помрънкам дали ще дойдат и моите  Confused Чета от мен седмица как ви се бавят пратките, но все се успокоявах, че моята е пусната чак на 04.05...но даваха срок 14ти, ама цъъъ няма я.

# 249
Ох, дойдоха мъжките Ел Натуралиста. Ами, умалени са с около половин номер и не му стават на мъжа ми. Sad

# 250
  • София
И аз чакам поръчка от 4ти, но пък днес дойде тази от 8ми http://www.javari.co.uk/Padders%20Womens%20Amber%20Janes%20065/d … DPFDIG,B005SMI278
точно като на снимката са, 37 номер отговарят си. Мека подметка отвътре на стъпалото, много съм доволна, взех ги с кода за 25%.

# 251
  • Бургас
И аз имам поръчка от 4.05 която още не е дошла. Поръчах http://www.javari.co.uk/dp/B002JCSYDC?ie=UTF8&ie=UTF8, крайния срок беше до днес. Утре ще проверя в пощата и ако ги няма ще им пиша. Поръчка от 8.05 вече е при мен и ще я връщам.... Дано джапанките за мъжО пристигнат Praynig

# 252
И аз чакам поръчка от 4ти, но пък днес дойде тази от 8ми http://www.javari.co.uk/Padders%20Womens%20Amber%20Janes%20065/d … DPFDIG,B005SMI278
точно като на снимката са, 37 номер отговарят си. Мека подметка отвътре на стъпалото, много съм доволна, взех ги с кода за 25%.
Хм, тези да не са дъщерна марка на Тамарис? Или обратното? Изглеждат ми много подобни на тези  Thinking

# 253
Получих тези детски патъци, е направо съм възхитена. Такава изработка, толкова са меки, думи нямам. АКо имаше големи размери щях да поръчам и на мъжа ми, невероятни са, жалко, че поти не са останали номера.

Тези Лего Кикерс (в зеления вариант) също са уникални, но подозирам, че за есента ще са му малки. За сега няма да ги връщам, ако не му станат в сезона, чак тогава ще пътуват, нали може до 1 година да се върнат.

# 254
Оф днес си взех поръчката с 25% код. На мъжа ми Тимбърленда е ок, но моите Кампери - не. Левият 38 номер, десният пътък 39. Писах им да видим какво ще отговорят.
Сигурно ще съм досадна, но преди не съм е зачитала в темата как се връщат. Коя кутия, кой етикет, с каква пратка? Ей такива неща. Искрено се надявам да ми пратят нови и да не е налага да се занимавам с връщане.

Общи условия

Активация на акаунт