Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 864
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, аз покрай тези дъждове направо за зимни обувки взех да гледам, та по този случай, нещо за марката Viking знаете ли? Дали си отговарят точно, да се обзаведа посред лято?... Crazy
И за чантата на Cubanas, как не ви досрамя да я покажете - сега ме сърбят ръцете да си направя комплект със сабото....  Whistling От къде мога да й видя размерите моля?

# 631
  • Варна

И за чантата на Cubanas, как не ви досрамя да я покажете - сега ме сърбят ръцете да си направя комплект със сабото....  Whistling От къде мога да й видя размерите моля?

Според амазон : 13 x 4 x 2.5 cm ; 998 g , Сякаш някаква грешка има, да не би да са инчове?  Thinking
http://www.amazon.co.uk/Cubanas-Womens-Artemisa02-Fashionable-Sh … der/dp/B0051MPVNS

# 632
  • София
Според амазон : 13 x 4 x 2.5 cm ; 998 g , Сякаш някаква грешка има, да не би да са инчове?  Thinking
http://www.amazon.co.uk/Cubanas-Womens-Artemisa02-Fashionable-Sh … der/dp/B0051MPVNS
То и в инчове нещо странно изглежда: 33х10х6.3 см ... явно са го объркали съвсем. Освен да взема да им пиша, да питам? newsm78

# 633
Мерете, моля! Всяко инфо ще ми е от полза. Искам мъжко сабо за широк 43, заради което обикновено взимам 44. Peace
А и ако видите кожено сабо с гъвкава подметка, също давайте насам.
Не бъркам, точно за Josef Seibel питам. Както и срещали ли сте други марки обувки за широк крак (мъжки).

# 634
Бижy

Вече беше упоменат Jomos - те са за широк крак и са уголемени.

Аз да похваля джавари за пореден път - скъсала ми се чантата, купена през март. Писах им, мислех, че ще ми дадат имейла на производителя. След 20 минути получих отговор, че ми пращат нова и трябва да върна в срок от 30 дни моята  Heart Eyes

# 635
gatanegra, в сайта на Кларкс, този тип сандали са на по-прилични цени, а и изборът е по-голям.
Избора е  страхотен и имат  големи номера.Направо ми останаха  очите в няколко модела,ама ще трябва да имам около 400-500 GBR за харчене   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бижу,в този магазин ще има ли някакви сезонни намаления,следила ли си го  друг път? newsm78
fandango  за Josef Seibel  говори Бижу. Peace

# 636
  • Варна

fandango  за Josef Seibel  говори Бижу. Peace

Говори, ама пита и за други марки.  Peace

# 637
  • София
Някой взимал ли е от тези детски сандали? Отговарят ли на номера и дали са подходящи за слабо краче?

# 638

Аз го намерих...

KDOETE30

Сега го използвах  Wink
Дали кодът важи за всичко?

# 639
  • Бг
Не, само на лятната и то на определени неща. Прочети малко назад, има линк.

# 640
  • Бургас
Аз поръчах два чифта Рокси-та, искам да откажа единия (не съм платила още).
Чакам някой да се изкаже за номерацията.  Mr. Green
Дали 4.5 наистина е 38, дали 5 е наистина 39?  Thinking

Дами, ето какво ми е отговорил един продавач в И-бей за дължината на джапанки 4.5 и 5 от момичешката серия:
We only have size 5 left which measures from bottom to tip 25.5cm

Май аз ще взема 4.5 от ботичките.  Thinking

# 641
  • Sofia
Чакам някой да се изкаже за номерацията.  Mr. Green
Дали 4.5 наистина е 38, дали 5 е наистина 39?  Thinking

Дами, ето какво ми е отговорил един продавач в И-бей за дължината на джапанки 4.5 и 5 от момичешката серия:

Май аз ще взема 4.5 от ботичките.  Thinking

Аз защо виждам да има налични само 2.5  newsm78
Оф, разбрах, Мим, ще откажеш 5-цата  Peace

# 642
  • София

Аз го намерих...

KDOETE30

Сега го използвах  Wink
Пробвах го само - при мен важи като вместо О сложа нула (KDНУЛА...)

# 643

Отказа ли 5 тицата мила да чакам да се появи та да я взема Joy, ако наистина е 39 newsm78

# 644
  • Бургас

Отказа ли 5 тицата мила да чакам да се появи та да я взема Joy, ако наистина е 39 newsm78

А бе не съм още, умувам.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт