Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, помагайте, моля Ви.
Харесах си тези, досега нямам регистрация и не съм пазарувала онлайн.
Първо ме интересува, дали някой има тези сандали и дали си отговарят, аз по принцип нося 36 или 37 в зависимост от ширината на обувката. В наличност са 37. Дали ще ми станат?  ooooh!http://www.javari.fr/Clarks-Originals-Kestral-Sandales-femme/dp/ … p;nodes=344089031
Второ, къде е най - добре да се регистрирам, в английското, като че ли, езикът е по - разбираем, но поръчката от френското ми е малко трудна....някакви съвети????... Thinking

# 616
  • София-Лагера
Момичета, помагайте, моля Ви.
Харесах си тези, досега нямам регистрация и не съм пазарувала онлайн.
Първо ме интересува, дали някой има тези сандали и дали си отговарят, аз по принцип нося 36 или 37 в зависимост от ширината на обувката. В наличност са 37. Дали ще ми станат?  ooooh!http://www.javari.fr/Clarks-Originals-Kestral-Sandales-femme/dp/ … p;nodes=344089031
Второ, къде е най - добре да се регистрирам, в английското, като че ли, езикът е по - разбираем, но поръчката от френското ми е малко трудна....някакви съвети????... Thinking
Една регистрация важи за всички сайтове на Javari и Amazon,не е необходимо да се регистритате във всеки поотделно.
Kъдето ти е най-лесно на теб.
Във френско има код 30% в момента.

# 617
  • София
Като са с намаление обувките, кодът важи ли? Или е само едно от двете? А кодът, по назад в темата ли да го търся? Уж, следя темата от доста време и затова се запалих, а не го видях...А дали отговаря все пак на номерата? Извинявам се, за тъпите въпроси...  Wink

Намерих кода...извинявам се, само остана въпроса с номерацията... ooooh!

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 22:54 от gatanegra

# 618
  • Бургас

На тези изписва: 5 Child UK, 39 EU, 6 US

# 619
и на тези накрая им пише EUR 39, US 6, ако правиш поръчка... а сега де  newsm78 някакси няма логика с толкоз връзки да са бебешки..

# 620
  • Варна
Уж следя темата редовно, но намирам само кода за английското...ако може да помоля някой да каже кодчето за френското Hug
Благодаря!

# 621
  • София
Уж следя темата редовно, но намирам само кода за английското...ако може да помоля някой да каже кодчето за френското Hug
Благодаря!

Аз го намерих...

KDOETE30

Сега го използвах  Wink

# 622
gatanegra, в сайта на Кларкс, този тип сандали са на по-прилични цени, а и изборът е по-голям.

Ей, начи само тия стиснати шваби не пуснаха код и това си е! Laughing

Някой да знае нещо за марката Ushuaia Ush Lot?

# 623
  • София
gatanegra, в сайта на Кларкс, този тип сандали са на по-прилични цени, а и изборът е по-голям.

Благодаря ти, Бижу!

Тези са ми по - душа. От половин месец ги гледам...В сайта на Кларкс са 79 евро, сега ги взех за 33 евро, с намаление + код.  Wink Само да ми станат  ooooh!

# 624
Честити тогава и дано са по мярка. Peace Кларкс обикновено си отговарят на номера.

Във файла с инфото не намерих нещо писано за Josef Seibel, но доколкото помня са за широк крак и уголемени. Мъжът ми е с 44 номер, от въпросните Josef Seibel дали сабо 43 ще отговаря на 44? Някой който беше купил от онези светлите мокасини да каже, моля, за сверка как бяха номерата - уголемени с цял или само широки? И също - на немския сайт дали са им верни таблиците в този случай и да взема да си гледам там сантиметрите на ходилото ли... овъртолих се нещо! Thinking

# 625
Здравейте и от мен харесала съм си едни  дамски сандали, някой поръчвал ли е от въпросния сайт?

# 626
  • Варна
Честити тогава и дано са по мярка. Peace Кларкс обикновено си отговарят на номера.

Във файла с инфото не намерих нещо писано за Josef Seibel, но доколкото помня са за широк крак и уголемени. Мъжът ми е с 44 номер, от въпросните Josef Seibel дали сабо 43 ще отговаря на 44? Някой който беше купил от онези светлите мокасини да каже, моля, за сверка как бяха номерата - уголемени с цял или само широки? И също - на немския сайт дали са им верни таблиците в този случай и да взема да си гледам там сантиметрите на ходилото ли... овъртолих се нещо! Thinking

Точно обратното Бижу. Да не ги бъркаш с Jomos?
Прегледах набързо няколко мнения всички препоръчват да се взима един номер нагоре. Thinking

# 627
  • Бг
Бижу, аз бях вземала от светлите мокасини за мъжо. Носи 42, взех точно този номер. Добре са му на дъкжина, на ширина са му малко широчки. Той е с нормален крак, а обувките имат означение, че са за широк. След малко ще ти измеря стелката на 42 ако те устройва и ще пиша. Но за мен си отговарят съвсем точно.

# 628

Ние взехме от светлите обувки-първо 44 /ачи отговаряха поне на 45/,мъжа ми по принцип носи 44 -44,5-от тези 43 са му точни !!!!Мога да меря и стелката ако искаш!

# 629
Neli886 аз съм купувала от магазинът им ,сега разбирам, че имат и On- line продажби,  обувките са много хубави , не се колебай -поръчвай ! Ще чакаме да кажеш дали си доволна Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт