Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
 така, сега имам малко време и да се отчета
 Значи, получих тези обувки
 http://www.javari.co.uk/Ruby%20Shoo%20Womens%20Microfibre%200811 … IIEDQO,B004HD5WGS

на живо изглеждат още по-добре, абсолютно отговарят на номера си. Дължината на стелката е 25.2 на 6uk.

kkk_taralejka

Има кодове  Grinning но не за всичко, във френското за 30% KDOETE30 и в английското HOLSJAVA за 25% но само на определени модели Rolling Eyes

aniK , Бижy

Понеже сега чакам замяна и на чантата, видях, че и в немското джавари няма проследяващ номер  Confused То ест няма нито бутон за проследяване, нито тракинга. Мислех, че днес ще се появи, но нъцки  Whistling Може би сега има нещо ново , за което ние не знаем...

# 676
  • Бургас
Още ги няма чехалките за мъжо, няма и да дойдат днес им писах на Джаварци, връщат ми парите...., много съжалявам Sad исках си Крокса....

# 677
Кво стана с тия хора, бе... ooooh! пууу, що народ изгърмя (с желанието), добре че парите връщат. Rolling Eyes

# 678
  • Sofia
Освен мен и Бижу-то, има ли някой друг, който чака с DHL? Става въпрос за АНГЛИЙСКОТО javari  Peace С кого, какво и кога да очакваме, някой получил ли е  newsm78

# 679
  • зад парка
Да, днес получих чехлите, заявени на 4.5. , непристигнали и направена нова заявка на 23.5. Изпратени са по Роял мейл, дойдоха по куриер , но не знам кои бяха.

http://www.javari.co.uk/dp/B007HHCX1I?ie=UTF8&ie=UTF8

Умалени са с 1/2 номер, за тесен крак, иначе са са едни хубави джапанки срещу 28 лева . Май си заслужава  newsm78

# 680
  • Бг
От англичани съм получавала с куриер от "Ин тайм", но имайки предвид, че са дъщерен сайт на Амазон, а Амазон пращат и по DHL, значи твърде вероятно вашите пратки aniK и Бижy да ги доставят DHL-ци.
Момичета, защо не звъннете до DHL и да попитате, те по референция би трябвало да имат информация. На мен поне по референтен номер на изпращача са ми давали инфо.

# 681
Последната дата за пратката с DHL, която е повторение на неполучените Кроксове, ми е 5.06, да не бързам аз още. Но референтния номер е странен - няма букви. Другите номера от немското са букви и цифри, а тук само цифри. Инфо не излиза нито в DHL.uk, нито в нашето. Rolling Eyes
Сега мъж ми иска маратонки, те са от английското и честно, не смея да ги купувам от там, щото не знам ще дойдат ли, няма ли... Tired

# 682
Р-р 3,5 на 36 ли отговаря за този модел специалноhttp://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys-Junior-Youth/s/ref= … 99%26pageCode%3Dd ? newsm78

Дали си отговарят на р-ра тези http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys-Junior-Youth/s/ref= … 28%26pageCode%3Dd  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:32 от 77

# 683
Бижу, в немското ДХЛ излизат всички номера.
Аз имам пратка от Англия, която пътува с ДХЛ.

# 684
  • Варна

Според мен са 20 номер - бебешки.

Трендитата си отговарят.

# 685

Ако пробваш да минеш към плащане,ги дава ЕУ36

# 686
Бижу, в немското ДХЛ излизат всички номера.
Аз имам пратка от Англия, която пътува с ДХЛ.
А, Алексче, вярно бе! Hug Е, в прословутия Feucht е последно. Значи е в България  Mr. Green и ще втасам докато я доставят!
Ей, дебна нещо в еВау, ще го изпуща докато пиша!

ПП. Спечелих го! Joy

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:41 от Бижy

# 687
Съвсем се объркахме с номерациите  Rolling Eyes
Ама така е като се опитваме да хитруваме- да си купуваме обущета за нас от детския сектор  Embarassed
Чудя се все още дали да рискувам  newsm78 newsm78

Моля,посъветвайте ме от къде да намеря хубави момчешки сандали 35 номер Praynig

Бижу покажи го де  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:44 от 77

# 688
  • София
При французите KDOETE30 ми намалява с 10% всички обувки, които не са в секцията с 30%.

# 689
  • Софето
При французите KDOETE30 ми намалява с 10% всички обувки, които не са в секцията с 30%.
Кога изтича този код?

Общи условия

Активация на акаунт