Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 844
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
При французите KDOETE30 ми намалява с 10% всички обувки, които не са в секцията с 30%.
Кога изтича този код?

На 28 юни.

# 691
  • Пловдив
Освен мен и Бижу-то, има ли някой друг, който чака с DHL? Става въпрос за АНГЛИЙСКОТО javari  Peace С кого, какво и кога да очакваме, някой получил ли е  newsm78
Peace Аз си получих пратките днес - 4 бр - 3 от английското, като последната ми е изпратена стандартно, с Роял мейл на 25 май (повторно изпратените ми К. Клайн) и 1 от френското - от 24 май. Много бързи този път  Mr. Green

# 692
и аз днес получих 3 кутийки от английското , поръчани на 24.05

# 693
  • Пловдив
Някой получили тези летни ботушки?
Днес си ги взех от пощата, но ги обувам многооо трудно. По принцип съм 38 номер и този номер си поръчах, като размер на стелката не мога да кажа че ни си отговарят, но явно са за по-тесен крак.
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … 32%26pageCode%3Dd

# 694
Бижу покажи го де  Laughing Laughing
Кое? Спечеленото? То е другата ми лудост - парфюм Blush Blush

Ходихме в The Mall и единствено до магазина на New Balance успях да завлека мъж ми. Пробва точно моделът маратонки, които иска. Цената им тук е точно двойна, от тази в Джавари! До Humanic не успях да го замъкна, нямало да се качва нагоре, щото щял да слиза надолу!... ooooh! Няма да му купя сабо! Crossing Arms

ПП. Поръчах маратонките, дано и днешната дата не е каръшка, и в петък да са тук! Пу-пу!

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 22:33 от Бижy

# 695
  • Варна
Поръчах си тези маратонки К. Клайн. Кога им действа, цената ми хареса, ще ги видим. Някой има ли впечатления?

# 696
Здравейте,някой поръчвал ли си е от тази марка?Дали си отговаря номерацията?

http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Sandals/s/ref=topnav_sd_san … 75%26pageCode%3Dd

# 697
  • Пловдив
Поръчах си тези маратонки К. Клайн. Кога им действа, цената ми хареса, ще ги видим. Някой има ли впечатления?
Днес получих тези, но имаме и тези, които си поръчала. Отговарят си точно.

# 698
  • София-Лагера
Не са ли уголемени?
Бях поръчала на мъжът ми и щерката и определено са с един номер нагоре.
Взех 37 и сега аз ,ще ги нося.
Мъжките и те ,но ще се носят. Thinking

# 699
Здравейте,някой поръчвал ли си е от тази марка?Дали си отговаря номерацията?
На Gas получих тези мъжки http://www.javari.co.uk/dp/B005Y72L6U?ie=UTF8&ie=UTF8. Никакви забележки към качеството, мекички, много лекички и си отговарят на номера. За дамски незнам, дано няко е поръчвал марката, че да каже. Вероятно и дамските си отговарят

# 700
Поръчах ги,като ги получа ще кажа дали си отговарят

# 701
  • София
Не са ли уголемени?
И според мен са уголемени,имам тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030BEFYI?ie=UTF8&ie=UTF8 -номер 42 отговаря на 43,явно си зависи от модела едни отговарят други не  ooooh!
И аз да помрънкам вчера ми беше последният срок за получаване на обувките от английско и ги няма.Днес пак ще се разходя до пощата,дано да се появят,че бяха последният чифт.

aniK,получавала съм няколко пъти пратки от английският сайт пратени с DHL идват с куриер,като тези от немско само,че се бавят повече(поне моите дойдоха за 2 седмици).

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 10:59 от Dzuls

# 702
  • Пловдив
Не са ли уголемени?
Ако трябва - да меря? Те са на малката ми дъщеря с големите крака  Mr. Green ЕУ 40 - и казва, че са й точни. Когато някоя марка е уголемена, тя не пропуска да се напъха и в 39, макар и с цената на "изкормване" на стелката. Та дано не давам подвеждаща информация  Embarassed
ПП. Измерих ги - точно 25,5 см са.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 11:24 от Rusalka:)

# 703
Всички ли си получиха поръчките от 5-и май от английското?  Thinking

Знаех си, че тук ще открия сестри по съдба:) И аз чакам пратка от 05.05., ама май няма въобще да я получа. Интересното е, че на тази дата направих поръчка с три чифта сандалети за децата, която я разделиха на два пакета. Единия пакет с единия чифт сандалки го получих още на 10.05, а другия с останалите два чифта - нъц. Така, че все пак има някой, който е получил пратка от 05.05. Wink
Страшно ме е яд, защото бях поръчала страхотни сандалки на Кампер и за двамата, а сега номерата са изчерпани и не могат да ми ги пратят отново.
За тези от вас, които се интересуват от детски Камапери мога да споделя, че си отговарят на номерацията. Получих ето тези и са страхотни - невероятно меки и комфортни:
http://www.javari.co.uk/dp/B005MWESHC?ie=UTF8&ie=UTF8

# 704
  • Sofia

За тези от вас, които се интересуват от детски Камапери мога да споделя, че си отговарят на номерацията. Получих ето тези и са страхотни - невероятно меки и комфортни:
http://www.javari.co.uk/dp/B005MWESHC?ie=UTF8&ie=UTF8

Моля те, сподели номера и точната дължина на стелката, че от 2 месеца се чудя за детето и не мога да преценя кой номер да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт