Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Всички ли си получиха поръчките от 5-и май от английското?  Thinking

Toni_baraboni, твоята откога е?

# 661
Момичета,за първи път, вчера поръчах два чифта детски ботуши от немския сайт. Днес получих потвърждение, като единия чифт ще го пратят тези дни с очаквано получаване началото на юни. Но за другия чифт ми пишат, че ще е наличен в средата на юли и да очаквам доставка началото на август.
Не е ли много това време? Сега цялата сума ли ще изтеглят (или ще си дръпнат само за този чифт, който е наличен и ми го пращат)  и да очаквам ли наистина пратка август месец? Не че ги бързам ботушките, но се притеснявам, че няма да стигнат до мен!

# 662
Бижу, познато ми е това със завличането и подкупите. В къщи аз купувам дрехи, обувки, сменям после по 100 пъти, по магазините не се ходи, може до 1 магазин евентуално когато съвсем остане без дрехи.
Същата история... и за мъж и за синове! Всички познати ме питат "Ама как така им купуваш ти дрехи и обувки без тях, а дали ще им харесат?!". Ами така Laughing За вкус и модели проблеми няма, абсолютно са ми известни, но мерките все не уцелвам... Все едно не си познавам децата и мъжа! ooooh! Joy

Нещо няма проследяване на тая пратка в английското DHL, нито пък през бутона в акаунта в Джавари! Thinking Стои си на едно положение...

Всички ли си получиха поръчките от 5-и май от английското?  Thinking
Точно от тогава никой не получи! Crossing Arms

# 663
  • Варна
Пристигнали са ми тези детски кроксове http://www.javari.co.uk/dp/B004020NMO?ie=UTF8&pf_rd_r=09B4C9 … p;pf_rd_s=right-1 от английско. Поръчката е направена на 12.05 с превозвач  Бритс. На вън такъв дъжд вали, че едва ли ще отида днес да ги взема

# 664
Днес взех едната част от поръчката от 18.05.

# 665
  • Sofia

Нещо няма проследяване на тая пратка в английското DHL, нито пък през бутона в акаунта в Джавари! Thinking Стои си на едно положение...
...

Точно затова влизам в темата - да те питам дали имаш движение. При мен - йок  Confused Да не казвам, че чакам 63-лирови Calvin Klein платформи, които реших да си подаря за РД  Cry Бяха последен чифт моят номер  Cry Толкова скъпо НЕЩО, дори не обувка скръндзавата ми душа не е купувала онлайн  Crazy

На моите всичко им купувам аз - особено на мъжО, обувки, дънки, блузи уцелвам много по-добре от него. Той като разгъне някои дънки вика - ау, тия са огромни... да, ама не - тамън са му  Mr. Green Свикнала съм и на изкелефинчените му разбирания за удобно, едва-едва пробутвам нещо по-модерничко  Mr. Green

# 666
Ей сега едва навих мъж ми да му купя едни маратонки New Вalance Laughing обаче тоя път му съобщих лекинко, че е добре да ги премери, щото нещо не е в ред с мерките на марката и имат магазин в The Mall(ей го къде е!) и той се нави, щото щял да си купи от Карфур сладички неща Laughing Тъкмо ще мерим и Josef Siebel! Peace
Подкупа със сладкото проработи! Twisted Evil

А, БП ми отговориха, че Royal mail сменили доставчика за България и нещата не пристигали с БП, соето не знам какво значи, като другите неща си пристигат баш с тях...

# 667
  • Sofia
Една от служителките в нашата поща пазарува от ибей и издирваше своя пратка, та и я донесли Интерлогистика  Rolling Eyes

# 668
  • Сф
Днес получих тези

http://www.javari.de/dp/B004T80XII  - 42р-р

Много красиви, лесно ги обух. Проблемът е, че са уголемени и ми хлопат Sad Отиват в размените  Rolling Eyes

# 669
  • София
Днес взех едната част от поръчката от 18.05.
и аз така 3 от 7.  Mr. Green доволна съм ( на едните сандали са им объркали цвета, от бяло с лилаво, на бяло с бежово, ама така или иначе лилЯви вече няма)

# 670
  • Варна
Ей, измрънках и ей я на бележката в пощенската кутия. Ще мрънкам, на късмет ми е Simple Smile

Oт 4/5 май никой нищо не получи, да Simple Smile

# 671
 Момичета, взех си от пощата обувките - замяна на  изгубените. Най-после съм доволна, обаче толкова дълго ги чаках, че дори не мога да им се порадвам както трябва  Joy Повторна поръчка в сряда, изпратени в четвъртък.

За тази прословута дата - 5.05 - видях в отзивите в амазон, че и там нищо не е пристигнало. то ест не само в България не сме получили пратките си  Crazy За съжаление не знам от какво точно място, но явно и джавари изпращат от там

# 672
Една от служителките в нашата поща пазарува от ибей и издирваше своя пратка, та и я донесли Интерлогистика  Rolling Eyes
Ама това си е куриерска фирма! Като DHL. Ако са пратени с куриерска фирма, би следвало да е упоменато в ордера. Обърках се вече.... Ама пък 20(или повече) пратки за България просто да потънат... и това не е нормално!

# 673
  • Sofia
Ама това си е куриерска фирма! Като DHL. Ако са пратени с куриерска фирма, би следвало да е упоменато в ордера. Обърках се вече.... Ама пък 20(или повече) пратки за България просто да потънат... и това не е нормално!

Да, знам, но е нямало проследяване, тя си чакала БГ Пощи. Както и да е, да видим какво ще стане с тези DHL Standard пратки  Confused
fandango, много бързо са дошли  ooooh! Peace

# 674
Здравейте, отдавна не съм влизала, та да попитам кодче за някъде има ли ?

Общи условия

Активация на акаунт