Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Тези са на половин цена,а дори ги хваща кода  Mr. Green само 39:
http://www.javari.fr/dp/B003XU64ZO
Аз си пуснах  Heart Eyes
от любопитство да попитам  Embarassed на какви пари бяха?

25 евро,с кода излязоха 34 лв  Mr. Green

# 571
  • Sofia
Бижу, БЛАГОДАРЯ  Hug Нямам аз такъв ред изобщо, само в писмото, че поръчката е изпратена, пише, че е с DHL. Ще изчакам да видя дали ще се появи  Peace Ти ще получиш по-рано от мен - сподели моля те  Hug

ВечеПетя, при положение, че са умалени и си между 2 номера, естествено, че по-големия  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 08:12 от aniK

# 572
Тези сандалки дали са хубави и дали отговарят?

Някой по-напред в темата ги бе получил. По спомен мнението май беше, че си отговарят.

# 573
Бижу, БЛАГОДАРЯ  Hug Нямам аз такъв ред изобщо, само в писмото, че поръчката е изпратена, пише, че е с DHL. Ще изчакам да видя дали ще се появи  Peace Ти ще получиш по-рано от мен - сподели моля те  Hug
Ще ти се появи реда като се раздвижи поръчката. Simple Smile  Ще разкажа, само да дойдат този път! Peace

# 574
Поръчах тези Рокси за малката, изкушена от цената. Но пък кожена обувка за 6 паунда си е повече от добре... Simple Smile 

# 575
 А на мен са ми изпратили пак с обикновена поща  Rolling Eyes Така че пак ще се чудя къде и какво е, и дали ще дойдат обувките и този път  Mr. Green Другата ми пратка от Амазон и тя не е дошла, така че Роял мейл са в вихъра си.
  Бижy, aniK - завиждам ви  Flutter

# 576
Поръчах тези Рокси за малката, изкушена от цената. Но пък кожена обувка за 6 паунда си е повече от добре... Simple Smile 
Аааа супер са, Алекс!
И аз искам, ама нЕма  Confused

# 577
Алекс1 кой номер поръча ? Чудя се дали uk 13  дали ще добре за краче 17 -18 см   bouquet

# 578
УК 13 носим с краче 19.6 см, това си е БГ 32. Поръчах за есента УК1, което е 33. Но на моята девойка крачето е много слабо и тънко.

# 579
  • Варна
Да споделя и аз едни готини сандалки, с кода стават 9 паунда. Естествена кожа  горе.

# 580
# 581
  • Варна
Тези са toddler - сигурна ли си, че не са бебешки?

# 582
Изобщо незнам какви са Embarassed Само виждам, че са на сметка...може и бебешки да са

# 583

Да,и аз това гледам.Не са големи според мен.

# 584
А Рокситата дали са джуниър, както е в името на артикула, или тодлър , както е в номерацията?

Общи условия

Активация на акаунт