Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 875
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Beyond the Frontiers
Абе и аз метнах едни, че отдавна ги заглеждам - за бебето по принцип, а на практика ще видим. Ама този срок на доставка 7-ми юли ме разби  ooooh!

# 601
Абе много е удобно - вярно, характерното за дървените подметки неогъване може да се стори твърдо на някой, но то си има извивка отдолу, а така добре е гумирано, че никой не чува да си със сабо. Високо е, но платформата "обира" височината.

Явно има голяма разлика между двата модела. Радвам се, че ти си случила на сабо! Hug 
Аз изтеглих късата клечка купувайки другото Mr. Green. Предпочетох го само заради по-ниския ток.
С моето тракам като подкован кон, чуват ме и умрелите. Crazy

# 602
  • Sofia
айви, точно това сабо си отговаря, не си взимай по-голям размер. То е само един чифт само 7-ца, затова и толкова намалено. Имам едни сандали Кубанас, които са 1 размер по-големи от този, който нося и са ми абсолютно точни, но само те са така. Купувах боти зимата с надеждата да са умалени, но уви, трябваше да се разделя с тях. Като цяло си отговаря марката Sad

Дивиана  Hug Аз изобщо не бях фен на сабото, но едни боти с дървена подметка D Co Copenhagen от немското Джавари и сега това сабо, ме накараха да си променя мнението.

# 603
  • близо до морето
Момичета изкупихте Рокситата!  Crazy И на мен ми харесаха, ама чак сега прочетох откритието ви.  Tired

# 604
  • Бургас
Аз поръчах два чифта Рокси-та, искам да откажа единия (не съм платила още).
Чакам някой да се изкаже за номерацията.  Mr. Green
Дали 4.5 наистина е 38, дали 5 е наистина 39?  Thinking

# 605
Момичета Ravel отговаряха ли си на номера newsm78. Харесала съм тези сандалки

# 606
  • близо до морето
Мимита ако ще отказваш едните пиши да ги хвана.  Praynig
Аз имам едни Роксита от Ларедута тип платненка поръчах 37, но са ми тесни . Незнам за тези, някой друг да се изкаже за марката.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 21:26 от Sheli

# 607
  • Варна
Поръчах си снощи тези сандалки http://www.javari.co.uk/dp/B006ZH2PCI?ie=UTF8&ie=UTF8 . Имам едни подобни на тази марка и са ми удобни.

# 608
  • София
Момичета Ravel отговаряха ли си на номера newsm78. Харесала съм тези сандалки
Точно тези не знам, но имам други на марката и отговарят  Peace

# 609
Поръчах си снощи тези сандалки http://www.javari.co.uk/dp/B006ZH2PCI?ie=UTF8&ie=UTF8 . Имам едни подобни на тази марка и са ми удобни.
За нормален или за широк крак са  newsm78

# 610
# 611
Аз поръчах два чифта Рокси-та, искам да откажа единия (не съм платила още).
Чакам някой да се изкаже за номерацията.  Mr. Green
Дали 4.5 наистина е 38, дали 5 е наистина 39?  Thinking
Ъх, и аз поръчах два чифта от Рокситата - 2.5 и 5. На дъщеря ми и да са и големи, все ще и порасне крачето, пък моите, ако отговарят на 39-ти, ще пробвам да ги "смаля" с допълнителна стелка. Като не стане ще ги продам.

Ани Hug, аз съм фен на сабото от малка, но никога не съм носила. Въздишах по едно на майка ми, когато бях 10-тина годишна и все си обещавах някога да си купя.
Трябваше да послушам мъжа ми да си взема и косматките. smile3537

# 612
Докато разглеждах, попаднах на това сабо. Абсолютно същото, черно, си купих от Сандански преди 2 седмици за 19лева - ест, кожа, подметка от топола. правят ги в града за износ. ако някой се интересува, ще обясня къде е магазина  Hug а цената в джаварито е просто...  ooooh!

# 613
А тези бебешка или младежка номерация са.

# 614
май са бебешки

Общи условия

Активация на акаунт