Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 24

• 56 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Кода в английското изтече ли?

# 646
  • Бг
Не, валиден е до 23,59 ч. на 28-ми.

# 647
Бижу - защо не го "разходиш" благоверния до магазините на Ромика да пробва Josef Seibel  на място - единия е на Княз Борис - малко преди Св. Никола, другия на Владислав, до офиса на Мтел. Според мен марката си отговаря или са една идея по-дълги, но има модели както за широки, така и за нормални крака.

# 648
Виждала съм Йозеф и в моловете, в магазини Хуманик  Peace - в Сердика и на Цариградско, но не знам доколко са добре заредени   Peace

# 649
  • София
Има магазин и на Графа... Wink

Момичета, един въпрос, дали от френското пристигат бързо пратките? Вчера (след поръчката) ми пишеше между 12 - 15 юни. Дали ще ги получа преди 15ти? След 15ти няма да ме има и се притеснявам... А пощите или куриерите връщат ли ги ако не ме намерят и в каквъв срок?   newsm78

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 19:59 от gatanegra

# 650
  • Варна
Josef Seibel  си тоговарят напълно. Не ти стягат крака, свободни са. Имам боти, мъжа ми обувки , много сме доволни  Peace
забравих да кажа, че ботите ми са кожа съвсем обикновени на вид. Като бяхме на планина грам не пропуснаха, нито се пързаляха  Peace

# 651
  • Варна
Здравейте момичета!
Според вас къде бъркам ,че не ми се хваща кода за тези обувки?

http://www.javari.co.uk/Ben-Sherman-Mens-Qaat-1702025/dp/B0060J6 … ;asins=B0060J6ZRW

# 652
  • Варна
Здравейте момичета!

http://www.javari.co.uk/Ben-Sherman-Mens-Qaat-1702025/dp/B0060J6 … ;asins=B0060J6ZRW

Кода не се хваща на всички обувки.

# 653
gatanegra

По принцип пристигат по-бързо, обаче никой не може да ти каже дали ще се забавят, както се случва понякога  Thinking Последен път от Франция колетът пристигна за 6 дни.

kinoa

Кодът хваща само определени неща, тези обувки не попадат в лятната колекция. Тези, които попадат -  там стои Special Offer available

http://www.javari.co.uk/s/ref=amb_link_161828807_1?ie=UTF8&p … &pf_rd_i=sale

# 654
  • Варна
Здравейте момичета!

Кода не се хваща на всички обувки.

Жалко ,че не се хваща.
Много ти благодаря за бързия отговор! Hug

# 655
  • София
fandango   bouquet

А дали, ако ме няма 2 седмици ще ги върнат? Или изчакват??
Дано пристигнат по - рано  Praynig

# 656
fandango   bouquet

А дали, ако ме няма 2 седмици ще ги върнат? Или изчакват??
Дано пристигнат по - рано  Praynig

Обади се в пощата, че очакваш пратка, но няма да те има известно време. По принцип май ги връщат след 20-тина дни.
На мен за  около седмица ми дойде поръчка от френско.

# 657
Някой има ли наблюдения върху спортни обувки Hummel? Мъжът ми им се чуди от известно време...  newsm78

# 658
Бижу,в този магазин ще има ли някакви сезонни намаления,следила ли си го  друг път? newsm78
Има. Ако се регистрираш, пращат меил с намаленията. Не са обаче кой знае колко големи намаления за жалост...

Мхм, питам за всички марки мъжки обувки, които са за широки крака(основно) после ще съгласувам, кое си отговаря на дължина и кое е уголемено/умалено. Търся кожено мъжко сабо.

Бижу - защо не го "разходиш" благоверния до магазините на Ромика да пробва Josef Seibel  на място - единия е на Княз Борис - малко преди Св. Никола, другия на Владислав, до офиса на Мтел. Според мен марката си отговаря или са една идея по-дълги, но има модели както за широки, така и за нормални крака.
стига да го заловя, ще го разходя! Laughing И солиден подкуп трябва да измисля, за да го завлека до там... Thinking
Благодаря за инфото! Hug

# 659
  • Варна
Бижу, познато ми е това със завличането и подкупите. В къщи аз купувам дрехи, обувки, сменям после по 100 пъти, по магазините не се ходи, може до 1 магазин евентуално когато съвсем остане без дрехи.

Аз пак не си получавам обувките, днес им е срока. Какво им стана, не знам. Вече само до англ. адрес ще поръчвам, баси  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт