Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Berlin
Да и аз като се замислих, стигнах до тоя извод. Доооооста по-стар. Simple Smile

# 586
  • Варна
Да ама нали Хук е от Невърленд - не остарява.

# 587
  • София
e, да, ама това не му пречи да е поживял доста години...т.е. стар е, не на външност, но...

# 588
  • Berlin
Но достатъчно помъдрял. Simple Smile То и Нийл е така.

# 589
Да ви питам, че нещо ми се губи момента (не знам дали въобще са обяснявали) - как Хенри е попаднал в Сторибрук?  Thinking
Нали Ема го е родила "някъде си". Кой от Сторибрук е отишъл да го вземе и даде на Реджина? Нали всички са омагьосани и не можеха да излизат от града(а сега пък си губят паметта)?

Друго, което ми направи впечатление е, че нали градът беше "спрял" и никога никой външен не беше влизал в него. Като се появи Ема всичко се задвижи. Сега изведнъж този новия и той бил идвал в града.  Laughing

п.с. сядам да гледам последния епизод, все не ми оставаше време!  Popcorn

# 590
  • София
По спомени Румпи го беше уредил...с някаква агенция ли какво беше...

А този новият, мисля, че по-точно градът се появи "върху главата му" един вид, не че той е влизал специално в него. Т.е. те хората бяха в неподходящото време и място на лагер, точно където и когато  Сторибрук цъфна в нашия свят.

# 591
По спомени Румпи го беше уредил...с някаква агенция ли какво беше...

Aхаа хич не го помня този момент.  Peace

# 592
  • София
Но и той допълнително е влязал в града..т.е. принципно май не е било точно невъзможно Laughing

# 593
Все добри въпроси Айси!  Twisted Evil
От една страна шерифите, които доведе момчето не виждаха нищо и твърдяха, че няма такъв град, а от друга страна осиновяването е било напълно легално.

Да видим сценаристите какво ще дообяснят в последните 4 серии от сезона.

Да разнообразя с една блондинка

# 594
  • София
Имаше в някакво интервю въпрос дали ще видим как Реджина е осиновила Хенри и отговориха - вероятно, но не и в този сезон... Wink та надали ще разберем подробно...
Може пък Оугъст да е помогнал нещо...

# 595
  • Berlin
И аз останах с впечатлението, че просто Сторибрук дойде при момчето и баща му. Просто те бяха на неподходящото място. Нали лилавата мъгла ги връхлетя и после видяха града? После момчето излезе от Сторибрук и повече не можеше да се върне, защото не се вижда след табелата. А после сигурно периодично е минавал по пътя и предполагам, че така е влязъл после, с проби.
А за Хенри наистина не виждам логика. Румпел го е уредил за Реджина, но как е влязъл май не е ясно.

# 596
  • София
Той реално не е имал според мен проблем с влизането, ама е бил бебе, кой го е внесъл..т.е. в него си тече и тяхната кръв, както Ема нямаше проблем да влезе в града.
Пинокио е единственият, който се сещам да може да си влиза и излиза също от града безпроблемно, та може той да е замесен в осиновяването. Още повече, че знаеше за Ема и детето - нали?

# 597
Енджи звучи много логично теорията ти за Пинокио  Peace

Спин Оф сериала за Огледалния свят, ще бъде ситуиран преди магията на Реджина да изпрати всички в Сторибрук, което значи че освен Шапкаря, вероятно там ще бъде и Кора  Hug

Heart Eyes

# 598
  • Berlin
Кой сериал? Simple Smile

# 599
  • в сърцето на един мъж...
А днес няма ли серия?

Общи условия

Активация на акаунт