Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • На високо
И на мен много ми хареса епизода. Никога не му е било лесно на Румпелщилцхен - нито в неговия свят, нито в нашия. Харесвам го и направо вече ми е мъчно за него - няма близък човек в живота му с който да е имал нормални, неусложнени, необъркани отношения.
Интересно, че онзи катастрофиралият натрапник се казва Грег Мендел, като онзи Мендел "бащата на генетиката", дето кръстосвал грах и изследвал наследствеността при бобовите растения. Дали пък няма да се набърка нещо в отглеждането на вълшебните бобчета  Thinking

# 451
# 452
Интересно, че онзи катастрофиралият натрапник се казва Грег Мендел, като онзи Мендел "бащата на генетиката", дето кръстосвал грах и изследвал наследствеността при бобовите растения. Дали пък няма да се набърка нещо в отглеждането на вълшебните бобчета  Thinking
Ако кръстоса вълшебни бобчета с дрозофили те тогава ще го призная сериала.  Laughing

# 453
Прочетох това /по повод следващата серия/във фейсбук групата:
Скрит текст:
Докато опитва да разкрие плана на Реджина и Кора да намерят и вземат камата на Румпелщилцхен, Мери Маргарет, заедно с Дейвид и игуменката, си поставя целта да намери камата първа. Докато господин Голд продължава да опитва да се събере със сина си, Бей, Хук прави план как да се измъкне от крокодил. В същото време в приказната земя, Синята фея предлага на Снежанка необикновена магия, която ще й помогне да спаси умиращата й майка - кралица Ева.
Коя ли ще е кралица Ева? newsm78

# 454
  • при палмите и алигаторите,FL

Според това е Rena Sofer   Peace

# 455
Твърде малко Кук! Иначе страхотен епизод. Много неща се изясниха. Не вярвам Голд да нарани внука си. Сигурно ясновидката пак е изопачила бъдещето, ама той не се научи да не и вярва на 100%. Бяхме сигурни, че бащата на Хенри ще е синът на Румпи. Исках Кук с  белезници за леглото ми, ако не то за на Ема, но искам и нещо с Бей.

# 456
# 457
  • КиТ
Аз пък не го харесвам Хук. До този момент май само Ловецът ми е харесал, а и той не в степен да припадам. Чарминг по така ми лови окото, но пък е рус.

И аз съм с теб Злате,Хук съм го гледала преди тази му роля и по ми ловеше окото,ама с тоя черен молив и играта му на злодей ме загуби,друго си е Чарминг Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 458
Младата Кора с Реджина като бебе
http://instagram.com/p/WH5HEdMIsY/

Скрит текст:
Няма да им простя, ако вземат да го врътнат, че е дъщеря на Румпи

# 459
  • София
Начи ще е леля на Хенри hahaha

# 460
  • На изток от Ада
ама тя се пада от Снежанка и прабаба и осиновителка 

# 461
  • София
Ъ?

# 462
  • На изток от Ада
Ъ?
ми нали крала като се жени за Реджина , тя и става майка на Снежанка и така се пада прабаба на Хенри . В последния епизод Снежанка и принца го казаха

# 463
Бахти циганията  Mr. Green

# 464

Общи условия

Активация на акаунт