Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Аз май съм с 1-2 епизода назад, като чета ... ама нищо. Simple Smile
Искам само да питам едно нещо, ей така по-общо. Дали ще излезе, че цяяяялата история произлиза от това, че Румпел видя предсказанието на онова момиче и общо взето той води всичко към това да види отново сина си. newsm78

# 511
Разбира се  Peace  Това е нещото , което движи Румпел през цялото време .

# 512
Аз от доста време не съм писал в темата (не че преди съм бил много активен Laughing). Но след новия епизод реших да се включа...
Реджина страшно ме кефи... Страхотна е! Кефя се на развитието й... А и актрисата си играе ролята много добре.
Но на Снежанка й е време да направи нещо с външния си вид в Сторибрук- актрисата е много сладка, но нали уж героинята трябва да е най-красива на земята...  Thinking Или в тази версия може би не са споменавали това?  newsm78

# 513
Не е споменавано  Peace

Тук враждата е доста по-сериозна , по-дълбока . То оставаше и за една хубост да си скубят косите  Laughing Laughing

# 514
Гледам нашите фенова са от най-активните  Peace
Дори Лана им отговаря:

И специално по въпроса за прическите  Joy Joy Joy

# 515
  • срещу двата комина :)))
хареса ми епизода като цяло, само накрая тая слабохарактерна Снежанка ме подразни  Crossing Arms

# 516
Промо за 18-та серия

Такаааааа
Скрит текст:
годеницата май има собствени планове

# 517
Чакайте да се запиша и аз при вас!  Simple Smile

Първи сезон го изгледах на един дъх. Втори за мен е доста по-слаб, но го гледам де.

Снежанка и Чарминг мнооого ме дразнят. Иде ми да ги зашлевя през монитора ми!  Crossing Arms
Реджина и Румпи са любимите ми образи.

п.с. коя ли приказна героиня ще е годеницата на Бай?  newsm78 Мисля, че Джасмин (Ясмина) на Аладин не са я включвали все още и залагам на нея.  Thinking

# 518
Четох някакъв спойлер за Чешърския котарак, но да видим

Днес щях да падна Лана и Джен са си променили вида на туитърите и imo абсолютно неслучайно едната е сложила Лорън Бакол, а другата Катрин Хепбърн

# 519
  • Berlin
Хич не я харесвам Реджина.

# 520
Имената на сериите до края на сезона с датите на излъчване

2x18 "Selfless, Brave and True"- 25 March 2013

едновесечна пауза  Crazy

2x19 "Lacey" - 22 April 2013
2x20 "The Evil Queen" - 29 April 2013
2x21 "Second Star to the Right" - 6 May 2013
2x22 "And Straight On Till Morning" - 12 May 2013

# 521
  • На изток от Ада

п.с. коя ли приказна героиня ще е годеницата на Бай?  newsm78 Мисля, че Джасмин (Ясмина) на Аладин не са я включвали все още и залагам на нея.  Thinking
според мен е Покахонтас
Скрит текст:
първо като каза и се замислих и според мен съюо би могла да е Джасмин , но после се сетих за Покахонтас и тъй като е по - тъмна от Джасммин си мисля , че може тя да е . Но те толкова не ги избират де как само направиха Джак от бобеното зърно - жена

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 20:33 от nasito8988

# 522
Mда Покахонтас повече приляга визуално.
Аз се чудех кои приказни героини не са се появявали все още и се сетих само за Джасмин и Малката русалка... То не останаха други от най-най- известните приказки.

# 523
Мисля, че трябва да се придържаме към екранизациите правени от Дисни...
Все пак АВС е част от тях

# 524
Ами да, гореизброените са анимирани точно от Дисни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт